Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 21 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #201 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Era un tip "LUC" care vindea Jasper "cica" pe forumuri , Arcade ...
    Sau mai jos :

http://www.consolegames.ro/forum/f41...te/index2.html

Pretul este super ! Numai ca mi-e frica sa iau fara garantie...

2. #202 SP
    Member Istrate's Avatar
    Imediat vin si pozele, in exclusivitate. Sursa de 150W, amperaj de 12.1 A. Trebuie sa dau o fuga acum iar pana la Carefour sa-mi iau si eu un cablu si probabil un joc, ce-oi gasi, caci Sonic Tenis mi se pare extrem de pueril si infantil. Sa vedem cu ce fac pozele. Voi fi primul cu dovezi pe aici banuiesc.

Apropo, cum este mai bine sa tin consola? In picioare sau culcata?

3. #203 SP
    Member Atrium's Avatar
    In primul rand felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti cu sanatate. Ma refer atat la tine cat si la consola lol

Despre pozitionare, din cate am citit pe consolegames (si am citit cam toate thread-urile ) am ajuns si eu la concluzia ca ar fi mai bine sa fie pe orizontala cu ceva picioare sub ea. Sper ca am concluzionat bine

4. #204 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    In primul rand felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti cu sanatate. Ma refer atat la tine cat si la consola lol

Despre pozitionare, din cate am citit pe consolegames (si am citit cam toate thread-urile ) am ajuns si eu la concluzia ca ar fi mai bine sa fie pe orizontala cu ceva picioare sub ea. Sper ca am concluzionat bine
    Subscriu.Este cea mai buna metoda de pozitionare a consolei.Iar faza cu piciorusele este foarte indicata

5. #205 SP
    Member Istrate's Avatar
    Bun, am fost in Carefour iar, am luat un cablu HDMI si HALO 3. Totul bine si frumos, grafica uimitoare, doar ca sunt la pamant cu controlul. Pana pun eu tinta din stickul analog mor de zece ori. Ce sa fie oare? Mi se pare ca se duce prea repede si nu pot calibra tinta pe monstru. Ma obisnuiesc cu timpul sau gasesc vreun auto-aim?

Am facut, cum am promis, si niste poze. Nu se vede clar ce scrie pe spatele consolei, dar MB si MO cred ca sunt suficiente (vezi cutia). Am prins si catelusul meu in poza din pacate, voia tare mult sa muste din consola, si nu stiu de ce
    Attached Images Attached Images 06022009404.jpg 06022009406.jpg 06022009408.jpg dsc00120.jpg dsc00121.jpg

6. #206 SP
    Member Atrium's Avatar
    Istrate, poza cu spatele consolei este foarte neclara.

No, ca stire, am dat si eu "comanda" de o consola Arcade cu 650 RON (150EUR) de pe Okazii... Individul spunea ca este Jasper. Om vedea... Cum am mai spus, frica mea cea mai mare e referitoare la garantie.

Eu cred ca pretul este super, nu ?

7. #207 SP
    Vezi ca un coleg de a lu` taicamiu a dat comanda de un telefon de pe okazii si a primit o scandura in loc de telefon...mai stiu o intamplare si mai nefericita in loc de un joc a primit niste excremente de cal..deci ai grija

8. #208 SP
    Member Atrium's Avatar
    lol Aia cu excrementele de cal este geniala, sa mor de nu lol !

Eu am mai tot comandat de pe okazii si pana acum am avut experiente fericite. Sper sa nu fie asta exceptia

9. #209 SP
    Speram sa fie bineApropo si mie trebuie sa mi vina un xbox 36o premium cu gears2 si un xbox care a dat rrod.Pe ala cu rrod l am comandat pentru piese in caz ca se strica ceva la celalalt

10. #210 SP
    Junior Member risco_andrei's Avatar
    de unde ai cumparat xbox cu rrod si cu cat dak pot sa imi zici

11. #211 SP
    Member Istrate's Avatar
    Eu unul nu prea as avea curaj s-o cumpar de pe Okazii, mai ales fara garantie. Nu se stie inca daca Jasper dau sau nu RROD. Pana acum m-am jucat cam o ora HALO3 si s-a incalzit destul de mult, de a trebuit sa deschid fereastra. In rest, toate bune si frumoase, astept sa ma conectez si eu la LIVE dupa ce ma mai obisnuiesc cu controlul.

12. #212 SP
    Member Atrium's Avatar
    No asta este, ce-o fi o fi...daca ma gandesc prea mult la chestiile astea ma fac cu nervii.

Nu de RROD imi este frica, voi avea grija de ea si nu cred (SPER) ca nu vor fi probleme. Mie sincer imi este frica de "noua" eroare care a inceput sa apara, si anume E 74... Am inteles ca este totusi ceva mai serios.

Persoana cu care am vorbit parea foarte de treaba, cel putin asa mi-a lasat impresia, iar pe okazi avea 97% calificative pozitive din 110 totale.

Ce nu inteleg eu, cum de au inceput sa apara peste tot persoane care vand arcade-uri la 150 E ?????? Asa dintr-o data.

13. #213 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    instrate , in afara de arcade nu aveau nimic nu ?

14. #214 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Eu unul nu prea as avea curaj s-o cumpar de pe Okazii, mai ales fara garantie. Nu se stie inca daca Jasper dau sau nu RROD. Pana acum m-am jucat cam o ora HALO3 si s-a incalzit destul de mult, de a trebuit sa deschid fereastra. In rest, toate bune si frumoase, astept sa ma conectez si eu la LIVE dupa ce ma mai obisnuiesc cu controlul.
    Nu conteaza cat sa incins tin minte ca Donely a avut un 360 nou si intrun minut de dashboard a dat rrod la prima functionare.

15. #215 SP
    Member Istrate's Avatar
    Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    instrate , in afara de arcade nu aveau nimic nu ?
    Era si ultima. Restul numai cutii de PS3 si PSP.

16. #216 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...lol@pozele 1 și 3. Cum să o pui invers? :))

Să ai noroc de ea.

17. #217 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    mai conteaza ca sta invers ? omu` era bucuros ca si-a luat jasper cutzu sezi mumos

18. #218 SP
    Member Istrate's Avatar
    In primele poze era trantita in pat, abia ce desfacusem coletul. Ultima poza reprezinta asezarea finala, dar totusi provizorie. Nu prea-mi place ca face galagie, asa ca-i voi cumpara cel mai probabil un HDD de 20GB.

Dupa ce ca am dat 220RON pe Halo 3, mai are si manualul in ceha si sarba, nicidecum engleza sau franceza. Chestia asta ma scoate din sarite. Noroc ca este jocul in engleza. Sa vad cand conectez si eu consola la internet ca sa joc COOP sau MultiPlayer, dar momentan trebuie sa ma adaptez controlului ca-s vai de capul meu. La EASY joc si mi-e dificil tare sa ma descurc. Ma intreb cum o fi modul Legendary...

Dar sa revenim la subiect. Momentan exista pe piata doar Arcade Jasper, am tot cautat si eu PRO dar in zadar. Stiu ca era mult mai avantajos, dar nu prea avem ce face. Asa, macar, dam un ban in plus dar macar avem convingerea ca am facut tot ce-a tinut de noi ca sa prevenim un RROD (Jasper). V-as sfatui sa nu sariti pe "okazii" deoarece nu prea-mi vine mie sa cred ca oamenii aia vand un Arcade Jasper ce in magazin costa 1000RON cu 700RON, chiar daca e adus din strainatate. Si, cum este model nou, nu prea as risca sa iau unul fara garantie. Cine stie ce erori poate da acesta in viitor....

19. #219 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ai perfecta dreptate ! Totusi imi incerc norocul. Asta este, ce-o fi o fi... Si atentie, pretul nu e 700, e 650 lol

20. #220 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    In primele poze era trantita in pat, abia ce desfacusem coletul. Ultima poza reprezinta asezarea finala, dar totusi provizorie. Nu prea-mi place ca face galagie, asa ca-i voi cumpara cel mai probabil un HDD de 20GB.

Dupa ce ca am dat 220RON pe Halo 3, mai are si manualul in ceha si sarba, nicidecum engleza sau franceza. Chestia asta ma scoate din sarite. Noroc ca este jocul in engleza. Sa vad cand conectez si eu consola la internet ca sa joc COOP sau MultiPlayer, dar momentan trebuie sa ma adaptez controlului ca-s vai de capul meu. La EASY joc si mi-e dificil tare sa ma descurc. Ma intreb cum o fi modul Legendary...

Dar sa revenim la subiect. Momentan exista pe piata doar Arcade Jasper, am tot cautat si eu PRO dar in zadar. Stiu ca era mult mai avantajos, dar nu prea avem ce face. Asa, macar, dam un ban in plus dar macar avem convingerea ca am facut tot ce-a tinut de noi ca sa prevenim un RROD (Jasper). V-as sfatui sa nu sariti pe "okazii" deoarece nu prea-mi vine mie sa cred ca oamenii aia vand un Arcade Jasper ce in magazin costa 1000RON cu 700RON, chiar daca e adus din strainatate. Si, cum este model nou, nu prea as risca sa iau unul fara garantie. Cine stie ce erori poate da acesta in viitor....
    pentru a te obisnui cu shooterele incearca ceva mai rapid:call of duty 4 sau 5 ,halo 3 l-am temrinat pe legendary dar nu pot sa zic ca e cel mai bun control de shooter pe consola.la cod ma descurc MULT mai bine deoarece e rapid jocul si sistemul de ochire mi se pare mai bun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 21 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast