Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 73

Thread: Microsoft Points

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Question Microsoft Points

Well, iar s-au terminat creditele pentru XBL, si vroiam sa stiu daca intre timp ati aflat si voi vre-o metoda mai "cheap" pt. a achizitionat Microsoft Points. Ma refer la punctele necesare pentru a cumpara jocuri arcade full, themes, etc.

Ma uitam acum pe XBL ca desi incerc sa ma duc pe US (in speranta ca ma lasa sa cumpar in USD si ies mai ieftin), ma "transporta" automat pe UK si imi calculeaza in lire. And no offense, dar 42.50 Lire pentru 5000 de puncte mi se pare un pic cam mult.

Any ideeas, trips & tricks ?

P.S. Din motive care imi scapa, nu-mi mai accepta cardul care a mers ok aproape 3 ani de zile... So, i need other options. Pana la urma cred ca-mi cumpar direct carduri cu puncte din UK. Asta in caz ca nu aveti metode mai rapide/cheaper. Thx.

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    eu iau doar de pe gamepointsnow... din pacate nu au de 5000 puncte, maximul este de 4200 la 33.95 lire

3. #3 SP
    Member mishu's Avatar
    da ce faci cu mpoints?

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Iti poti cumpara full arcade games, harti, games addons, themes, avatars, etc... de pe Xbox Live, of course

5. #5 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Iti poti cumpara full arcade games, harti, games addons, themes, avatars, etc... de pe Xbox Live, of course
    ...dacă-mi permiți o completare

Xbox.com | Membership Levels - Silver Features: Get the Points

6. #6 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    daca ar fi sa-mi fac cont pe US (dolarul mai scazut deci si punctele teoretic le-as lua mai ieftin) ...pot sa fac download la jocurile cumparate de pe XBLA? sau nu merge...

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    daca ar fi sa-mi fac cont pe US (dolarul mai scazut deci si punctele teoretic le-as lua mai ieftin) ...pot sa fac download la jocurile cumparate de pe XBLA? sau nu merge...
    ...poți, dar cu unele excepții (restricții) - Eu p�nă acum...am depistat restricție la jocul Ultimate Mortal Kombat 3 (restu mi-au mers) și evident restricție la toate jocurile sub meniul Xbox Live Originals.

Rom�nia 4 Never!

8. #8 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Eu pana acum cumparam MS points de la webpredator, dar acum ca gagica-mea e la master in Olanda, am descoperit un magazin fix pe langa ea unde au abonamente XBL si MS points. Ii transmit ce vreau, se duce, cumpara, si-mi da codul pe mail. 2100 points vine 87.5 roni.

9. #9 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Mircea Badea? really?

10. #10 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Chiar crezi ca e Mircea Badea Sa ne faca reclama seara la In gura presei.

11. #11 SP
    Mircea Badea nu se joaca pe Xbox. Doar box pe Wii

12. #12 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Cred ca iesi mai ieftin numai daca chiar gasesti o cale sa le iei in $ americani, cu toate ca sincer cred ca e mult mai bine in $ canadieni ( sunt mai jos cotatil la cursul leu - dolar canadian ) ceva gen videogamesplus.ca.
    Uite-te pe la ei poate chiar iesi mai ieftin.

13. #13 SP
    Din cate stiu cele de US nu merg daca ai cont de UK. Si doar pachetul de 2100 (poate si cel de 4200) sunt valabile anywhere in Europe, dar e Europe si nu Worldwide.

14. #14 SP
    Ma gandeam la cei cu conturi US ca ies mai bine daca gasesc site-uri gen videogamesplus.ca de unde pot cumpara MS points in dolari canadieni perfect valabili pt. gamertagurile facute pe US.
    In schimb pt. cei cu UK nu prea stiu solutii ieftine

15. #15 SP
    Daca ai cont de US si downloadezi chestii de US, merg pe jocurile/consola tale PAL?

16. #16 SP
    Asta nu inteleg ? Pai cand downloadez nu selectez Pal sau Ntsc . Tu selectezi cand iei de pe merketplace de ex ; demo la Bioshock PAL ?
    eu unu doar downloadez demo-ul sau DLC-ul, nu conteaza ca consola e PAL sau NTSC !
    iar theme-le nu tin de US sau UK.

17. #17 SP
    Pe PS3 de exemplu nu poti pune content luat de pe PS Store US peste jocuri PAL.

18. #18 SP
    eu unu am consola PAL ( normal luata de aici din Ro ), contul este pe US ( pe adresa lu cumnatu), iti dai seama ca MS points trebuie sa le iau pe US ... dar downloadurile care le fac pe consola nu ma intreaba de Pal sau Ntsc si se iau automat , deci Pal.

19. #19 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    Consolele din generatia asta, adica Xbox 360 si PS3 nu mai folosesc formatele PAL sau NTSC decat pe televizoarele SD(care si alea au selectabil PAL sau NTSC). PAL si NTSC tine acum mai mult de Region Lock, deoarece semnalul digital este la fel oriunde. Normal ca daca ai jocu din Europa si iei un set de harti din america iti vor merge(daca iti accepta cardul si regiunea desigur).

20. #20 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Ai nevoie de Gold Membership sa cumperi arcade-uri full sau themes sau game content de pe marketplace?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast