Cred ca la cate stiri si ingame screenshots, previews, trailers au fost... nici nu mai are nevoie de prezentare. Pentru pasionatii genului, it's a must have ! Momentan are 93/100 pe metacritic: Fable II (xbox360: 2008): Reviews
am vazut ca add-onul Knothole Island e pe xbox live si gratuit si contra cost (800 de puncte). are cineva idee care e diferenta dintre ele? are aceeasi marime si chiar nu prea pot sa imi dau seama ce diferenta de continut o fi intre ele.
Dupa cum vedeti , in acest thread vom putea discuta orice despre renumitul joc Fable 2 !
Pareri,sugestii,nelamuriri,neplaceri...etc. aici puteti sa le aplicati .
Mereu cand am nevoie de relaxare , iar cand afara ploua ma rezum la xbox 360 . Storylineul este unul bun , chiar m-a impresionat . Am ajuns la capitolul 2 unde ma trezesc in viitor . Nu stiu cum sa ma exprim pentru acest joc , deci este un joc foarte impresionant ce iti dezvaluie lumea magica !
Voi ?!
p.s : imi cer scuze daca mai exista inca un thread ca acesta .
Ei bine,eu m-am blocat la o faza,dar pana unde am jucat,m-i s-a parut excelent,poate cel mai bun RPG din 2008
Joaca Mass Effect.Storylineul este unul foarte bun , chiar m-a impresionat .
Chiar si Fallout 3 are story mai bun ca Fable, "capodopera" Molyneuxiana. Fable 2 a fost un foc de paie.
I'll try . Nu stiu....la inceput chiar m-a remarcat acum sa vedem pe parcurs ce o sa se intample .
Fable 2 are o atmosfera aparte. Asta il deosebeste de restul titlurilor de mai sus.
Cum spunea si Molyneux, te simti iubit
Urmeaza sa'mi achizitionez si eu un Fable 2 , fable 1 mi s'a parut f interesant .de abia astept sa il joc.. e cineva care la terminat? cat a durat? va impresionat?
L-au terminat multe persoane de pe forum.
Eu am stat la primul run aprox. 15 ore (am admirat chestii, am adunat achievement-uri, etc). Apoi l-am terminat cam �n 10 ore (mi-am făcut colecție de eroi). Jocul, cu tot cu DLC-uri...și dacă-l joci pentru prima dată...bate 25 de ore.
E un joc frumos, de poveste, ce nu trebuie grăbit.
mie mi-a placut..mai putin faptul ca personajul s-a facut cat jumate de cladire..in rest..un joc placut, distractiv si amuzant in unele momente
Ps: tsutsy17.....sper ca alea 45 ore au fost atatea pentru ca ai explorat lumea ca daca ai stat sa faci misiuni timp de 45 ore cred ca ai facut si misiuni care nu exista
Bookmarks