Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #261 SP
    Junior Member shimrut's Avatar
    Tocmai am achizitionat astazi un xbox arcade de la emag, dar este versiunea cu mobo falcon... banuiesc ca toate cele cu discount-ul actual sunt falcon-uri

2. #262 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    eu am dat aseara comanda la gamshop de un PRO sa vedem cu ce vine .. banuiesc falcon dar cine stie

3. #263 SP
    Member Istrate's Avatar
    Nu cred ca inca s-au adus si PRO Jasper. Eu chiar m-am uitat prin magazinele mari de astfel de console, si toate erau Falcon, fabricate in vara sau toamna 2008. Dar poate-o fi norocul de partea ta.

4. #264 SP
    deci tocmai l-am primit , de fapt curierul i l-a dat mamei. si nu i-a cerut niciun ban . eu ce trebuie sa fac ? cum platesc ? la banca ?

5. #265 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    deci tocmai l-am primit , de fapt curierul i l-a dat mamei. si nu i-a cerut niciun ban . eu ce trebuie sa fac ? cum platesc ? la banca ?
    Free Xbox lol

6. #266 SP
    eeeh da ? pe bune ? eu deja i-am dat pm lui RVSS , si celor de la gameshop le multumesc atunci numai de bine

am factura trebuie sa semnez sub suma de plata si pe foaia de garantie , corect ?

7. #267 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    eeeh da ? pe bune ? eu deja i-am dat pm lui RVSS , si celor de la gameshop le multumesc atunci numai de bine

am factura trebuie sa semnez sub suma de plata si pe foaia de garantie , corect ?
    Păi nu?

Eu mereu i-am plătit tipului de la Fan Curier (am corectat) suma de bani și apoi am semnat c-am primit produsele...

8. #268 SP
    la mine a fost fan curier , mama nici nu stia despre ce e vorba . am gasit coletul pe birou , ma si miram cand ma suna astia sa ma anunte ca vin

pe factura jos scrie nr meu de tel , Fan (curier) , Ramburs ... wtf?

9. #269 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Free xbox dude Greseala lor d c sa le dai banii

10. #270 SP
    hmmm da, problema e sa nu plateasca baiatul care l-a adus. le-am dat deja mail sa ii intreb:
    Buna ziua,

Va multumim pentru email.

Am informat Fan Courier si speram ca vor veni sa incaseze in 1-2 zile.

Cu stima,

LE: oricum daca nu imi aduc niciun document , nu le dau banii . chitanta factura ceva ..

11. #271 SP
    Member Merdiso's Avatar
    De ce nu am si eu norocul asta oare ?
    Macar acum nu mai e nicio problema, nu mai conteaza daca primesti RROD, ca si asa nu ai platit nimic.
    Cred ca multi s-ar multumi si cu un Zephyr pe gratis .

12. #272 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    MediaGalaxy din Careffour Felicia (Iasi). 4 Xbox360 Arcade cu Jasper expuse in cutii si unul in stand, pretul este de 950ron.
    Alaturi vreo 18 Xbox360 Pro 60Gb HDD la 1199ron (parerea mea e ca asta se merita oricit de Jasper ar fi arcade-ul) si unul GOW2 Edition la 1219ron (cred ca asta era pretul), ambele Falcon edition.

13. #273 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Real Bacau - 3 Elite (ext. : lot 902, int. : 14.2A, 23.07.08), 3 Arcade lot 853.

14. #274 SP
    Banned nurv's Avatar
    Mickey is welcoming xbox 360 Jasper [poza cu Mickey am gasit-o pe net, putin prelucrata, pusa piatra de jasper si logo-ul de la xbox si iata ce a iesit ]

Cei care ati luat din Cora, cum vi se par visavis de onorarea garantiilor?
    Attached Images Attached Images xbox-360-jasper-final.png

15. #275 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Mickey is welcoming xbox 360 Jasper [poza cu Mickey am gasit-o pe net, putin prelucrata, pusa piatra de jasper si logo-ul de la xbox si iata ce a iesit ]

Cei care ati luat din Cora, cum vi se par visavis de onorarea garantiilor?
    Eu am luat xbox-ul din Cora Pantelimon, si garantia de doar 1 an m-a nemultumit

16. #276 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    e posibil sa prelungesti garantia? a incercat cineva in cora sa prelungeasca garantia?

17. #277 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by cornel View Post
    e posibil sa prelungesti garantia? a incercat cineva in cora sa prelungeasca garantia?
    Da, chiar la Cora e de 1 an garantia. Se poate prelungi?

18. #278 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nu stie nimeni sa imi spuna cat de seriosi sunt CORA la onorarea garantiilor... just in case? Nu a intampinat nimeni probleme de garantie la ei? In cat timp se solutioneaza, cat sunt de seriosi?

19. #279 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    cred ca sunt seriosi ca nu cumperi din cora magazin, cumperi din flanco ... magazinele din interior

20. #280 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by cornel View Post
    cred ca sunt seriosi ca nu cumperi din cora magazin, cumperi din flanco ... magazinele din interior
    O afirmatie ce nu-si avea rostul. Daca a zis ca il intereseaza seriozitatea Cora, ce te-a facut sa crezi ca vrea sa cumpere din Flanco ? Plus ca eu nu am vazuz xbox 360 in flanco, pana acum. Am cumparat xbox din Cora, dar competenta celor de acolo lasa de dorit. Garantia o ofera firma importatoare, despre ei trebuie sa va interesati !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast