Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 233

Thread: Fallout 3

1. #101 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu iti spun ce am vazut in carte...de jucat nu am apucat sa il joc ca mi s-a stricat blocul optic.Am jucat putin..primele Questuri si am adunat arme ca sa fac Questu cu Bomba din oras.
    In a 2 a poza este vorba de acel monstru care mai are o chestie iesita din el.Ala de sus nu ala din profil.

2. #102 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, e o schita de Centaur. Nu mai arata asa in joc: un singur cap, a lot of freakiness.

3. #103 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Geox pe ce l-ai terminat?Pe Xbox sau pe PC?

Am inteles ca sunt putin diferite cele 2 versiuni...cea de consola si cea de PC.

Cel mai mult la acest joc imi place MUZICA.E ok ca ai muzica astfel nu te sperii cand vine la tine un mutant cu 3 capete verde care scoate zgomote ciudate.
    Lam jucat pe pc

4. #104 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Dude am jucat si Fallout 2..il am original de la Best.
    Uite la ce ma refeream eu:

Scuze de poze,sunt facute cu Webu si sunt facute la nervi...cand am incercat sa fac poza am reusit sa rup o pagina din carte.

Learn ca in art books sunt concepte implementate si neimplementate in joc,practic este un scurt istoric cu ce au vrut si ce a ajuns in joc sau ce forma a luat in final,joaca fallout 3 mai mult si fa poza la ecran cu un inamic cu 2 capete,altul in afara de brahms(vaci radiate)
    eu am mai bine de 60 de ore in joc si nu am gasit,poate ai fost tu in adancurile in care noi nu am ajuns

5. #105 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Pastilutza primul e un concept pentru Yao Guai, al 2lea e un concept pentru Centaur. In faza finala nici unul nu mai arata ca in concept. Informeazate mai bine inainte sa afirmi ceva pentru ca iti dai seama ca noi am rascolit tot Wasteland-ul si stim ce este si ce nu.

6. #106 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Best Weapon

7. #107 SP
    te contrazic si spun ca alien blasteru e mai tare , face treaba repede si e are critical aproape garantat

8. #108 SP
    depinde
    dute cu experimentalul la un behemot si trage odata in el
    cu alienu ai nevoie de 2 - 3 focuri..
    si e relativ, daca nu aloci puncte la arme cu energie....si preferi alta categorie..

9. #109 SP
    ahh am uitat de puncte , eu eram specializat in energy weapons ,oricum 2-3 focuri e destul de bine pentru un pistol

10. #110 SP
    ...eu tot n-am �nțeles care-i faza cu level 20. La eroul cu Neutral Karma am level 20 (și mai am o liniuță p�nă la level 21). Păi cum level 21 c�nd am totul maxout...

E așa orientativ? wtf...

11. #111 SP
    Member Xristina's Avatar
    Ronan...joci pe PC sau consola ca exista level cap de 20. Pe PC exista hack tool sa modifici dar pe consola nu.

12. #112 SP
    normal se opreste inainte sa faci 21 dar lvl max cu hack ii 48 (dupaia nu mai poti pune puncte la skiluri ca is toate pline)

13. #113 SP
    Pe consolă �l joc. Pe PC o să-l joc later this year.

14. #114 SP
    Member Xristina's Avatar
    Then you are stuck at 21. Nu poti mai mult de atat pe consola

Ilogic din moment ce rejucabilitatea lui tinde spre zero.

15. #115 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Then you are stuck at 21. Nu poti mai mult de atat pe consola

Ilogic din moment ce rejucabilitatea lui tinde spre zero.
    Nu mă deranjează level-ul, doar că eram curios

-oricum peste maxim două zile am 1k la el, cu trei eroi (dacă nu puscă consolele) și apoi fac acea comparație promisă cu Bioshock.

*p.s.

De abia aștept DCL-ul

17. #117 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Lasand la o parte hack tool-ul, s-a pastrat referinta pentru level 21 pentru ca vor aparea DLC-uri care au perk-uri noi si vor mari si level cap-ul.

Edit: Lol cate s-au intamplat pe thread pana sa dau eu Submit la post.

18. #118 SP
    Member Xristina's Avatar
    Se intampla.Eu primesc pe mail, asa stiu daca a mai postat cineva

DLC-ul suna mai mult decat promitator, sper sa fie asa cum spun ei.

19. #119 SP

20. #120 SP
    ar fi mari magari daca ar costa puncte dlc-ul asta cu marirea level cap...
    adica pt ca ei au limitat de la inceput pana la lvl 20,nu ar trebui sa ceara bani ca sa ai parte de ceva ce trebuia sa ai de la inceput,un level mai mare,adica faci un joc gigant si lasi pana la lvl20
    si din cate am inteles de la voi,pe pc ai level cap mai mare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast