Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 141 to 146 of 146

Thread: Xlink Kai

1. #141 SP
    Junior Member artanix's Avatar
    NU trebuie neaparat sa ai jtag sa folosesti xlink.Jtag e ca sa scapi de limita acea de 30ms ca sa joci pe orice server.

In seara asta jucam ceva? un gears sau dirt sau cod?
    y!m : arrtanix
    Mai cunosc eu cativa care vor sa joace

2. #142 SP
    Senior Member nina's Avatar
    mi-am instalat xlink kai si aia spun ca nu merge pe win 7 64 biti
    mie imi merge fiindca am win 7 ultimate 64 bit si am 2 foldere program files,unul pentru 32 biti si unul pentru 64 biti,apoi am dat la compatibilitate executabilului si mi-a intrat
    n-am jucat pentru ca nu sunt oameni si jocurile sunt cam putine,iar cele mai multe jocuri sunt cam naspa

3. #143 SP
    Junior Member evok3r's Avatar
    care ma poate ajuta si pe mine cu modemul....nu gasesc aia portforwarding....am modem de la click net huawey model HG655b si nu reusesc sa ii dau de capat

4. #144 SP
    Junior Member RocketBV's Avatar
    nu te chinui prea tare ... am intrat si e cam gol pe acolo .... abia ce l-am instalat.

5. #145 SP
    Junior Member evok3r's Avatar
    am reusit sa il instalez...de testat nu inca...modemul face figuri.....si trebuie sa iau si un cablu mai lung

6. #146 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Imi spune si mie cineva daca pot folosi xlink cu Ethernet Switch?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8