Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Fable 2

1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca la cate stiri si ingame screenshots, previews, trailers au fost... nici nu mai are nevoie de prezentare. Pentru pasionatii genului, it's a must have ! Momentan are 93/100 pe metacritic: Fable II (xbox360: 2008): Reviews

3. #3 SP
    Member canibalu's Avatar

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by canibalu View Post
    Wth ? Poti sa fii poligam si sa participi la orgii (asta in timp ce fightingul e "one button" ?!? Molyneaux, take a break, ca incepe sa para a SIMS 3

5. #5 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Wth ? Poti sa fii poligam si sa participi la orgii (asta in timp ce fightingul e "one button" ?!? Molyneaux, take a break, ca incepe sa para a SIMS 3
    Wahahhahaha
    This made my day

6. #6 SP
    Member felixxx's Avatar
    am vazut ca add-onul Knothole Island e pe xbox live si gratuit si contra cost (800 de puncte). are cineva idee care e diferenta dintre ele? are aceeasi marime si chiar nu prea pot sa imi dau seama ce diferenta de continut o fi intre ele.

7. #7 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    am vazut ca add-onul Knothole Island e pe xbox live si gratuit si contra cost (800 de puncte). are cineva idee care e diferenta dintre ele? are aceeasi marime si chiar nu prea pot sa imi dau seama ce diferenta de continut o fi intre ele.
    Pai....pe varianta gratis nici nu poti ajunge defapt pe insula,dar iti trebuie pentru a juca co-op cu cineva care are DLC-ul,dar nici in acest caz nu te vei putea duce pe insula.

8. #8 SP
    Member dexx's Avatar

Fable 2

Dupa cum vedeti , in acest thread vom putea discuta orice despre renumitul joc Fable 2 !
    Pareri,sugestii,nelamuriri,neplaceri...etc. aici puteti sa le aplicati .

Mereu cand am nevoie de relaxare , iar cand afara ploua ma rezum la xbox 360 . Storylineul este unul bun , chiar m-a impresionat . Am ajuns la capitolul 2 unde ma trezesc in viitor . Nu stiu cum sa ma exprim pentru acest joc , deci este un joc foarte impresionant ce iti dezvaluie lumea magica !

Voi ?!

p.s : imi cer scuze daca mai exista inca un thread ca acesta .

9. #9 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Ei bine,eu m-am blocat la o faza,dar pana unde am jucat,m-i s-a parut excelent,poate cel mai bun RPG din 2008

10. #10 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Storylineul este unul foarte bun , chiar m-a impresionat .
    Joaca Mass Effect.
    Chiar si Fallout 3 are story mai bun ca Fable, "capodopera" Molyneuxiana. Fable 2 a fost un foc de paie.

11. #11 SP
    Member dexx's Avatar
    I'll try . Nu stiu....la inceput chiar m-a remarcat acum sa vedem pe parcurs ce o sa se intample .

12. #12 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by fedex View Post
    ...la inceput chiar m-a remarcat
    Cum e asta!

13. #13 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Am jucat si Fallout 3 si Mass Effect, dar Fable 2 mi sa parut mult mai bun decat ele.

14. #14 SP
    Member alalalt's Avatar
    Fable 2 are o atmosfera aparte. Asta il deosebeste de restul titlurilor de mai sus.
    Cum spunea si Molyneux, te simti iubit

15. #15 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Urmeaza sa'mi achizitionez si eu un Fable 2 , fable 1 mi s'a parut f interesant .de abia astept sa il joc.. e cineva care la terminat? cat a durat? va impresionat?

16. #16 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy17 View Post
    Urmeaza sa'mi achizitionez si eu un Fable 2 , fable 1 mi s'a parut f interesant de abia astept sa il joc.. e cineva care la terminat? cat a durat? va impresionat?
    L-au terminat multe persoane de pe forum.

Eu am stat la primul run aprox. 15 ore (am admirat chestii, am adunat achievement-uri, etc). Apoi l-am terminat cam �n 10 ore (mi-am făcut colecție de eroi). Jocul, cu tot cu DLC-uri...și dacă-l joci pentru prima dată...bate 25 de ore.

E un joc frumos, de poveste, ce nu trebuie grăbit.

17. #17 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    deci nu e foarte lung , pe langa godfather l'am terminat in 45

18. #18 SP
    Member reborn2603's Avatar
    in 45 de ce? de minute!?

19. #19 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    in 45 de ce? de minute!?
    ore..

20. #20 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    mie mi-a placut..mai putin faptul ca personajul s-a facut cat jumate de cladire..in rest..un joc placut, distractiv si amuzant in unele momente

Ps: tsutsy17.....sper ca alea 45 ore au fost atatea pentru ca ai explorat lumea ca daca ai stat sa faci misiuni timp de 45 ore cred ca ai facut si misiuni care nu exista

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast