Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 233

Thread: Fallout 3

1. #141 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca tot iei astfel de initiative, Arefu e tot dupa o comuna din Romania. Si are si legatura cu evenimentele din questul de la Arefu.

Asta daca vrei sa dai informatii complete, daca nu... e suficient si cu gara Meresti (ca de acolo vine).

2. #142 SP
    Junior Member ElektroDragon's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Daca tot iei astfel de initiative, Arefu e tot dupa o comuna din Romania. Si are si legatura cu evenimentele din questul de la Arefu.
    Si Arefu???? N-am stiut asta! Adica nu sunt prea familiar cu localitati in Romania fiind in American de cand aveam 5 ani. Poate un developer la Bethesda e roman, ca altfel nu stiu cum au ales au ales localitati asa obscure.

"Six short kilometers south of Poienari Citadel is Arefu, a tiny village that is purportedly inhabited by descendants of the minions who served Vlad Tepes"

Mama mia.... n-am stiut. Am crezut ar fi folosit Tirgoviste pentru acest lucru. Sa leaga foarte bine cu povestea din joc. Destepti astia la Bethesda!

3. #143 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    De Arefu nu stiam nici eu .

4. #144 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    si pentru ca aia erau minionii lui Vlad Tepes, si quest-ul din Arefu se numeste Blood Lines pentru ca ... cei care au jucat jocul stiu ce se intampla pe acolo

5. #145 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    si pentru ca aia erau minionii lui Vlad Tepes, si quest-ul din Arefu se numeste Blood Lines pentru ca ... cei care au jucat jocul stiu ce se intampla pe acolo
    Blood Ties nu Blood Lines.

6. #146 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    deabia m-am apucat si eu de el si am cateva nelamuriri.

In Megatron,eu m-am dus si l-am turnat pe Mr.Burke la sherif ca vrea sa distruga orasul,iar seriful a fost omorat de Mr.Burke si eu l-am omorat pe el.MI-a dat si good karma cand l-am zapacit.
    Oare nu trebuia sa moara nici unu,e vro problema pentru achievementuri?

Rog pe cei care au jucat jocul sa ma lumineze ce inseamna unele abrevieri din PipBoy-3000

In Items sub imaginea fiecarui obiect apare WG si VAL.Ma gandesc ca WG reprezinta weight(greutate) si VAL,valoare.Ce importanta are valoarea si cat afecteaza greutatea pe care o car? (ma misc mai greu sau ce?)

In Stats sus imi apare WG,HP,DR,Caps.Nu stiu ce reprezinta HP si DR.

Care e treaba cu RADS (cand mananc ceva nasol)si cu meniul de RADS ?

Unde imi arata nivelul la Karma good sau bad ?

7. #147 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    -nu e problema ca a murit seriful , fiul lui o sa vina sa ii ia locul
    -greutatea nu e importanta decat daca depasesti limita ( care variaza in functie de strengthul tau) si nu mai te poti misca
    -HP e viata AP action points
    -RAD inseamna cat de radiat esti , nu prea conteaza atata timp cat ceasul de sus stanga nu trece pe rosu
    -cred ca la status arata daca esti good sau bad

8. #148 SP
    Si DR este Damage Resistance.... adica Armor Class... adica... cit de bine protejat esti.

9. #149 SP
    da arata daca sunt good sau bad dar nu arata la ce nivel de good/bad sunt.

10. #150 SP
    Member reborn2603's Avatar
    n-am mai auzit pe nimeni sa numeasca hp action potins ( nu zic ca nu e corect)..oricum hp vine de la hit points sau health points.
    Vezi sa mergi in casa lu Bruke sa iei bubble head-ul de pe birou.

11. #151 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

Lightbulb

Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    da arata daca sunt good sau bad dar nu arata la ce nivel de good/bad sunt.

ba da
    sunt diferite grade..rau,foarte rau,neutru,bun foarte bun etc
    numai ca toate au diferite denumiri...de exemplu"Last best hope of humanity"

12. #152 SP
    Ala e titlul unui achievement. Oricum, indiferent de alignment, ai un achievement la nivelele 5 (mi se pare), 14 si 20.

Este simplu, insa, sa pastrezi un alignment bun sau rau. De ex., pt. bun le dai apa homelesilor de langa Megaton si orasul acela de pe portavion (imi scapa numele acum). Pentru rau, lucrezi cu slaver-ii. E mai dificil sa pastrezi un alignment neutru (insa doar putin mai dificil si in nici un caz imposibil).

13. #153 SP
    aaa,gata am inteles,eu de fapt intelegeam din acele achievementuri ca am 20 de nivele de bad/good/neutral karma,cand de fapt e cand ajung la nivelu 8,14,20 sa am starile de bad/good/neutral karma.

Multumesc baieti.Acu inteleg de ce trebuie sa salvez la nivelele 7,13,19.

Inca ceva,toate armele care trebuie sa le creez,pot sa ma apuc de ele mai pe la mijlocul jocului?

14. #154 SP
    Poti sa te-apuci oricand de ele si nu trebuie sa creezi nici una, ai doar posibilitatea asta.

15. #155 SP
    cum imi pot mari acurracy la arme ?

16. #156 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    le repari

17. #157 SP
    Member Devergo's Avatar
    Accuracy nu are legatura cu starea armelor,spre deosebire de damage.Ca sa iti maresti acuratetea,bagi puncte in tipul pe care vrei sa il folosesti(cel mai bine e sa incepi cu small guns deoarece cuprinde armele cel mai des folosite).Ah si mai baga in Lockpicking sau Hacking,ajuta enorm,personal am ales LP,e mai distractiv

18. #158 SP
    am inteles.Pai am mai citit cam in ce sa bag puncte.Totusi unde ma duc sa invat sa port armura Power sau ceva de genu asta.Cei de la GNR imi spun sa ma duc la cineva de pe langa un laborator sa imi dea permisiunea.

19. #159 SP
    Asta o inveti ca urmare a main quest-ului. N-ai cum s-o eviti .

20. #160 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eu am terminat jocul..si am capatat cred ca cel mai good ending posibil
    si e haios...cand am iesit din vault aveam neutral karma...apoi am aruncat in aer megatronul...evident very bad carma...si am tinut-o asa ceva levele..apoi am ajuns nu stiu cum inapoi la neutral...iar very evil...si am terminat jocul cu very good karma "last best hpe to humanity"
    asta arata ca oricat de mult rau ai face,daca dai apa la saraci,salvezi niste copii si nu iti omori tatal cand il gasesti, ti se iarta pacatele

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast