Elite-ul luat de mine de la gameshop sapt trecuta nu e jasper. Data fabricatiei 08 08 08. Pana nu se termina vechile stocuri de pro/elite, slabe sanse sa gasiti jasper. Bafta
Elite-ul luat de mine de la gameshop sapt trecuta nu e jasper. Data fabricatiei 08 08 08. Pana nu se termina vechile stocuri de pro/elite, slabe sanse sa gasiti jasper. Bafta
Daca isi cumpara careva pro cu 60gb hdd din noul stoc de la gameshop.ro, spuneti daca e jasper.
Xbox 360 Arcade scumpit de la 699 lei la 959.87 lei. Frate, a crescut valuta, da nici chiar asa....!!!
Aici ai dreptate. Si eu intentionam sa imi cumpar un Xbox, dar cand am vazut pretul m-am lasat pagubas.
Peste tot in lume cu criza asta scad preturile, numai noi stam invers. Ma rog, mai astept sa vedem cum mai evolueaza treburile.
Dacă ești un gamer adevărat nu te uiți la preț. Cumperi consola și gata. Știi ce oferă, știi ce poate, ce mai aștepți? Ieftiniri? Astea-s prostii - 1989.
[ce-am spus mai sus, am spus la modul general]
Mai cunosc, aici prin cluj, c�teva persoane care se tot trag pe fund de 6 ani+...dacă să-și cumpere un PS2 sau nu...ei așteapta ieftiniri (pe la 200 RON).
Atunci de ce in celalalte magazine pretul nu este chiar asa exagerat? Sau de ce si celalalte variante de Xbox 360 nu au crescut la pret cu acelasi procentaj?
@ G3ox : O fi, dar cine stie ce vechituri incearca sa iti vanda ? De exemplu am fost la un Domo din Brasov unde aveau si ei un xbox din 2006 si incercau sa-l vanda. Ma rog... eu unul mai astept.
@ RonanN1, vezi tu, eu unul sunt student. Si s-asa este pentru mine un efort financiar destul de mare. Mie unul mi se pare normal sa caut si sa iau de unde este mai ieftin, nu ? Si ai dreptate, un gamer adevarat nu se uita la pret, dar asta in conditiile in care isi poate permite. Ce zici ? Poate adevarul e undeva la mijloc.
...păi și eu sunt student. Ideea e să renunți la anumite chestii(ăsta e secretul).
*on topic*
Am fost azi prin Iulius Mall și nimic...no Jasper.
Da, asa-i, dar pe mine unul o carte ma costa minim 100 RON, plus intrumentar, plus echipamente. Sunt sigur sa stii si tu cum e ...
Eh, strangi strangi, si cand vrei sa dai banul vezi ca s-a scumpit. De asta zic... Mai astept ca nu mor acum daca mai stau o luna![]()
Tocmai am dat comanda de la cineva de un Jasper Arcade.Sigilata, maine o pune la curier, deci sambata ajunge.![]()
Am fost astazi la Media Galaxy. Au adus console Arcade, nu stiu sigur daca sunt Jasper sau nu, dar aveau pretul de 999 RON. Mi se pare exagerat si exacerbant de mult. Daca, prin absurd, ar fi Jasper, merita sa iau una? Totusi, de la 7-8 la 10 milioane este o diferenta cam mare. Ce parere aveti?
daca e jasper eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa-l iei (asta daca ai bugetul necesar desigur)![]()
10milioane un arcade? trist. vezi aici pe forum ca sunt cativa useri care vand arcade. cui ii trebuie garantie cu un pret asa nesimtit de mic si stiind ca e jasper?
Observ ca si la GameShop au pompat extrem de mult pretul, asa ca sa fie acesta semnalul Jasper? Maine ma duc sa vad exact, si cred ca rup cutia ca sa fiu sigur ca e Jasper, ca altfel vin cu un sac de iritante si il sparg in magazin de suparare.
Bookmarks