Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 53

Thread: Carcase tuning XBOX 360

1. #21 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Nu va ajunge faptul ca drive-ul optic al Xbox-ului este extrem de galagios ? ... mai vreti sa-i mai puneti si mai multe ventilatoare?! ... Bine, daca voi vreti sa va leviteze consola si sa faca precum uzine si tractoare, asta este treaba voastra. Eu unul aleg versiunea FANLESS , la fel si la PC. Radiatoare cat mai mari, carcase din aluminiu, cu evacuare foarte buna, este airflow-ul corect.

A da, dar am uitat ... Xbox-ule ste cuprins de o paranoia totala in ceea ce priveste RROD si E74 , hmm , oare jasper sa faca diferenta ?

mark`` - vezi ca aia este carcasa pentru xbox nu pentru PC.
    Stiu!

2. #22 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Dj Mo - da dude, am si x360. ... stii cumva de unde pot achizitiona o carcasa lian-li ? ...

3. #23 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    si o carcasa cum e cea de sus de tot unde putem gasi?

4. #24 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy17 View Post
    si o carcasa cum e cea de sus de tot unde putem gasi?
    Ați auzit de magazine on-line? (e retorică).

*p.s.

Un guide pentru replacement - http://www.lian-li.com/v2/en/microsite6/xb01user01.html

5. #25 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    da , am auzit da baiatu ala in primu post zicea ca pe aici nu sunt .. si din strainatate vin f greu

6. #26 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy17 View Post
    da , am auzit da baiatu ala in primu post zicea ca pe aici nu sunt .. si din strainatate vin f greu
    ...ce să-i facem, asta-i viața. Cumperi...aștepți...și gata. Asta...dacă o vrei cu adevărat.

7. #27 SP
    Stiam ca importatorii lian-li romania, sunt cei de la Magazin online de calculatoare, componente, periferice si multimedia - Mariosoft ...

merita trimis un email si aflat daca se poate aduce asa ceva pe comanda

8. #28 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Sau iti poti lua prin RobertDinu de pe Amazon...
    Lian Li PC-XB01: Amazon.co.uk: Electronics & Photo

9. #29 SP
    la cat cantareste chestia asta, eu zic ca este prea riscant.

10. #30 SP
    Member SpitFire's Avatar
    • Product Dimensions: 25 x 16 x 41.5 cm ; 6 Kg
    • Boxed-product Weight: 3.2 Kg

Lumea si-a luat si tobele de la Rock Band care cantaresc 13 Kg si nu s-a intamplat nimic, deci banuiesc ca e ok.

11. #31 SP
    Hmmm ... ma mai gandesc , oricum, clar este o idee destul de buna.

Alte carcase la vanzare mai stiti ? aka, alternative.

12. #32 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Zic ca s'a mai chinuit un user de pe aici sa'si faca singur water cooling. Care crezi ca a fost rezultatul? RROD dupa o saptamana Daca ai garantie n'ai niciun stres
    Da, a mai fost, dar sa fim seriosi. I-am zis din prima zi ca ceea ce a facut el acolo este insuficient pentru racire. Adica a cositorit niste tevi de cupru pe o placa de cine stie ce metal ruginit si se astepta sa faca contact si schimb termic eficient.

Daca racirea era facuta ca la carte, dupa multiplele scheme pe care le gasesti pe net, sunt sigur ca situatia era alta.

Nu mai spun de radiator care era antic si de demult, cu cine stie ce probleme de obstructie interna prin depuneri de calcar, etc.

Si ca sa raspund celora cu garantia : Unii sunt pasionati de modding, si de lucrul facut de mana lor. Asta nu inseamna ca sunt nebuni, chiar din contra, ar trebui incurajati.

Eu unul daca as avea timp si resursele necesare m-as apuca sa schimb carcasa consolei pentru un airflow si un aspect mai bun. Sunt oameni si oameni, si fiecare face ce vrea cu consola lui.

De exemplu, sunt curios daca ar merge bagata placa de baza in asa ceva :

CS-Blockbuster BA Detalii produs

Desigur, cu ceva mooding de rigoare...

13. #33 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Daca se intampla sa te apuci sa modifici singur un xbox si sa nu fii sigur ce faci...e posibil sa ai niste surprize neplacute, cam cum a patit si cel care s-a facut instalator pentru xbox-ul lui. Va dati seama ca un singur pas gresit si gata s-a dus tot si tu ramai cu milioanele platite si un xbox bun de vandut pe bucati.

E de recomandat sa apeleze macar la cineva care a mai facut asa ceva sau macar sa gaseasca un ghid decent pe GOOGLE.
    Eu unul ma rezum la un paint pe controllere
    PS: bv celor carora va iese schimbul de mate prin xbox

14. #34 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu-i stres cu matele din Xbox pt ca seamna foarte mult cu cele de PC. Cel putin pt mine n-ar fi stres de asa ceva...

15. #35 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Nu-i stres cu matele din Xbox pt ca seamna foarte mult cu cele de PC. Cel putin pt mine n-ar fi stres de asa ceva...

nu e stres daca te pricepi cat d cat si la cele de pc..daca nu... e stresul si mai mare

16. #36 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    De exemplu, sunt curios daca ar merge bagata placa de baza in asa ceva :

CS-Blockbuster BA Detalii produs

Desigur, cu ceva mooding de rigoare...
    Nu. Microatx este prea mica, mobo de xbox360 intra in atx sau btx dar cu modificari. O carcasa folosita pe la americani este asta . O optiune EXTREMA este asta dar necesita modding grav.

17. #37 SP
    Eeeeh , hai, nici chiar intr-o carcasa de PC nu l-as baga. Ocupa prea mult spatiu, sunt prea mari ... Si nici nu au fost proiectate pentru asa ceva. Iar co modare, nu cred ca ai reusi sa umplu toate golurile ...

18. #38 SP
    Member Xbox's Avatar
    Salut .. aduc eu aceste modele de carcase din afara la 75 $ dak sunteti cu adevarat interesati contactati-am la id-ul custom_paint2009 .. astept

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

Aduc din afara carcase pt xbox 360 pt mai multe detali la id`ul custom_paint2009 ofer poze si toate informatiile o carcasa ajunge in jur la 75 $/bucata

19. #39 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    ne poti pune niste poze? sa vedem si noi?

20. #40 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Attached Images Attached Images weta360.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks