Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: Xbox 360 no video signal la hdmi

1. #21 SP
    Member stanzor's Avatar
    sal, blk (alex)a testat consola pe un alt lcd si merge perfect, mi-a spus ca e din cauza configuratiei de la consola, cand imi trimite xbox-ul imi trimite si o foaie unde imi zice cum sa il setez ( in black screen)nu stiu daca m-ai intzeles adica pe foaia aia imi scrie pe ce buton tre sa apas ca sa intru in meniu de cate ori tre sa apas in jos si chestii din astea, si iti spun si tie.

2. #22 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Merci frumos

3. #23 SP
    Member stanzor's Avatar
    sal, blk a testat consola mea cu un alt lcd si merge numa ca a dat si pe rezolutie mare si ii apar purici pe ecran(si mie mi-a aparut inainte ) a spus ca poate e inceput de rrod.

4. #24 SP
    eu am consola mea de 2sapt. (mi-am luat una noua si e si jasper deci nare cum sa dea rrod) Eu cred ca e de la Plasma tinand cont ca pe cealalta plasma merge PERFECT .... deci nu are nici o treaba cu Rrod-ul

P.S : Pana akum am avut 3 console si toate aveau aceeasi problema la aceeasi plasma , deci treaba cu RROD-ul e Foc de paie

5. #25 SP
    Member stanzor's Avatar
    acuma astept sa vad ca verdict imi da maine sau luni. nici la mine nu cred ca e rrod ca, consola a fost cumparata in mai din metro.el a zis ca asha banuieste.

6. #26 SP
    Eu unul is sigur ca nu-i RROD-ul .... atunci ar fi trebuit ca toate 3 consolele sa-mi fi dat RROD

7. #27 SP
    Member stanzor's Avatar
    sal ai rezolvat treaba cu hdmi-ul?

8. #28 SP
    Junior Member bmx69's Avatar
    Quote Originally Posted by mereud View Post
    Ca veni vorba ........
    Am si eu in casa 2 plasme , un LG (camera de jos) si un Samsung (sus) cu diag. 106 respectiv 107 !!! Bag cablul de hdmi de la xbox-ul meu in TV , dau drumu la televizor (samsung) si imi zice ca nu am semnal WTF ??? Ma duk jos conectez hmdi-ul la LG si dau drumu la consola ...... HOPA uite ca merge Atunci am zis ca are Samsung-ul ceva (stricata mufa de hdmi) insa dupa vreo luna imi cumpar un Ps3 si am zis sa incerk cablul de hdmi de la xbox sa vad dak merge Ps3-ul pe samsung !!! Din nou surpriza , MERGE 2.WTF ...... Dak poate cineva sa-mi dea un raspuns dc. nu-mi merge Xbox-ul cu cablul de hdmi la Samsung as fi foarte recunoscator

P.S : Momentan folosesc la xbox un cablu hdmi cu mufa de monitor si totul merge perfect insa totusi se simte o usoara diferenta de calitate intre cablul original si acesta
    am avut cam aceiasi problema, dute la setari in xbox la rezolutie si schimba ce ai tu momentan 1080i in 1080p sau invers

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2