Vreti sa incetati?
Sincer, daca stiam ca iese atata zarva de la o nenorocita de consola...ma uitam la "pe aripile vantului" nu alta.
Ma amuza SirAndrew. A scris prima data postul, cu aceeasi greseala. A editat, dar greseala a ramas.
@MonkeY: O astept sa vina. Poate saptamana viitoare, o am.![]()
am scris la repezeala... am omis cuvantul "face" pentru ca m-am grabit.
oricum imi cer scuze daca am scos ochii cuiva prin acea omisiune, insa ideea se mentinea.
revenind la slim ramane data de lansare pentru UE pe 16?
Acum ca mi s-a dus si Xbox ce a ramas in tara, I will have to buy the slim
Can't wait to play on it![]()
E interesat cineva?Garantie 1 an.
Microsoft XBOX 360 250GB - Microsoft Xbox - plaisio.gr
Imediat dupa ce a fost anuntat la doar cateva zile a aparut si pe site dar la pretul de 250 de euroi, acuma e 259 niceeeee.![]()
lol, pe site-ul de la gameshop zice ca noua consola este mai puternica "Noua consolă Xbox 360 este mai subţire, mai puternică si are o culoare neagră, lucioasă." e adevarat?
Nu este mai puternica, singurle lucruri pe care la aduce sunt :
*Un nou design, arata mult mai bine iar carcasa este mai bine airisita.
*HDD 250 GB
*Wi-fi
*Kinect-ready - la un x360 fat probabil va fi nevoie de un adaptor suplimentar ce vine in pachet.
Uite lista mai detaliata : Xbox.com | Hardware Catalog - Xbox 360 250 GB Console
Ai uitat sa mentionezi super chip-ul care inglobeaza CPU si GPU si faptul ca e pe 45nm. Rezulta consum mai mic de unde vine si faptul ca nu se mai incalzeste foarte tare, aspect ajutat si de sistemul de racire schimbat.
Ideea de baza insa e cea subliniata de Deathstrike, nu e cu nimic mai puternica doar putin cosmetizata.
Sorry mate dar faza cu "nu se mai incalzeste foarte tare" m-a dat pe spate in conditiile in care acum avem Jasper.
rostul flame-ului care e?
in concluzie este o prostie sa-ti vinzi actualul xbox ca sa-ti iei un slim, insa e un pas inainte tehnologic pentru cei ce nu au xbox si vor sa-si ia unu. asta trebuie sa vedeti si nu sa incepeti acum interminabile discutii despre care xbox e mai bun.![]()
Aici ai dreptate dar stii cum e, apare curiozitatea aia nestapanita vzv de un produs nou, mai modernizat.
stai, ca nu am inteles. daca cineva alege sa-si schimbe lucrul vechi cu unul mai nou care aduce chiar si 2 lucruri in plus, e prost?
De ce discutam atat de mult despre faptul ca e un model mai nou si lumea vrea sa il cumpere? Nu e la fel si cu Elite de exemplu? Are in plus un HDD mai mare, de ce il cumpara lumea? Pentur mine care am/aveam un Xbox de 20gb, Slim-ul e un upgrade consistent si nu il fac doar pentru HDD ci si ptr wifi, kinetc si imbunatatirile aduse la partea hardware(ma refer la pozitia de pe MB)
mamutule ,vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acrii,pe de alta parte ai si tu dreptate ,nici mie nu-mi place slim-ul e prea lucios parca-i de fite asa ....ca pantofii lacuiti lol,hdd de 60 e suficient nu mi-e lene sa instalez jocurile si sa le sterg,oricum nu ma apuc de prea multe in acelasi timp ,wi fi nu-mi trebuie deocamdata ,poate la urmatoarea generatie de console .
Bookmarks