Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 73

Thread: Microsoft Points

1. #41 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Tzipi View Post
    Dar nu cumva location-ul il poti schimba?
    True, true, ai dreptate, am gresit. Urmeaza varianta lui Ronan.

2. #42 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    Nu stie nimeni nimic?

3. #43 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Dar nu cumva location-ul il poti schimba?
    Nu se poate schimba.

4. #44 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    Location-ul se poate schimba.

Eu vreau doar sa stiu ce puncte trebuie sa imi cumpar.

5. #45 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu vreau doar sa stiu ce puncte trebuie sa imi cumpar.
    ...ți-am explicat pe pagina cealaltă cum se poate afla.

C�t despre Location and stuff...le cam �ncurcați.

Location e una (aici se poate scrie ORICE - are rol informativ)
    Locale e alta (aici ai posibilitatea de a selecta din o serie de tări și nu are legătură cu Country/Region. Locale poate să fie Japan și Country/Region UK/US, nu-i problemă)
    Country/Region e cealaltă (blocată pe cont)

N-au legătură.

Location și Locale se pot schimba oric�nd. Ce nu se poate schimba este Country/Region.

Gata, am rezolvat problema, nu mai tot insistați pe acest subiesct...wtf?? Ce nu-i �n clar?...

6. #46 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    Multumesc Ronan1

Nu stiu de ce dar nu am vazut postul tau.

7. #47 SP
    Member shorinnn's Avatar
    Salut.
    Dupa cateva zile de cautari pentru un site care livreaza coduri de Microsoft Points pe mail, accepta paypal si sa nu fie scamming/phishing site am gasit unul.
    Este vorba de Gamehubs.com, iar 4200 MS points costa 39 EUR ($51, 35 lire). XBOX 360 | Gamehubs.com
    Desi plata se face prin Paypal.com.sg (singapore) si mailurile lor au intrat in spam pe Yahoo, nu am avut nici o problema cu ei - am comandat codul noaptea, iar dimineata era pe mail (in spam). Codul a fost valid. Urmatoarele puncte tot de la ei o sa le cumpar.
    Sper sa fie de ajutor cuiva informatia asta.
    PS. Pe gamepointsnow.com se poate plati cu Paypal? Pe site este logoul Paypal, dar la checkout apare doar Google checkout.

8. #48 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    da , se poate plati si cu pp pe gamepoints , dar trebuie sa ai cont mai intai

9. #49 SP
    Member richardm27's Avatar

10. #50 SP
    Member shorinnn's Avatar
    @muggs: Mersi pentru raspuns! Daca incercam chestia asta simpla, nu mai trebuia sa caut prin o gramada de siteuri.
    Oricum, sustin postul meu initial: si Gamehubs.com este un site de luat in considerare.

11. #51 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Pentru US recomand:Buy Microsoft Points | Purchase your Points Safely Online and Receive your Code in your Email!. Am luat puncte si gold si totul decurge rapid si sigur.

12. #52 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by shorinnn View Post
    Salut.
    Dupa cateva zile de cautari pentru un site care livreaza coduri de Microsoft Points pe mail, accepta paypal si sa nu fie scamming/phishing site am gasit unul.
    Este vorba de Gamehubs.com, iar 4200 MS points costa 39 EUR ($51, 35 lire). XBOX 360 | Gamehubs.com
    Desi plata se face prin Paypal.com.sg (singapore) si mailurile lor au intrat in spam pe Yahoo, nu am avut nici o problema cu ei - am comandat codul noaptea, iar dimineata era pe mail (in spam). Codul a fost valid. Urmatoarele puncte tot de la ei o sa le cumpar.
    Ieri am cumparat de la Gamehubs.com 4200 puncte si mi-au ajuns azi dimineata dupa 12 ore. Recomand celor care au nevoie in maxim 24 de ore si nu gasesc stoc pe gamepointsnow.com

13. #53 SP
    Junior Member andrei932000's Avatar
    Salut, de curand am vrut sa imi cumpar 4200 MSP dupa gamepointsnow, eu avand cont pt a plati online doar pe google checkout.Am fost la banca mi-am pus bani pe card mai mult decat suficienti si cand dau sa cumpar punctele imi zice ,, Game Points Now Ltd has cancelled your order. Your credit card was not charged." Pe card am 3 mil deci cred ca sunt de ajuns.Acum mi-am facut cont pe pay pal crezand ca situatia se va schimba si acum observ ca site-ul gamepointsnow nu mai are pay pal.Alte idei sau de ce nu imi merge cu google checkout?
    PS: Am cont pe UK

Multumesc

14. #54 SP
    Member cobain's Avatar
    Ai mai comandat online cu cardul tau ? Daca nu s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la banca si sa le specifici ca vrei sa efectuezi plati online.

15. #55 SP
    Da am mai cumparat dupa maximuscards tot cu acelasi card, dar asta e prima data cand cumpar dupa gamepointsnow si nu merge.Daca mai stiti vrun site de unde sa cumpar tot prin email sa primesc codul, ma gandesc ca poate merge.Am vazut mai sus ca, cineva a cumparat dupa Gamehubs.

16. #56 SP
    Member shorinnn's Avatar
    Eu am cumparat de pe gamehubs de 2 ori. De fiecare data am primit coduri valide - deci sunt multumit. Singura problema ar fii ca dureaza destul de mult pana ajung codurile - eu am comandat pe la 0.00 si codul a ajuns pe la 10.00.

17. #57 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by cobain View Post
    Ai mai comandat online cu cardul tau ? Daca nu s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la banca si sa le specifici ca vrei sa efectuezi plati online.
    Cred ca pe langa mesajul "Game Points Now Ltd has cancelled your order. Your credit card was not charged." mai avea ceva legat de stock, de genul ca produsul nu se afla in stoc. Incearca alt pachet de puncte.

18. #58 SP
    Game Points Now Ltd has cancelled your order. Your credit card was not charged.
    • Reason: Other (describe below)
    Comments from Game Points Now Ltd:"Error 1: Cannot supply code. Error 1: We cannot supply you with a code at this time. Please e-mail [email protected] if you wish to purchase."

Asta e toata eroarea.

Mai mi-a zis cineva de aici sa cumpar, sunt de incredere? xboxliveuk76

19. #59 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai iti zice clar, nu au cum sa-ti dea codul, este problema de la ei. Incearca ori alt produs, ori alt site.

20. #60 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei932000 View Post
    Mai mi-a zis cineva de aici sa cumpar, sunt de incredere? xboxliveuk76
    Mi-am luat eu de la ei acum cateva zile un cod pt. Live 12+1 luni. Sunt de incredere, doar ca dureaza cateva ore pana primesti codul pe e-mail.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast