Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 21 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #101 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Am cumparat azi xbox 360, am verificat pe cutie...si este 12,1 A....include jocul Sonic Tenis...pret 700 ron, magazin Cora Lujerului, mai au 4 bucati pe stoc...atentie in vitrina mai exista o consola...modelul vechi..am verificat cu un joc...mult mai bun dar la pretul de 900 ron, e un falcon....am verificat si acasa...are memorie interna...si adaptorul [pt priza intradevar e mult mai usor....mam jucat cam 3 ore pe ea...destul de rece...acum as vrea sa stiu cum ar sta mai bine pe orizontala sau verticala...cu ceva picioruse..pt racire?....Multumesc...am programat si pt modare....
    Multumesc tuturor

2. #102 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Te sfatuiesc sa o pui pe orizontala cu picioruse.

3. #103 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Ok...asa voi face..mersi

4. #104 SP
    Member alalalt's Avatar
    Poate cineva sa confirme daca la media galaxy au adus jasper?
    Sau macar daca mai au arcade-uri..

5. #105 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    arcade nu mai au deloc ....

6. #106 SP
    Member alalalt's Avatar
    Hmm.. deci daca ma duc cu consola (arcade) in garantie trebuie sa astept pana aduc din nou arcade-uri sau pot sa dau diferenta pentru un alt tip?
    Edit: scuze de offtopic si ms pt raspuns G3ox

7. #107 SP
    nu cred ca se poate

8. #108 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Jasper a apărut doar pentru varianta Arcade?

9. #109 SP
    Junior Member gangsta's Avatar
    a vazut cineva jasper prin constanta pana acum, eu am fost ieri prin magazine si nu am gasit niciun fel de 360-uri nicaieri

10. #110 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Eu am fost la 2 magazine Media galaxy Unira si Vizavi Carfour Grozavesti, care e imens ...si miau spus ca au comanda pt saptamana viitoare...Deci pe miercuri..sa le ajunga in stoc...

Unirea...scuze...m-am grabit

11. #111 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Hmm.. deci daca ma duc cu consola (arcade) in garantie trebuie sa astept pana aduc din nou arcade-uri sau pot sa dau diferenta pentru un alt tip?
    Edit: scuze de offtopic si ms pt raspuns G3ox

Le ceri banii in caz ca nu au pe stoc.Dar stai linistit ca pana iti dau consola o sa apara in magazine jasper)

12. #112 SP
    Junior Member mikeee!'s Avatar
    Quote Originally Posted by GoroMare View Post
    Eu am fost la 2 magazine Media galaxy Unira si Vizavi Carfour Grozavesti, care e imens ...si miau spus ca au comanda pt saptamana viitoare...Deci pe miercuri..sa le ajunga in stoc...

That's great news!

Stii cumva daca aduc si Premium?

13. #113 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Nu stiu exact daca vor fi si Premium, dar am un var care lucreaza in Metro..Mi-a zis ca vor primi transport si ei saptaman viitoare..si cand aduc..aduc cam toate modelele, la aei acolo nu prea se vand..dar La MediaGalaxy care nu mai are pe stoc de vreo 2 saptamani, ma astept sa intre cu forte noi....si multe

14. #114 SP
    Nu stiu exact daca vor fi si Premium, dar am un var care lucreaza in Metro..Mi-a zis ca vor primi transport si ei saptaman viitoare..si cand aduc..aduc cam toate modelele, la aei acolo nu prea se vand..dar La MediaGalaxy care nu mai are pe stoc de vreo 2 saptamani, ma astept sa intre cu forte noi....si multe
    la metro se vinde doar varianta arcade

15. #115 SP
    Member alalalt's Avatar

Great news! Thanks mate

Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Le ceri banii in caz ca nu au pe stoc.Dar stai linistit ca pana iti dau consola o sa apara in magazine jasper)
    If only..

16. #116 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    GoroMare ne anunti si pe noi cand aduce la Metro premium / pro / elite te rog mult

In cora aveau si altceva in afara de Arcade ?

17. #117 SP
    Member Istrate's Avatar
    Am verificat astazi atat Carefour, cat si Media Galaxy, si mi s-a spus ca urmeaza sa primeasca saptamana ce urmeaza, si-mi recomanda sa trec pe Marti-Miercuri. Credeti ca noile console vor fi Jasper? Cum pot afla acest lucru?

Daca incerc sa ma uit pe orificiul de pe cutie nu vad decat butonul de pronire sau spatele consolei, nicidecum caracteristicile sursei.

18. #118 SP
    Member alalalt's Avatar
    Ce tip de xbox urmeaza sa primeasca?

19. #119 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    din cate s-a zis toate modelele (sper )

20. #120 SP
    Member Istrate's Avatar
    Mai mult ca sigur Arcade si Premium. Si din cate am inteles eu doar consolele Arcade s-ar putea sa fie Jasper. Dar nici acest lucru nu-i garantat. Cum am mai spus, nu-mi dau seama cum se verifica acest lucru.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 21 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast