Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 96

Thread: Pinball FX 2

1. #61 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    In 75% din cazuri mi se intampla la fel..la prima bila merge totul snur si dupa aia praf..mai sunt si exceptii dar destul de rare..practic cum ma intrerup din "flow" se duce naibii totul
    EXACT asa mi se intampla si mie. Dupa ce am pierdut prima bila, le pierd si pe restul foarte rapid.

Eu folosesc primul view, cu restul nu am reusit sa ma acomodez.

2. #62 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Eu 6, prefer sa am o imagine mai statica, desi alte views ajuta la detalii, apropos, daca aveti mese la care nu reusiti sa activati anumite misiuni verificati in help & options regulile

3. #63 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Eu 6, prefer sa am o imagine mai statica, desi alte views ajuta la detalii, apropos, daca aveti mese la care nu reusiti sa activati anumite misiuni verificati in help & options regulile
    Pai spre exemplu pe Pasha eu nu stiu cum sa activez o poveste cand se deschide "Book Of Tales". Any ideas?

4. #64 SP
    Member poolonik's Avatar
    Nu stiu ce se intampla dar nu mai reusesc sa fac nimic(doar nervi).Nu mai am simtul gaurii nu mai nimeresc traseele...Cre ca o sa iau cateva zile pauza daca nu vreau sa-mi faram controllerul.

5. #65 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...ce prostie

Am jucat (și joc �n continuare) masa: Rocky & Bullwinkle. Am făcut 37,864,800 și apoi am făcut (acuma ce-am terminat ultima bilă de jucat) ~ 174,000,000 �nsă scorul NU s-a �nregistrat. Cum e posibil așa ceva?

�mi arată tot 37,864,800 ...

Caca maca...ce mă disperă pe mine fazele astea.

6. #66 SP
    N-am avut probleme cu scorul, cred ca de vreo 2 ori mi-a ramas bila fixata in anumite zone de unde n-a mai "sarit" si a trebuit sa dau quit. Ma distreaza sunetele de la R&B Iar la Excalibur ma scot din minti culorile alea..nu intelegi nimic din ce e pe acolo.

7. #67 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...ce prostie

Am jucat (și joc �n continuare) masa: Rocky & Bullwinkle. Am făcut 37,864,800 și apoi am făcut (acuma ce-am terminat ultima bilă de jucat) ~ 174,000,000 �nsă scorul NU s-a �nregistrat. Cum e posibil așa ceva?

�mi arată tot 37,864,800 ...

Caca maca...ce mă disperă pe mine fazele astea.
    Daca pateam ceva de genul asta, la cati draci mi-a facut jocul asta, dadeam cu xbox-ul de pamant.

M-am chinuit pe Excalibur sa trec de recordul lu' poolonik de am zis ca nu e adevarat. E prima oara de cand ma joc de 15 ani cand am dat cu controller-ul de coltu canapelei si l-am crapat. Noroc ca sunt rezistente.

muggs, cum ai facut omule 80+ milioane pe R&Bullwinkle?

8. #68 SP
    Cred ca am prins mai multe multiballs, se fixeaza in stanga undeva e "gaurica" de lock, de fapt ca pe toate mesele multiball + jackpot = win

Imi place R&B ca e genul de masa mai clean / oldschool asa, fara nici un fel de inflorituri.

9. #69 SP
    ...iară mă
    Attached Images Attached Images 20101122154341.jpg 20101122154518.jpg 20101122154540.jpg 20101122154728.jpg 20101122154824.jpg 20101122154908.jpg

10. #70 SP
    Eu nu inteleg ce e in pozele alea acolo la tine. Daca e sa mai iau dupa ultima poza spre exemplu, eu am un record de 272.719.107 puncte pe R&B? No way man!!

11. #71 SP
    E superscore-ul, nu cel de pe tabla O sa intru si eu deseara iarasi sa vad ce "noutati" mai sunt

12. #72 SP
    A da corect, silly me. Nu am fost atent.

13. #73 SP
    L-am lăsat să se răcorească puțin. Mai �ncerc peste c�teva ore. Dacă tot așa face...�mi dau demisia :spermatozoid:

14. #74 SP
    The first Pinball FX2 tournament is underway! Players have until December 7, 2010 to log the highest score possible in Secrets of the Deep.

How do I enter? Select the tournament icon in the Pinball FX2 menu and off you go.
    How do I win? Get the highest score on Secrets of the Deep in tournament mode.
    What do I win? The winner of the tournament gets Marvel Pinball!

Pe ei !

15. #75 SP
    Junior Member BlkHrt's Avatar
    ...hai ma muggs, tocmai excalibur n-ai jucat serios?
    N-am mai rezistat nici eu si mi-am luat aseara o masa... acum depun eforturi supraomenesti sa nu dau iama in celelalte si sa ma trezesc fara puncte de sarbatori lol

Initial m-a lasat rece jocul asta, mai ales in comparatie cu benchmarkul meu de pe PC, Pure Pinball (superbitate de joc). Ma scotea din sarite efectul de trail al bilei, mi se parea blurry totul comparativ cu grafica super crisp a PP-ului pe PC... insa dupa ce am aflat ca pot dezactiva special effects, lucrurile s-au schimbat radical. In acest moment, Pure Pinball e sters iar eu abia astept sa ajung acasa sa mai bag un Excalibur

Excellent game.

16. #76 SP
    Ma scot din minti culorile la masa aia... In rest mecanica e ok..imi place ce se intampla pe ea..misiuni etc

17. #77 SP
    F*** it! N-am rezistat, m-am entuziasmat citind threadul de la incaput si mi-am luat si mesele de fx2. Ce-nseamna sa te plictisesti la munca lol. Vreau si Agents si Speed Machine dar nu mai am puncte .

O sa adaug si 2-3 persoane de pe aici ca sa am ce scoruri sa incerc sa bat

18. #78 SP
    In loc de Agents / Speed Machine mai bine iei Earth Defense si R&B sau de ce nu Buccaneer !

19. #79 SP
    You were right, mersi de tips. Eu le vroiam pe alea fiindca ma atrageau ca tematica si art direction din ce poze vazusem, dar cand le incerci se simte ca-s vechi, pachetul clasic nu prea merita 800MSP. Mi-am luat Earth Defense si gata ca nu mai am cu ce. 1200MSP sparte pe el in 24 de ore si dureri grave de tendoane/ligamente/ce naiba or fi (poate n-ar trebui sa dau in triggerele alea ca intr-un arcade real ).

Jocul asta este Satana.

20. #80 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Mi-am luat si eu acest joc, deocamdata pachetul Core Gamertag: Razvan xxYYzz

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast