Ora trebuia anuntata cu o zi inainte.... Duni, cand vezi ca intru la xbox sa imi dai un invite.
Ora trebuia anuntata cu o zi inainte.... Duni, cand vezi ca intru la xbox sa imi dai un invite.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva Ferrari-uri pentru "Ferrari Collector" achievement? Imi mai trebuiesc 5. Bineinteles le voi returna inapoi dupa ce iau achievementul. Iata care sunt acestea:
- 1998 #12 Risi F333
- 2010 #83 F430 GT
- 2010 #89 F430 GT
- 1957 250 Testa Rossa
- 1957 Ferrari 250 California
Am eu #83 sau #89 F430 GT (nu sunt sigur care dintre ele), pot sa o trimit si daca nu am Gold? Prima data sa fac rost de un controller....![]()
Gold nu mai am din 7 Martie si controller-ul e spart din 19 Martie.
Asa pofta am sa joc Forza, pana de paste sper sa imi iau controller si gold.
dau la schimb toate dlc-urile de la gow3 sau mw3 sau fm4 pentru un cod gold de trei luni
Garajul din FM4 are o limita de stocare a masinilor?pentru ca imi dispar masini din garaj dupa achizitionarea unei masini.
Vineri, ora 20:00.000, toti membrii din club-ul Frisky Brother avem intalnire in paracarea de pe Fujimi. Suntem o gramada in clubul dar 2-3 prezenti la joc.
Buna as dori sa intru si eu intrun Club romanesc sunt dispus sa joc aproape zilnic dupa Ora 15 si tot weekendul
Id live xDANGEROUSCATx. CU TOT CU x-uri
Gee, nu mai gasesc pe nicaieri jocul la un pret decent.. pe zavvi/shopto/thehut este Sold Out la Forza 4, iar in Romania cel mai ieftin e vreo 160 lei la Altex.
Daca vrea cineva sa joace zilele astea sa ma adaugati si pe mine va rog, poate facem un party si un cruise session.
Gamertag: JellySkunk
Cine ma ajuta si pe mine cu cateva masini? Am nevoie de:
Aston Martin DBR1
Shelby Cobra Daytona Coupe
Ferrari 250 Testa Rossa
250 GTO
250 California
F50
599 GTB Fiorano
FF
599GTO
Enzo
#89 F430GT
#83 F430GT
599xx
#12 Risi F333
Bineinteles, dupa ce iau achievementurile am sa inapoiez masinile.![]()
Chiar nu are nimeni una din masinile de mai sus?
Dispar masinile din garaj? Nu mai gasesc Zonda R-ul, WTF ? De vandut nu l-am vandut.![]()
By tudyniuz in forum Microsoft Xbox One
By Dj Mo in forum Microsoft Xbox 360
By Axeaxel in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks