Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 44 of 44

Thread: RROD?

1. #41 SP
    Member slabunator's Avatar
    de ziua mea m-am bagat la un virtual fighter 5 cu un prieten si mi-a dat rrod (e74 error) atunci am luat-o ca o intamplare hazlie, l-am m-ai reparat o data de e74, din pacate a doua resuscitare nu a mai avut loc
    un an jumate a tinut

Quote Originally Posted by stevebenson View Post
    ufff pai asta si voiam sa intreb, voalat desigur ... cum sa o duc spre moarte, sa m iau alta de generatie noua am reusit doar 2 inele rosii sa aprind.. ma rugam in timpu ala sa se aprinda si cel de al treilea led... dar degeaba
    inveleste-o intr-un prosop si las-o sa mearga in gol cateva ore pe un joc solicitant grafic
    daca nu merge asa atunci scoate-o pe balcon cand e incinsa, se face condens,sigur moare

2. #42 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Dar dar ei isi pot da seama din ce cauza a murit.Si pe garantie sunt scrise cateva clauze in care se ofera garantie.

3. #43 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Dar dar ei isi pot da seama din ce cauza a murit.Si pe garantie sunt scrise cateva clauze in care se ofera garantie.
    asa e, mai bine nu incerca chestia cu condensu, se face apa inauntru, sigur moare consola dar s-ar putea sa nu iti mai dea alta din cauza clauzelor din garantie
    totusi, am auzit ca cei din magazinele noastre sunt f neseriosi (unii ) cand vine vorba de schimbat/reparat obiecte stricate, am 2 prieteni care au primit rrod iar oamenii de la garantie nici macar nu s-au uitat sa vada ce are consola, au schibmat-o pur si simplu si gata

4. #44 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Thread-ul asta devine aiurea, s-a ajuns sa se discute despre cum sa-ti faci consola sa pocneasca mai repede.
    La intrebarea "ce fac daca primesc RROD" raspunsul e simplu - o duci la garantie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3