Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 29 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 568

Thread: Xbox 360 Slim

1. #161 SP
    Member St Mael's Avatar
    @Donely, pai din cate am inteles eu si in aceasta noua implementare a consolei se afla tot vechile unitati optice LiteOn, deci ar fi fost imposibil sa nu se mai intample asta avand in vedere ca e o situatie ce tine de calitatea unitatilor optice si nimic altceva.

Oricum eu sunt convins ca nu aceasta mica problema a unitatii optice i-a preocupat si inca ii preocupa cel mai mult pe utilizatorii de 360. Acum toti sunt nerabdatori sa vada daca in sfarsit au o consola cu o durata de viata cel putin decenta, iar eu unul sunt optimist din punctul asta de vedere.

2. #162 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Daca asa sta treaba, este cam nasol !

YouTube - Xbox 360 "Slim"- Disc Scratch (E3 2010)!
    Da si tipului ii cam lipseste o doaga.

3. #163 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Din moment ce a miscat consola s-a dus !@#$% discu . Acum ca sa-mi dau si eu cu parerea despre noul xbox, ce pot sa zic, decat ca imi place si ca o sa mi-l iau numai daca o sa se strice consola pe care o am de ceva timp .

4. #164 SP
    Junior Member Enigm@'s Avatar
    Mie sincer nu-mi prea place aspectul. Arata mai bine "Clasicul" Xbox 360.

5. #165 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    Acum toti sunt nerabdatori sa vada daca in sfarsit au o consola cu o durata de viata cel putin decenta, iar eu unul sunt optimist din punctul asta de vedere.
    EU nu prea sunt asa optimist. Mereu au zis ca au rezolvat niste probleme si au rezolvat numai pe jumatate. Vom vedea...

6. #166 SP
    Junior Member sherban1988's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    EU nu prea sunt asa optimist. Mereu au zis ca au rezolvat niste probleme si au rezolvat numai pe jumatate. Vom vedea...
    Trist dar adevarat.

Cel mai bine e sa asteptam cateva luni, sa vedem ce se intampla intre timp. Pot sa zica ei ce vor in interviuri, cel mai bun test tot la casa omului se face.

7. #167 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Enigm@ View Post
    Mie sincer nu-mi prea place aspectul. Arata mai bine "Clasicul" Xbox 360.
    Da, "vechiul" design e foarte reusit, rotunjit, frumos, zici ca e un produs Apple. Dar nici asta nou nu arata rau, e mai "fioros".

8. #168 SP
    Member Atrium's Avatar
    De fapt, cel clasic seamana leit cu un Dell Optiplex GX---.

Mie chiar imi place design-ul nou, e ceva diferit.
    Attached Images Attached Images a93437_dell-gx280.jpg delloptiplexgx280sd.jpg gx150.jpg

9. #169 SP
    Senior Member eXist's Avatar

10. #170 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

11. #171 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Am bagat putin imaginea in ps, am dat un zoom si din cate vad eu e posibil sa fie doar o gluma. Se vede clar ceva verde/galbui acolo.
    Attached Images Attached Images hopenot.jpg

12. #172 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Parerea mea personala este ca MS nici nu vrea sa rezolve problema cu RROD, cu discul care se zgaraie daca ai miscat consola etc. Pentru ca daca ar face o consola cat mai fiabila si durabila ce ar avea MS de castigat ? Prin faptul ca se strica des, esti nevoit sa iti cumperi alta consola. Nu cred ca sunt chiar atat de imbecili si retardati incat sa nu poata face un DVDrom ca la PC unde poti sa il pui in orice pozitie si nu il zgarie, pur si simplu nu vor sa o imbunatateasca punct. Au scos ochi la lume cu WiFi intergrat si cu HDD 250 GB atat.

13. #173 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by mosorwvlad View Post
    Parerea mea personala este ca MS nici nu vrea sa rezolve problema cu RROD, cu discul care se zgaraie daca ai miscat consola etc. Pentru ca daca ar face o consola cat mai fiabila si durabila ce ar avea MS de castigat ? Prin faptul ca se strica des, esti nevoit sa iti cumperi alta consola. Nu cred ca sunt chiar atat de imbecili si retardati incat sa nu poata face un DVDrom ca la PC unde poti sa il pui in orice pozitie si nu il zgarie, pur si simplu nu vor sa o imbunatateasca punct. Au scos ochi la lume cu WiFi intergrat si cu HDD 250 GB atat.
    totusi, stii ca MS nu are profit din vanzarea consolelor, nu? (sau daca are e prea mic si nesemnificativ).

14. #174 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    totusi, stii ca MS nu are profit din vanzarea consolelor, nu? (sau daca are e prea mic si nesemnificativ).
    This.

15. #175 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Crezi tu asta Xbox360 e cea mai vanduta console din lume, bineinteles dupa WII

16. #176 SP
    Member raptorscream's Avatar
    s'au facut niste statistici anu trecut parca si aratau ca sectiunea de entertaiment parca era sub 0 atunci, si oricum daca ar repera rrod/rdod tot ar face bani din banari

17. #177 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike2k View Post
    Crezi tu asta Xbox360 e cea mai vanduta console din lume, bineinteles dupa WII
    All-time, X360 e pe la jumate. Acum e a doua, dar nu asta conteaza. Profitul nu se masoara in numar de console vandute, ci in bani incasati. Sa presupunem ca fabricarea unei console costa 400$, iar ei o vand cu 300$. Ce inseamna asta? Pierderi de 100$ pentru MS la fiecare unitate vanduta. Desigur, aici nu e cazul. Nu stiu daca per totat ( Live, jocuri, console) MS face profit, dar o consola vanduta aduce cativa $ in contul companiei.

18. #178 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    imi bag picioru'...daca nici cu asta nu au facut treaba buna si nu au scapat de rrod, mie mi s-a luat. si nu stiu cum sa fac trecerea pe ps3 ca am si jocuri gramada. daca lasau garantia aia de 3 ani era perfect, ca e o durata de viata asigurata bunicica zic eu... acum o iei si nu stii daca iti crapa in anul ala sau la 3 saptamani dupa ce se termina garantia.

19. #179 SP
    Member St Mael's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    imi bag picioru'...daca nici cu asta nu au facut treaba buna si nu au scapat de rrod, mie mi s-a luat. si nu stiu cum sa fac trecerea pe ps3 ca am si jocuri gramada. daca lasau garantia aia de 3 ani era perfect, ca e o durata de viata asigurata bunicica zic eu... acum o iei si nu stii daca iti crapa in anul ala sau la 3 saptamani dupa ce se termina garantia.
    Fi serios, se miroase bs-ul de la o posta cu imaginile/articolul ala.

20. #180 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 29 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks