...ți-am explicat pe pagina cealaltă cum se poate afla.
C�t despre Location and stuff...le cam �ncurcați.
Location e una (aici se poate scrie ORICE - are rol informativ)
Locale e alta (aici ai posibilitatea de a selecta din o serie de tări și nu are legătură cu Country/Region. Locale poate să fie Japan și Country/Region UK/US, nu-i problemă)
Country/Region e cealaltă (blocată pe cont)
N-au legătură.
Location și Locale se pot schimba oric�nd. Ce nu se poate schimba este Country/Region.
Gata, am rezolvat problema, nu mai tot insistați pe acest subiesct...wtf?? Ce nu-i �n clar?...
Salut.
Dupa cateva zile de cautari pentru un site care livreaza coduri de Microsoft Points pe mail, accepta paypal si sa nu fie scamming/phishing site am gasit unul.
Este vorba de Gamehubs.com, iar 4200 MS points costa 39 EUR ($51, 35 lire). XBOX 360 | Gamehubs.com
Desi plata se face prin Paypal.com.sg (singapore) si mailurile lor au intrat in spam pe Yahoo, nu am avut nici o problema cu ei - am comandat codul noaptea, iar dimineata era pe mail (in spam). Codul a fost valid. Urmatoarele puncte tot de la ei o sa le cumpar.
Sper sa fie de ajutor cuiva informatia asta.
PS. Pe gamepointsnow.com se poate plati cu Paypal? Pe site este logoul Paypal, dar la checkout apare doar Google checkout.
Poti incerca si aici: Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid. Codurile au venit de fiecare data instantaneu !
@muggs: Mersi pentru raspuns! Daca incercam chestia asta simpla, nu mai trebuia sa caut prin o gramada de siteuri.
Oricum, sustin postul meu initial: si Gamehubs.com este un site de luat in considerare.
Pentru US recomand:Buy Microsoft Points | Purchase your Points Safely Online and Receive your Code in your Email!. Am luat puncte si gold si totul decurge rapid si sigur.
Salut, de curand am vrut sa imi cumpar 4200 MSP dupa gamepointsnow, eu avand cont pt a plati online doar pe google checkout.Am fost la banca mi-am pus bani pe card mai mult decat suficienti si cand dau sa cumpar punctele imi zice ,, Game Points Now Ltd has cancelled your order. Your credit card was not charged." Pe card am 3 mil deci cred ca sunt de ajuns.Acum mi-am facut cont pe pay pal crezand ca situatia se va schimba si acum observ ca site-ul gamepointsnow nu mai are pay pal.Alte idei sau de ce nu imi merge cu google checkout?
PS: Am cont pe UK
Multumesc
Ai mai comandat online cu cardul tau ? Daca nu s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la banca si sa le specifici ca vrei sa efectuezi plati online.
Da am mai cumparat dupa maximuscards tot cu acelasi card, dar asta e prima data cand cumpar dupa gamepointsnow si nu merge.Daca mai stiti vrun site de unde sa cumpar tot prin email sa primesc codul, ma gandesc ca poate merge.Am vazut mai sus ca, cineva a cumparat dupa Gamehubs.
Eu am cumparat de pe gamehubs de 2 ori. De fiecare data am primit coduri valide - deci sunt multumit. Singura problema ar fii ca dureaza destul de mult pana ajung codurile - eu am comandat pe la 0.00 si codul a ajuns pe la 10.00.
Game Points Now Ltd has cancelled your order. Your credit card was not charged.
Comments from Game Points Now Ltd:"Error 1: Cannot supply code. Error 1: We cannot supply you with a code at this time. Please e-mail [email protected] if you wish to purchase."
- Reason: Other (describe below)
Asta e toata eroarea.
Mai mi-a zis cineva de aici sa cumpar, sunt de incredere? xboxliveuk76
Pai iti zice clar, nu au cum sa-ti dea codul, este problema de la ei. Incearca ori alt produs, ori alt site.
By GuCOZA in forum Console News
Bookmarks