Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 233

Thread: Fallout 3

1. #41 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Aha si pot sa ii duc de mai multe ori sau doar odata imi da 50 caps?

2. #42 SP
    Member Bokolino's Avatar
    de cate ori vrei u....

3. #43 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu sunt hi-res, dar se vad bine... Fallout 3 vs reality
    Attached Images Attached Images monument_ncindc-article_image.jpg lincoln_memorial_blankblankblank-article_image.jpg foggy_tape-article_image.jpg dupont_ncindc-article_image.jpg capitolbuilding_tolka_rover-article_image.jpg archives_ronald_heft-article_image.jpg archives_int_kun0me-article_image.jpg

4. #44 SP
    Sunt din Making of nu?Aseara l-am vazut si eu.

5. #45 SP
    Member Bokolino's Avatar
    sunt de la kotaku...care e de p alt site care a facut comparatii intre cladirile din fallout si realitate....
    si se pare k au facut o treaba f buna...
    cea mai ciudata e fantana...care e diferita destul de mult

6. #46 SP
    uite acum o sa incerc sa fac print screen-uri la Imaginile din Making Of.

7. #47 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    si cat am cautat intrarea in White House... pentru nimic... eram atat de concentrat sa gasesc gura aia de canal incat nici n-am vazut ca ar exista vreo reprezentare a ei ci doar o gramada de moloz.

8. #48 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Daca gasiti PreWar Book luati cat de multe cu voi. Nici nu sunt grele la carat si mai incolo poti lua caps seriosi si XP de la o tipa. Stiu ca am gasit o groaza pe la inceputul jocului si nu le-am luat si apoi cand cautam nu gaseam deloc. Spor la jucat ca merita !

9. #49 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Gasesti in Library of Congress si in muzee.

10. #50 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eh
    eu tocmai ce am aruncat in aer megatron si am ajuns la radio...acum ma ocup mai mult de sidequests pt experienta...
    ma oftic ca nu am timp sa il joc cat as vrea
    cred ca am atins 20 de ore dupa ce am jucat de 4 ori prima parte pana la iesirea din vault
    oricum pot sa zic lejer ca este cel mai bun joc al anului pt mine..de mult nu am mai gasit asa un joc in care sa ma implic atat de mult si sa simt tot ce vrea sa ofere...
    bine mai este dead space si bioshock...dar sunt scurte,se termina prea repede...\

apropo tocmai ce am gasit pe net o info interesanta pe care o sa o incerc cand o sa il rejoc...
    stiti ca exista acea arma care trage cu orice facuta din componente de tren,este o skema ascunsa la inceput de tot in spatele citatului biblic(cel preferat de mami un fel de easter egg..nu sunt sigur dar asa am vazut...cine are sansa,sa incerce si sa ne spuna si noua

11. #51 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Am terminat Fallout 3 (dar pe pc) shi sunt de parere ca jocul e super , am jucat vreo 70 de ore , am ajuns la lvl maxim (lvl 20) am facut toate questurile shi sidequesturile , am construit toate armele (cea mai tare ii pe departe aia care trage cu railway spikes) shi am luat cele mai tari arme din joc (inclusiv superpistolul gasit pe nava de extraterestrii).Jocul acesta mia adus aminte ca mai sunt si jocuri care poti sa te joci mai mult de 10 ore shi sa nu te plictisesti , deci eu spun ca e cel mai valoros joc de anul acesta , in plus la anu o sa vina shi DLC , deci e un joc care merita cumparat!!!

12. #52 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Sint multe arme interesante, Bottlecap Mines care se incarca cu caps (banuti), Rockit Launcher care trage cu toate junk-urile care le gasesti prin wasteland , am tras chiar si cu un teddybear si carti, Shishkebab un fel de sabie inflacarata .
    Pentru mine e un must have si un must play. Btw sekhemet si eu am jucat prima parte de 4-5ori si de fiecare data a fost altfel .

13. #53 SP
    iti dai seama ca ar fi si daca ai juca tot jocul de cateva ori...de fiecare data diferit si de fiecare data mai entertaining...

14. #54 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Crezi ca nu stiu, din pacate timpul nu-mi permite. L-am terminat din save point de 3 ori si de fiecare data a fost diferit. L-am inceput ca evil (la inceput oricum esti neutru) dar nu am timp sa-l termin.

15. #55 SP
    azinoapte cand ma jucam Fallout dupa cateva ore de gameplay
    am gasit locatia "Paradise Falls" acolo am inceput misiunea Escape from Paradise...dupa ce am termina tot
    si trebuia sa ma duc la locatia finala,evident am inceput sa explorez inainte sa termin misiunea.In oras se afla o clinica daca intrii in clinica aia si stai 2 mins vbesti cu tipa si te pui sa o omori ca doar e slaver,da crash jocul, un MARE bug de S1...si daca vrei sa incarci ultima salvare,adica cea din clinica,va da crash consola in mijlocul la load screen(iti dai seama dupa compas care se invarte)
    asa ca sa nu va panicati ca mine ca intra consola in RRoD si doar sa incarcati o alta salvare mai recenta sau si mai simplu
    "Evitati Clinica din Paradise Falls" e un bug de S1 nefixat general pe xbox,nu stiu daca si pe ps3 sau pc

16. #56 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Am incercat azi pe PC si nu da crash , merge totul perfect...

17. #57 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    azinoapte cand ma jucam Fallout dupa cateva ore de gameplay
    am gasit locatia "Paradise Falls" acolo am inceput misiunea Escape from Paradise...dupa ce am termina tot
    si trebuia sa ma duc la locatia finala,evident am inceput sa explorez inainte sa termin misiunea.In oras se afla o clinica daca intrii in clinica aia si stai 2 mins vbesti cu tipa si te pui sa o omori ca doar e slaver,da crash jocul, un MARE bug de S1...si daca vrei sa incarci ultima salvare,adica cea din clinica,va da crash consola in mijlocul la load screen(iti dai seama dupa compas care se invarte)
    asa ca sa nu va panicati ca mine ca intra consola in RRoD si doar sa incarcati o alta salvare mai recenta sau si mai simplu
    "Evitati Clinica din Paradise Falls" e un bug de S1 nefixat general pe xbox,nu stiu daca si pe ps3 sau pc
    Eu pot sa-ti spun cu mana pe inima ca nu am intalnit bug-ul de care spui tu pe X360.
    La quest-ul respectiv n-am vrut sa fac ce mi se cerea, asa ca am intrat guns blazing in Paradise Falls si am omorat pe toti slaverii, inclusiv gagica din clinica.

18. #58 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Si eu am patit acelasi lucru. Un freeze in timpul unei misiuni. Chiar daca incarcam acea salvare nu reuseam sa trec de acel punct, lucru care m-a determinat sa iau o salvare mai veche. Jocul merita oricum

19. #59 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Eu pot sa-ti spun cu mana pe inima ca nu am intalnit bug-ul de care spui tu pe X360.
    La quest-ul respectiv n-am vrut sa fac ce mi se cerea, asa ca am intrat guns blazing in Paradise Falls si am omorat pe toti slaverii, inclusiv gagica din clinica.

Nush,dupa ce am realizat ca nu da consola Rrod am verificat de cateva ori si am ajuns la concluzia ca e de la joc dupa ce am testat de cateva ori...
    de fiecare data a dat crash in zona aia,si de fiecare data cand incarcam salvarea de acolo dadea crash in mijlocul loadingului....
    poate mi-a scapat ceva la reporducere

20. #60 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Incearca sa faci cum a facut Krusht, incarca o salvare mai veche.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast