Da, la mine acum se downloadeaza (are 969.64 MB - Xbox 360). Faci cont pe UFC Undisputed Community , mergi la Rewards si selectezi pentru ce platforma vrei demo-ul, iti da codul si dai redeem pe consola.
Nu observ nimic nou la jocul asta,grafica este exact ca la UFC 2009(Forte buna dar ma asteptam la ceva mai bun),doar au schimbat roster-ul
Grafica intradevar este aceeasi, dar au bagat:
-Sway System
-Cage Action
-New Transitions
-etc.
Online-ul cred ca o sa fie schimbat in mare parte, deoarece vad pe UFC Comunity:
-Tournaments
-Fight Camps
-Exercises
-Predict and Win
Oricate schimbari ar face , nu este un joc care sa te tina lipit de controler ore bune .
E bun de jucat cu un amic dar devine plictisitor dupa 1-2 ore![]()
Eu jucam vara trecuta cate 5-6 ore online si nu ma plictiseamMotivul pentru care am renuntat la el intr-un final a fost legat de problema nemaipomenit de frustranta a quitterilor. Ulterior THQ a rezolvat-o, dar din punctul meu de vedere a fost prea tarziu.
Personal, am asteptari destul de mari de la jocul asta si chiar sper sa nu dezamageasca, mai ales ca anul acesta va avea si concurenta de la EA.
A aparut demoul. Mi se pare super fun, unul dintre cele mai bune fighting games lansate in ultimul timp.
Pacat ca jocul asta s-a transformat intr-o serie care o sa vina in fiecare an cu cateva modificari noi, la pret de joc full de fiecare data. Am jucat demoul si in continuare oponentii pica precum mustele dupa o serie de picioare la cap. Ori asta, ori reusesc sa te puna la podea si castiga meciul prin choke sau cheie pe mana (indiferent de cat dau eu de maneta acolo ca sa scap)...uau.
Am incercat si io demo-ul azi. Nu m-a dat pe spate prin noutatile legate de gameplay, insa mi se pare alegerea ideala pentru a-mi mai varia din cand in cand sesiunile de fighting /ce sunt si vor fi dominate de SSF4/. O sa il iau la inceputul lunii viitoare. Sper sa mai fie persoane de pe forum care vor face acelasi lucru ca sa putem juca si intre noi, nu numai cu straini cocliti![]()
UFC 2010 Trophies!
http://www.ps3trophies.org/game/ufc-undisputed-2010/trophies
Am tot jucat demo-ul in ultimele zile si aproape de fiecare data descopar noi elemente de gameplay si prezentare /unele mai clare, altele mai subtile/ care il fac, in opinia mea, mult superior titlului de anul trecut /si totusi e vorba doar de un demo/.
Singurul motiv pentru care nu o sa fie first-day buy pentru mine e Red Dead Redemption.
---------- Post added 14-05-2010 at 08:42 AM ----------
UFC Undisputed 2010: Spotlight on Fight Camps - PlayStation 3 News at GameSpot
aha ok ms mult apropo te-am adaugat in lista de messenger si ps3(Ro97Gr493d) imi place ufc-ul numai ca nu prea il inteleg poate-mi explici mai multe![]()
Mda,se profileaza o noua magarie la orizont.O sa preia si altii ideea si o sa ajungem sa nu avem voie sa vindem jocurile ....sa ne oblige sa le cumparam de noiAsta cu impiedicarea oamenilor de de vinde/cumpara jocuri SH este scuzati expresia ,un mare RAHAT.
P.S
Daca nu am mai cumpara noi jocurile imediat la lansare sa-i lasam sa faca foamea un pic?Dupa 2,3 luni scad oricum
By RonanN1 in forum Videos
Bookmarks