Pana acum n-am vazut thread despre joc si m-am gandit sa discutam aici. Poate nu-l joaca prea multa lume acum ca e febra Gears of War dar pentru mine e cel mai bun joc de pe 360 de pana acum.
Pana acum n-am vazut thread despre joc si m-am gandit sa discutam aici. Poate nu-l joaca prea multa lume acum ca e febra Gears of War dar pentru mine e cel mai bun joc de pe 360 de pana acum.
Si al meu a plecat vineri din America.Pe 25 maxim cica il primesc.
Am si eu o intrebare:Jocul e 1st person sau 3rd person?Din filmuletele dupa youtube nu pot sa imi dau seama.
Ce misto:X:X:X.Si mai am o intrebare.La Collector Edition,cu acel al 2 lea cd ce se face?
Ma enerveaza ca ma limiteaza la lvl 20Nu stiam asta si tot alegeam niste perk-uri zicand ca pe altele le pun mai tarziu
![]()
noroc ca m-am uitat la achievements ca altfel nu intuiam ca te limiteaza la 20.
Intr-un fel e bine. Te incurajeaza sa termini jocul de mai multe ori, ceea ce oricum am de gand sa fac. Dar am deja ~16 ore de joc si parca nu-mi dau seama cum au trecut pe langa mine si ce-am facut pana acum.
Cum te uiti la achievements?Adica cum pot sa ma uit sa vad ce achievements as putea sa fac?
Xbox360Achievements.org - Every Point Counts sau le poti vedea din Dashboard la Games. Imediat ce ai bagat un joc in consola, achievement-urile lui iti sunt aratate acolo.
Anyway.. am ajuns azi sa-mi vina sa-mi smulg parul din cap din cauza jocului. Trebuia sa ajung la o locatie pe harta in zona plina de ruine a DC-ului. M-am ratacit vreo 2 ore pentru ca harta este irelevanta printre ruinele alea. Practic iti arata drumul drept desi trebuie sa te gandesti tu cum sa faci sa ajungi acolo, fara sa te ghidezi dupa punctul de pe harta.
In cele din urma am gasit locul respectiv din greseala.. cand fugeam printre ruine de un grup de mercenariNu puteau sa ma fugareasca atunci cand am inceput cautarile?
Khan, toata miscarea prin ruine se face prin metrou. Am stat 2 ore sa gasesc Galaxy News Radio si mereu dadeam de drumuri inchise ca nu stiam de ce el pe harta imi arata intai 2 guri de metrou si apoi locatia.
Cand activezi un quest iti va arata locatia finala si cum sa ajungi la ea.
Bobby crede-ma ca stiu ce vorbesc. Galaxy News Radio il gasesti prin metrou intr-adevar si nu mi-a luat deloc mult timp, dar cauta cladirea pentru questul Reilly's Rangers (imi scapa acum numele ei).
O sa vezi ca iesi din metrou.. si trebuie sa mergi la suprafata.. insa e foarte incurcat drumul si harta nu te ajuta deloc.
Am aproximativ 22 de ore de joc si sunt level 15. Inca vreo 6 questuri secundare si-mi continui drumul pe questul principal![]()
Mi-a venit si mie Fallout 3 CE.Vineri il iau...vad ca e destul de bun dupa spusele voastre.
E excelent. Bethesda a reusit sa captureze atmosfera Fallout-urilor originale 100%. Bineinteles, daca te iei dupa bitch boys de pe CG (care, in treacat fie spus, isi fura jocurile), o sa ti se spuna ca e dumbed down fiindca a fost dezvoltat si pentru console...
A facut unu in Catavencu un rewiew de tot rasu la adresa jocului ..... Pur si simplu ador jocul ... e genial .am 6 ore de game play atm merita![]()
Merita. Eu apucasem sa fac pre-order la varianta standard, imi pare insa rau ca nu mi-am luat CE... Ma rog.
On point, cred ca ma apropii de 35-40 de ore de joc si e incredibil. Inca mai am "oh, ****!" momentscand ma plimb prin Wasteland.
Dupa 60 de ore de joc extreme (culcat la 9-10 dimineata) ori m-am plictisit eu, ori abia atunci incep sa iasa defectele la suprafata. Faci level 20 prea usor. Si cand ma gandesc ca am irosit aiurea perk-uri pentru XP plus Here and Now care-ti da pe loc un nivel. Daca stiam stateam linistit, fara graba.. ca la un moment dat XP-ul vine de la sine.
Oricum mi-am propus sa-l rejoc.. pentru ca primul playthrough e ca prima gura de bere..
Abia dupa ce-ti dai seama de cum functioneaza unele lucruri dupa ce ai explorat mai tot... iti dai seama de cum trebuia sa iti fi dezvoltat personajul.. in ce directie.. etc.
Urmeaza sa fac o fata rea cu 'Black Widow' perk neaparat.
Dap, se ajunge destul de usor la lvl 20... Poate vor scoate level cap-ul, e destul de tampesc... Oricum, mai stau in el (am posibilitatea de a lua acum ultimul quest, dar vreau sa ma mai plimb prin Wasteland).
Bookmarks