Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: RROD?

1. #21 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Cel mai urat blestem care il merita acum Bill Gates este sa ii dea RROD sotia cand fac sex

2. #22 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Cel mai urat blestem care il merita acum Bill Gates este sa ii dea RROD sotia cand fac sex
    tare

3. #23 SP
    Member alalalt's Avatar
    Xbox 360

Data nasterii - iunie-iulie 2008
    Data decesului - 15 ianuarie 2009

Damn. E74 can suck my balls..
    Si incepusem sa cred ca RROD e ceva de domeniul trecutului..

4. #24 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Xbox 360

Data nasterii - iunie-iulie 2008
    Data decesului - 15 ianuarie 2009

Damn. E74 can suck my balls..
    Si incepusem sa cred ca RROD e ceva de domeniul trecutului..
    Nasol, ai macar garantie??
    Daca aia steapta sa bage jasperu in magazine si poate primesti la garantie un Jaspes.

5. #25 SP
    Member alalalt's Avatar
    Da, am de la media galaxy. O sa ma duc zilele astea sa o schimb..

6. #26 SP
    Junior Member SteelMetal18's Avatar
    Ameu a facut RROD de 3 zile T_T si nu stiu cum sa il repar. E foarte trist si il am doar de 5 luni, culmea e ca ma jucam doar 4 ore pe el pe zi, si tot o facut rrod

7. #27 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by SteelMetal18 View Post
    Ameu a facut RROD de 3 zile T_T si nu stiu cum sa il repar. E foarte trist si il am doar de 5 luni, culmea e ca ma jucam doar 4 ore pe el pe zi, si tot o facut rrod
    Join the club

BTW, ma bate gandul sa imi iau iar un 360 intr-un timp apropiat...intrebarea este, noul Jasper mai are aceleasi probleme? Sau de ce e nebunia asta cu Jasper? Nu am mai stat sa citesc info in legatura cu asta so...astept niste detalii.

8. #28 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Join the club

BTW, ma bate gandul sa imi iau iar un 360 intr-un timp apropiat...intrebarea este, noul Jasper mai are aceleasi probleme? Sau de ce e nebunia asta cu Jasper? Nu am mai stat sa citesc info in legatura cu asta so...astept niste detalii.
    Dupa ce ne-a zis Gates,Jasper nu mai da RRoD

9. #29 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Join the club

Mai bine astepti 3-4 luni si o sa vezi... o sa dea si Jasper RROD..... ce`i carora le`au dat si Xennoanele rrod, si falconurile rrod, o sa le dea si jasperu rrod. Dupa ce ca e proiectata asa cum e consola, multi o tin inghesuita pe nujtu unde din lipsa de spatiu. Deci in cateva luni se vor trezi cativa si cu jasperuri "inrosite". Jasperul e la fel de sigur ca un Falcon; daca sti sa ai grija de el, nu are motive sa dea RROD.
    Personal am un premium (falcon) care il tin pe orizontala, pus pe 4 picioruse (de 5cm/h), la distanta corespunzatoare de perete, iar jocurile le rulez dupa hdd. Dupa 6-7 ore daca pui mana pe consola, deasupra e la fel de rece ca atunci cand o deschid, iar dedesubt e calaie. Astea sunt masuri de precautie luate; daca o fi sa dea rrod, da si asta e. Eram constient de defectele consolei cu mult inainte sa o achizitionez.

Daca vrei sa nu auzi de cuvantul RROD iati un ps3 ca multe jocuri bune sunt multiplatform, sau asteapta urmatoarea generatie de console (a looong wait). Daca esti totusi chitit pe xbox360, impaca`te cu gandul asta si nu`ti mai bate capu`.

10. #30 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    [quote=leggollas11;50250] il tin pe orizontala, pus pe 4 picioruse (de 5cm/h), la distanta corespunzatoare de perete, iar jocurile le rulez dupa hdd. quote]

la fel o tin si eu pe picioruse,in spatiu deschis.ideea este ca,consola nu trebuie sufocata.

11. #31 SP
    Eu o tin in raft dar cand ma joc o scot din raft si o pun pe gresie dupa 8 ore de gaming chiar si mai mult cat am stat maxim pe ea, abea era calduta pe spate...si de cand o am,de prin noiembrie 2007 nu a dat decat un freez cand era noua pt. ca era DVD prastie.
    P.S. Jucati-va linistiti daca e de RROD aveti garantie.

12. #32 SP
    Junior Member stevebenson's Avatar

Ce sa fac ???

salut, xboxul meu implineste 21 de zile in curand dar se pare ca nu e ceea ce asteptam sa fie. Spre rusinea mea am nimerit unul fara HDMI, cu HDD de 20, Premium, fabricat undeva prin 2006 septembrie. Sanse de viata lunga nu cred sa aiba, deci ce ma sfatuiti sa fac .. consola e de la Domo cu 1 an garantie. Multumesc

13. #33 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Sa o ti pe orizontala, intr`un spatiu deschis, si sa rulezi jocurile de pe HDD. Am destui prieteni cu modelul tau care ruleaza foarte bine de 2 ani jumate. Si joaca`te fara sa stai cu gandu` la prostii de genu` asta. Daca e sa dea, o sa dea. Am un prieten care mi se pare foarte penibil; cand incepe sa joace, la fiecare 1h30m inchide consola si o lasa 20 de minute inchisa.... se uita la ea; iar o deschide iar se joaca iar o inchide.... tot ia dat rrod (si a schimbat`o pe garantie). Altul nu o inchide nici daca pleaca 3 ore de acasa, si ii ruleaza consola ca in prima zi.
    Nu am auzit lucruri rele de cei de la Domo, deci daca vei avea probleme cu consola o sa ti`o schimbe.

14. #34 SP
    E cam mica garantia de un an nu stiu eu as lasa intr-un fel sa isi dea duhul si la garantie sa primesti una noua.

15. #35 SP
    ufff pai asta si voiam sa intreb, voalat desigur ... cum sa o duc spre moarte, sa m iau alta de generatie noua am reusit doar 2 inele rosii sa aprind.. ma rugam in timpu ala sa se aprinda si cel de al treilea led... dar degeaba

16. #36 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Nu am vazut specimene mai ciudate ca voi.Unii va vaitati ca va dat consola RROD altii vreti sa va de-a,bai bineinteles ca nemultumitorului i se ia darul,o sa ti de a consola rrod si nici nu ti o mai schimba.Eu in locul vostru m-as uita bine ce cumpar inainte sa fie faptul consumat

17. #37 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Sa va vad dupa ce va da Rrod cum o sa plangeti ca va tine consola 1-2 luni in service pana va da alta noua.Eu am avut noroc cu RvsS si cu inca un membru al forumului(care vrea ca numele lui sa ramana anonim) de am avut consola intr-o luna.
    Aveti grija ce va doriti.

18. #38 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    ar fi culmea ca dupa ce o strica si sta 2 luni fara consola sa ii dea una la fel...

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Nu am vazut specimene mai ciudate ca voi.Unii va vaitati ca va dat consola RROD altii vreti sa va de-a,bai bineinteles ca nemultumitorului i se ia darul,o sa ti de a consola rrod si nici nu ti o mai schimba.Eu in locul vostru m-as uita bine ce cumpar inainte sa fie faptul consumat
    era o intrebare care isi are rostul in conditiile date, nu vreau sa ma lase la sfarsit de garantie.

20. #40 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    pai trebuia sa te gandesti la asta si sa te iformezi cat e de lunga garantia

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast