Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 50 of 50

Thread: X360 premium nou... de unde?!?

1. #41 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    legollas, si eu am mailul respectiv, nu am vazut posturile cu celelalte perioade, am asteptat rabdator pana vine 27 (sperand ca poate poate pe vineri o am ), apoi am dat de threadul ala si sperantele mi-au crescut

eu sincer cred ca inca este in stoc, ca pe site apare "in stoc" si am inteles ca zilele astea s-a facut reactualizarea. probabil voi da un telefon azi daca mai apuc, sau daca nu maine sa vad ce si cum.

obidan, hdd nu stiu unde poti gasi in Romania, dar pe amazon cel putin sunt hdd-uri noi de vanzare. poti incerca rubrica de vanzari/cumparari si sa postezi ca doresti sa cumperi, poate are cineva de vanzare. bafta

2. #42 SP
    Member leggollas11's Avatar
    si pe gotgames.ro apare ca au in stoc... dar m`am interesat... ei o dau cotita ca inca fac inventarul.... dar nu stiu ce sa zic...

3. #43 SP
    cum s-ar zice 'din lac in putz'

gotgames sunt parteneri cu gameshop, deci e aceeasi mancare de peste.

n-am apucat sa sun ca la 5.30 se inchide programul, deci...rabdare rabdare rabdare, doar de asta avem nevoie, pacat ca nu mai prea avem (eu cel putin)

tu vrei sa-l si modezi sau nu ?

4. #44 SP
    Member winkus's Avatar
    Eu la gotgames am sunat cred ca de cinci ori si niciodata nu am reusit sa vb. Seara imi dadea ton de ocupat iar ziua nu raspundea nimeni. They don't seem very professional...not at all.

5. #45 SP
    Quote Originally Posted by winkus View Post
    Eu la gotgames am sunat cred ca de cinci ori si niciodata nu am reusit sa vb. Seara imi dadea ton de ocupat iar ziua nu raspundea nimeni. They don't seem very professional...not at all.
    Da, asa e.... gameshop.ro se pare ca par muuuult mai profesionisti

6. #46 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Cei de la RHS au numai Arcade si Elite pe stoc, Pro-ul este pe wait, 2 saptamini mai exact.
    Deasemeni au numai HDD-uri de 20Gb pe stoc, mi s-a spus ca HDD-uri de 60Gb nu apar nici pe importuri pentru moment.

Sper sa va ajute cu ceva informatiile.

7. #47 SP
    Quote Originally Posted by GameShop.ro
    Stimati clienti,

In perioada 17.11.2008 - 2.12.2008 firma noastra va face o relocare a partii de logistica catre o firma specializata care va asigura o procesare mai rapida a comenzilor dumneavoastra. De asemenea, acuratetea datelor despre stoc pe site va creste si va vom putea contacta mai repede cu informatii mai exacte dupa orice comanda.

In aceasta perioada nu putem trimite catre dumneavoastra produse, dar vom incerca sa va contactam telefonic dupa comanda pentru a va oferi informatii despre disponibilitate si data de livrare.

Va multumim pentru intelegere.
    Cu stima,
    Echipa ..::GameShop.ro::..

Mda ...dupa cum a postat si RvsS in threadul celor de la GameShop, doar dupa 2.12 vom afla ce console sunt/ce console primesc. Nu inteleg de ce dureaza atata si de ce nu puteam fi anuntati mai repede, dar deh...lipsa de profesionalism

daca gasiti cumva oferte asemanatoare in alte parti, let us know...pana atunci, Xbox on hold...

8. #48 SP
    nu inteleg de ce va mira ca IAR au decalat deschiderea si sa nu va mire daca o sa o faca iar eu am impresia ca, si daca mai au pe stock premiumuri... o sa ne zica ca nu mai sunt... motivul il tin pt mine..... cat despre profesionalism... nu inteleg cum naiba sa fie singurul loc in care sa gasim varianta asta si cum mama naibii depinde in mod direct de ei.... si de nesimtirea lor... e clar ca la cat sunt de profesionisti.... mutarea depozitului sa facut tot cu niste 'profesionisti' ... ca o firma ce se respecta habar nu au sa se tina de termene sau cum sa respecte clientii... chiar daca nu am incotro si o sa cumpar de la ei... tre sa fiu prea prost sa pot sa recomand aceasta firma vreunui prieten care cauta de unde sa ia un joc sau o consola...

9. #49 SP
    Junior Member adriand's Avatar
    Cumpar xbox 360, modat hardware.

10. #50 SP
    adriand: ai gresit sectiunea, e mai jos sectiune de Vanzari/Cumparari, use it !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Bookmarks