Tunelurile nu-mi plac deloc. Ma incurc in ele, in rest jocul e superb. E singurul joc la care m-am oprit doar ca sa admir privelistea. Ma fascineaza pur si simplu peisajul acela post-apocaliptic.
Tunelurile nu-mi plac deloc. Ma incurc in ele, in rest jocul e superb. E singurul joc la care m-am oprit doar ca sa admir privelistea. Ma fascineaza pur si simplu peisajul acela post-apocaliptic.
M-am uitat acum pe Marketplace US si inca nu e. Dar, din cate am inteles, versiunea Japan nu a avut probleme (Bethesda n-a retras-o).
Varianta bug-less is up and running. Enjoy!
PS: Stergeti fisierul vechi daca l-ati descarcat cu probleme.
Am terminat si eu jocul dupa 70 de ore de gameplay. Mai am cateva achievement-uri pentru 1000, dar pentru mine este clar GOTY!
sorry de off:Monky,nici acum nu ai reusit sa pui mana pe el ?
Cu criza asta,cred si eu.Si eu am ramas in urma...
Toata lumea a ramas, noroc ca eu am apucat sa-mi cumpar varianta PC inainte de criza, ca acum ma zgircesc si la jocuri de 70ron, mi se par scumpe
.
Am si eu o mica intrebare. De la cateva save-uri incoace, de fiecare data cand intru intr-o locatie, astept neobisnuit de mult. Mai mult, de multe ori nici nu mai vad ecranul de loading (cel cu acel cadran) in care imi apar diverse mesaje. Ramane ori ecranul negru, ori un fel de screenshot cu ce faceam inainte. Ma gandeam sa resetez cache-ul or something... Am incercat oprind consola and stuff like that, but didn't helped. Any hints ?
---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------
Tocmai am facut un clear cache (care btw, a sters toate game update-urile) asa cum scrie mai jos:
Si vad ca incarca mai repede, si am si loading screens. Strange...Go to the Xbox Dashboard, select the System Blade, and select Memory.
Highlight the HD symbol and press Y.
Press X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X.
A cumparat cineva The Pit si Anchorage ? Merita banutii ? Sau astept pe cel care vine acum in Mai ?
Eu le cumpar pe toate. Nu de alta dar save game-ul in care am investit cel mai mult e la 2 minute de sfarsitul jocului. Si acum ca apare Broken Steel.. o sa ma pot bucura de toate 3 fara batai de cap.
By PayneKiller in forum Console Club
Bookmarks