Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 10 of 10

Thread: Conectare prin Romtelecom - Help !

1. #1 SP
    Junior Member arde85's Avatar

Conectare prin Romtelecom - Help !

Am pus si eu mana pe un Xbox 360 si as vrea sa ma conectez si eu pe net dar am internet prin Romtelcom . daca ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa il configurez as aprecia foarte mult. Mersi

2. #2 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Modem de la ei?

3. #3 SP
    Da sunt conectat prin SpeedTouch 330 si am inteles ca trebuie sa mearga si compu conectat ca sa stau conectat pe Xbox

4. #4 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    ICS sau router

5. #5 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Router : Bagi modemu in router .Setezi routerul sa dea Ip DHCP si ai net simplu.

6. #6 SP
    Bun ms. numa tre sa cumpar inseamna luni un Router

7. #7 SP
    Member piratu360's Avatar
    nu cumva speedtouch 330 e modemu ala pe USB?si foloseste PPPoE....deci routerul nu prea te ajuta

8. #8 SP
    DA ii ala modemul pe usb

Si atunci dc nu ma ajuta routerul ce trebuie sa fac?

9. #9 SP
    Member piratu360's Avatar
    2 variante:
    1. pai eu stiu k in router tre sa bagi un cablu RJ-45 adik mufa de la cablu de retea, dar la tine nu este cazul pt k din modemul ala nu iese asa ceva ci iese un cablu pe USB pe care-l bagi in calc si unde creezi o conexiune PPPoE si asa te conectezi la internet.Sfatul meu e sa te duci pana la un magazin romtelecom si sa iti cumperi celalalt model de modem pe care il au ei (care e si router de altfel )si sa nu te stresezi!
    2. ICS dar in momentul ala tre sa tii si calc deschis. Bafta

10. #10 SP
    Mersi mult de sfat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.