Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 62

Thread: UFC Undisputed 2010

1. #21 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    In UFC 2009 isi luau absolut toti somn dupa o serie de L1+picior (in single player, nu am jucat online). Sper ca UFC 2010 sa fie ceva mai challenging.
    Sugerez sa incerci o dificultate mai mare.N-o sa mai risti lovituri dastea

2. #22 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by DRAGOS10 View Post
    a reusit cineva sa ia demo la UFC 2010?
    Da, la mine acum se downloadeaza (are 969.64 MB - Xbox 360). Faci cont pe UFC Undisputed Community , mergi la Rewards si selectezi pentru ce platforma vrei demo-ul, iti da codul si dai redeem pe consola.

3. #23 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Nu observ nimic nou la jocul asta,grafica este exact ca la UFC 2009(Forte buna dar ma asteptam la ceva mai bun),doar au schimbat roster-ul

4. #24 SP
    Member HawK's Avatar
    Grafica intradevar este aceeasi, dar au bagat:
    -Sway System
    -Cage Action
    -New Transitions
    -etc.
    Online-ul cred ca o sa fie schimbat in mare parte, deoarece vad pe UFC Comunity:
    -Tournaments
    -Fight Camps
    -Exercises
    -Predict and Win

5. #25 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Oricate schimbari ar face , nu este un joc care sa te tina lipit de controler ore bune .
    E bun de jucat cu un amic dar devine plictisitor dupa 1-2 ore

6. #26 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Oricate schimbari ar face , nu este un joc care sa te tina lipit de controler ore bune .
    E bun de jucat cu un amic dar devine plictisitor dupa 1-2 ore
    Eu jucam vara trecuta cate 5-6 ore online si nu ma plictiseam Motivul pentru care am renuntat la el intr-un final a fost legat de problema nemaipomenit de frustranta a quitterilor. Ulterior THQ a rezolvat-o, dar din punctul meu de vedere a fost prea tarziu.

Personal, am asteptari destul de mari de la jocul asta si chiar sper sa nu dezamageasca, mai ales ca anul acesta va avea si concurenta de la EA.

7. #27 SP
    Sper ca trofeele nu vor fi la fel de grele ca la UFC 2009,as vrea sa am acest platinum!

8. #28 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    A aparut demoul. Mi se pare super fun, unul dintre cele mai bune fighting games lansate in ultimul timp.

9. #29 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Pacat ca jocul asta s-a transformat intr-o serie care o sa vina in fiecare an cu cateva modificari noi, la pret de joc full de fiecare data. Am jucat demoul si in continuare oponentii pica precum mustele dupa o serie de picioare la cap. Ori asta, ori reusesc sa te puna la podea si castiga meciul prin choke sau cheie pe mana (indiferent de cat dau eu de maneta acolo ca sa scap)...uau.

10. #30 SP
    Am incercat si io demo-ul azi. Nu m-a dat pe spate prin noutatile legate de gameplay, insa mi se pare alegerea ideala pentru a-mi mai varia din cand in cand sesiunile de fighting /ce sunt si vor fi dominate de SSF4/. O sa il iau la inceputul lunii viitoare. Sper sa mai fie persoane de pe forum care vor face acelasi lucru ca sa putem juca si intre noi, nu numai cu straini cocliti

11. #31 SP

12. #32 SP
    Am tot jucat demo-ul in ultimele zile si aproape de fiecare data descopar noi elemente de gameplay si prezentare /unele mai clare, altele mai subtile/ care il fac, in opinia mea, mult superior titlului de anul trecut /si totusi e vorba doar de un demo/.

Singurul motiv pentru care nu o sa fie first-day buy pentru mine e Red Dead Redemption.

---------- Post added 14-05-2010 at 08:42 AM ----------

UFC Undisputed 2010: Spotlight on Fight Camps - PlayStation 3 News at GameSpot

13. #33 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Nu stiu ce cauta Lesnar pe coperta,cu recordul lui magnific de 2-1-0...De ce nu un Minotaro? Care are de vreo 20 de ori mai multe meciuri,sau Cain Velasquez,care e neinvins in 8 meciuri?
    Ma rog putea fi mai rau,puteau sa-l puna pe Kimbo pe coperta.
    Astept cu nerabdare jocul,vreau sa vad sistemul nou de transition/submission
    deoarece el a fost castigator la categoria grea....
    si in legatura cu submission e la fel...iar invarti acel stick pana iti vine acru si faci bataturi in palma apropo sa faci sub sau sa iesi din sub invarti stangul nu?

14. #34 SP
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    deoarece el a fost castigator la categoria grea....
    si in legatura cu submission e la fel...iar invarti acel stick pana iti vine acru si faci bataturi in palma apropo sa faci sub sau sa iesi din sub invarti stangul nu?
    Nope, dreptul

15. #35 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    aha ok ms mult apropo te-am adaugat in lista de messenger si ps3(Ro97Gr493d) imi place ufc-ul numai ca nu prea il inteleg poate-mi explici mai multe

16. #36 SP
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    aha ok ms mult apropo te-am adaugat in lista de messenger si ps3(Ro97Gr493d) imi place ufc-ul numai ca nu prea il inteleg poate-mi explici mai multe
    Ok dude, no problem Luna viitoare iau si io jocu si ii dam bataie. Am si UFC 2009, dar n-am mai jucat de un car de vreme si nici nu ma mai tenteaza cand am SSF4 pe masa si e pe vine Red Dead Redemption.

17. #37 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    ufc 2009 mia placut mult abia astept sa-l joc pe asta

18. #38 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

19. #39 SP

20. #40 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Mda,se profileaza o noua magarie la orizont.O sa preia si altii ideea si o sa ajungem sa nu avem voie sa vindem jocurile ....sa ne oblige sa le cumparam de noi Asta cu impiedicarea oamenilor de de vinde/cumpara jocuri SH este scuzati expresia ,un mare RAHAT.
    P.S
    Daca nu am mai cumpara noi jocurile imediat la lansare sa-i lasam sa faca foamea un pic?Dupa 2,3 luni scad oricum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast