Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 21 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #121 SP
    Member GoroMare's Avatar
    In Cora aveau si Premium...dar nu era Jasper...era o varianta mai veche....La Metro nu stiu daca vor aduce Premium Si Elite,...dar va anunt daca aud ceva...Media Galaxy asteapta pentru Miercuri. asa cum spune si Istrate, problema e ca nu poti fi sigur daca e Jasper pana nu o desfaci, asa ca vorbeste cu cineva din staff si spunei ca vrei sa o vezi, eu am cerut lucrul asta si la diverta si la Cora si au fost destuli de dragutzi, si au desfacut cutiile..

Am fost si la Carrefour si nu aveau decat Premium din vechea generatie Falcon, acolo nu era nimeni care sa iti desfaca o cutie, si daca ai vrea sa vb cu cineva trebuie sa alergi dupa ei si sa astepti juma de ora, asa ca mam dus frumusel si a tras cu degetul de carton pana l-am rupt..ca sa vad ce amperaj are...nu era jasper..asa ca Bye Bye

Oricum astia de la Medya Galaxy nu mai aveau console Xbox....de dinainte de anul nou., le asteapta si ei ca painea calda, ca se vand, PlayStation zaceau cu praf pe ele...

2. #122 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    la premium /pro primesti cablu composite in pachet ?

LE: am verificat pe xbox.com si se da

3. #123 SP
    Member alalalt's Avatar
    Composite au toate man. La premium, ai iesiri composite si component pe acelasi cablu.

4. #124 SP
    Member alalalt's Avatar
    Tocmai am sunat la media galaxy.. mi-a raspuns o duduie.
    eu: as vrea sa-mi confirmati stocul pentru o consola xbox 360 arcade
    ea: din pacate produsul nu este pe stoc si nu mai face parte din gama noastra de produse

wtf

5. #125 SP
    Junior Member onica_bogdan's Avatar
    Aceeasi intrebare am pus-o si eu unuia din Media Galaxi din Polus, Cluj. A spus ca momentan nu vand decat pachetul cu jocul Gears of War cu 60 GB si ca arcade nu o sa mai aiba in stoc pana la vara... Orcum, eu astept sa apara Arcade Jasper la g*** s*** si sper ca il vor ieftinii din nou.

6. #126 SP
    eu am trecut azi pe la MediaGalaxy Unirea si tocmai bagau marfa (din cate am observat) , era inchis

Onica Bogdan, cat este pachetul acela cu Gears of War ? este Falcon ?

7. #127 SP
    Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    eu am trecut azi pe la MediaGalaxy Unirea si tocmai bagau marfa (din cate am observat) , era inchis

Nu am verificat daca este Falcon sau Jasper, nici pretul nu mi-l amintesc.

8. #128 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar

Gears Of War 60 Gigz am eu si nu e Jasper este Falcon!

9. #129 SP
    Member Istrate's Avatar
    Aveti idee, pe undeva prin Galati sau Braila am sanse sa gasesc modele Jasper?

Si inca un lucru, de ce platforma Jasper este disponibila doar pentru Arcade? Pe mine m-ar fi tentat un premium. Ce parere aveti ,merita sa mai astept aparitia lor pe piata, sau sa ma arunc intr-un Falcon cu GoW2 si ce-o fi o fi...

Imi este teama sa nu-mi para rau mai tarziu. Tare incurcata situatia. Am umblat in ultuml timp pe la toate mall-urile din oras (Carefour), chiar si pe la Real din Galati am fost, dar in zadar.

10. #130 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Pachetul costa 1199 Ron

11. #131 SP
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Aveti idee, pe undeva prin Galati sau Braila am sanse sa gasesc modele Jasper?

Si inca un lucru, de ce platforma Jasper este disponibila doar pentru Arcade? Pe mine m-ar fi tentat un premium. Ce parere aveti ,merita sa mai astept aparitia lor pe piata, sau sa ma arunc intr-un Falcon cu GoW2 si ce-o fi o fi...

Imi este teama sa nu-mi para rau mai tarziu. Tare incurcata situatia. Am umblat in ultuml timp pe la toate mall-urile din oras (Carefour), chiar si pe la Real din Galati am fost, dar in zadar.
    Istrate ultimul pachet cu Gears Of War 2 l-am cumparat eu de la Media Galaxy din Braila acum vreo 3 saptamani si m-a costat 1199 RON. Era chiar ultimul Am fost duminica acum intr-o raita pe acolo si am vorbit cu un tip care mi-a spus ca tre sa mai aduca in curand. Cica e cererea foarte mare! asa spunea el.

Chestia asta cu Jasper/Falcon sincer mi se pare o tampenie. Daca e sa dea RRoD dau toate pana la urma. Ia-ti frate asta cu Gears ca face si ultimu leut si nu mai sta cu frica. De ce? AI GARANTIE 2 ANI!!
    So my advice is GO FOR IT!

PS: Nu mai exista Core-ul ala la Real in Galati? Avea un pret exorbitant si aia nici gand sa mai lase din el. A stat vreun an si ceva pe raft acolo. Cred ca l-au mancat sobolanii pana la urma!

12. #132 SP
    Member Istrate's Avatar
    Bine graiesti, doar ca la mine se pune si problema modarii. Nu stau destul de bine la capitolul financiar, si nu-mi permit sa cumpar jocuri originale. Pe fata, am de gand sa-mi modez consola din prima saptamana chiar. Tocmai de aceea am o speranta in aceste platforme Jasper.

Maine cred ca ma voi duce iar la Media Galaxy, sa vad cum sta treaba. Din cate am vorbit eu cu ei deja dadusera comanda, si saptamana sta sigur trebuie sa primeasca Arcade si Premium.

13. #133 SP
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Bine graiesti, doar ca la mine se pune si problema modarii. Nu stau destul de bine la capitolul financiar, si nu-mi permit sa cumpar jocuri originale. Pe fata, am de gand sa-mi modez consola din prima saptamana chiar
    Asta-i partea a doua. Eu de la PS2 incoace, adica de 7 ani nu mi-am mai modat nici o consola inafara de Xbox pe care de altfel l-am modat pentru Media Center. Merg numai pe originale. But that's just me. Sa-ti spun ca fapt divers si de ce? Pe PS2 am avut vreo 250 de back-up-uri din care nu stiu daca am terminat 40. So, mai bine cate 2-3 jocuri bune pe luna. Barem stiu ca ma aleg cu ceva din ele.

14. #134 SP
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Asta-i partea a doua. Eu de la PS2 incoace, adica de 7 ani nu mi-am mai modat nici o consola inafara de Xbox pe care de altfel l-am modat pentru Media Center. Merg numai pe originale. But that's just me. Sa-ti spun ca fapt divers si de ce? Pe PS2 am avut vreo 250 de back-up-uri din care nu stiu daca am terminat 40. So, mai bine cate 2-3 jocuri bune pe luna. Barem stiu ca ma aleg cu ceva din ele.
    2-3 jocuri in tara asta fac cat salarul minim pe economie a unei persoane...

15. #135 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    am vrut sa ma uit ieri dupa un xbox in media galaxy pentru un prieten si spre marea mea surpriza , s-a inchis si va fi inlocuit cu un altex

16. #136 SP
    Member alalalt's Avatar
    Care din ele?

17. #137 SP
    Member zaice's Avatar
    Daca stie cienva in cluj modelul jasper daca a aparut prin magazine?Mersi

18. #138 SP
    Junior Member Sali3ri's Avatar
    Daca e cineva din Craiova si stie unde pot gasi Jasper ii raman recunoscator. Multumesc.

19. #139 SP
    ceva noutati ? a adus pe undeva ? eu am fost in diverta mall (aveau Arcade) si media galaxy ( nu aveau nimic ) , prin Unirea stiti ceva ? a adus la media sau diverta ?sau altex ?

20. #140 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    am vrut sa ma uit ieri dupa un xbox in media galaxy pentru un prieten si spre marea mea surpriza , s-a inchis si va fi inlocuit cu un altex
    Nu te speria asa de tare, Media Galaxy apartine lui SC ALTEX Romania, deci nu s-a schimbat nimic, doar o firma. Eventual s-ar putea sa faca ceva imbunatatiri, sa mareasca sediul si implicit cantitatea de produse pe care le pot stoca/vinde.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 21 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast