Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 54 of 54

Thread: Kinect-Cel mai ieftin pret din Romania

1. #41 SP
    Member kosashu's Avatar
    cu placere

2. #42 SP
    Member daredevil's Avatar
    Spuneam ca este un pret foarte bun insa cred ca o sa-l iau mai tarziu pentru ca magazinele din romania nu prea importeaza jocuri de kinect si nu vreau de nicio culoare sa joc demouri

3. #43 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Mi'e putin dificil sa inteleg farmecul acestui Kinect si motivul pentru care ar cumpara vreodata cineva asa ceva.Poate unii considera un avantaj faptul ca nu stai intepenit in pat cu controller-u' in mana,ci faci putina miscare.Nu stiu.

Bineinteles ca probabil lumea va sari pe el sa'l cumpere si datorita pretului.Exact ca si dileala aia cu Wii.Mi'e la fel de greu sa inteleg cum o consola atat de proasta din punct de vedere grafic poate fi cea mai bine vanduta din lume,cand cu o suma infima de bani in plus,poti achizitiona un X360 sau un PS3,care,nu va fie cu suparare,e cu totu' si cu totu' altceva.

Din punctul meu de vedere,Kinect-ul e un esec.Si eu am citit cum ca senzorul acela ar avea probleme.Dar motivul pentru care spun ca Microsoft-u' a dat'o'n bara grav cu Kinect-u' il reprezinta jocurile.Deocamdata.Sunt asa,groaznic de penibilute,lipsite de farmec si din cale afara de infantile.(Totusi,tin sa precizez ca mi'a atras oarecum atentia Fighters Uncaged.)Si ma indoiesc ca se vor bucura de o evolutie reusita.

4. #44 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Vezi, Firezu, de aia unii au mai multi bani ca altii...
    Sa iti explic simplu. Wiiul este cea mai bine vanduta pt ca e o consola pt casual gamers(sora-ta,maica-ta, si asa mai departe), care sunt de nu stiu cate ori mai numerosi decat cei ca tine sau poate ca mine, care cer jocuri "serioase", cu grafica top notch si story compelling s.a.m.d.
    Cat ti-a luat sa termini RDR? Un casual gamer s-ar plictisi in juam de ora. El vrea ceva ce poa sa joace acum timp de o ora,si gata.
    Astia de la MS s-au gandit sa faca si ei bani, mulgand de la casual gamer. De aia are jocuri tampitele. Sa poa sa joace oricine, si sa atraga casual gamers. Nu vor scoate altfel de jocuri prea curand pt el, sa nu te astepti la urmatorul CoD pe Kinect.
    Sper ca ai inteles.

5. #45 SP
    Junior Member nebunu1's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Mi'e putin dificil sa inteleg farmecul acestui Kinect si motivul pentru care ar cumpara vreodata cineva asa ceva.Poate unii considera un avantaj faptul ca nu stai intepenit in pat cu controller-u' in mana,ci faci putina miscare.Nu stiu.

Bineinteles ca probabil lumea va sari pe el sa'l cumpere si datorita pretului.Exact ca si dileala aia cu Wii.Mi'e la fel de greu sa inteleg cum o consola atat de proasta din punct de vedere grafic poate fi cea mai bine vanduta din lume,cand cu o suma infima de bani in plus,poti achizitiona un X360 sau un PS3,care,nu va fie cu suparare,e cu totu' si cu totu' altceva.

Din punctul meu de vedere,Kinect-ul e un esec.Si eu am citit cum ca senzorul acela ar avea probleme.Dar motivul pentru care spun ca Microsoft-u' a dat'o'n bara grav cu Kinect-u' il reprezinta jocurile.Deocamdata.Sunt asa,groaznic de penibilute,lipsite de farmec si din cale afara de infantile.(Totusi,tin sa precizez ca mi'a atras oarecum atentia Fighters Uncaged.)Si ma indoiesc ca se vor bucura de o evolutie reusita.
    Este total gresit ce spui despre Kinect.

6. #46 SP
    Member daredevil's Avatar
    Am dat comanda azi la kinect de pe emag.ro can't f-ckin wait

7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In diverta, kinect la 699 ron. Acm sunt in jollie ville (baneasa, putin dupa zoo) si mai au 5 bucati

8. #48 SP
    Junior Member MadridGalaxy's Avatar
    eu am luat din Spania cu 150 euro+un joc dar nu pt mine pt un prieten

9. #49 SP
    Junior Member leonard's Avatar
    pe emag.ro si pe altex si domo sunt cele mai mici preturi 589 ron altex si domo si emag 649 parca

10. #50 SP
    Member adicodlea's Avatar
    era cineva care zicea ca la auchan e 469 , nu sunt sigur , nici nu sunt din Bucuresti , dar puteti verifica cei care aveti drum...

11. #51 SP
    Junior Member okei's Avatar

12. #52 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    De la Playcom nu recomand... e un topic de 10-20 de pagini despre teparii Playcom pe forumul vecin (computerg).

13. #53 SP
    Junior Member dragosh77's Avatar
    Vi-l aduc eu de afara, nou sigilat la 535 daca vreti, include si jocul adventures

14. #54 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Bai nu mai bagati asta cu "include si jocul Adventures", va faceti de rusine.....TOATE kinecturile vandute includ si jocul Adventures, precum si cartonasul ala necesar pt a calibra senzorul....o spuneti ca si cum dati un joc gratis pe langa Kinect...am mai vazut unii care vindeau separat....geez

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3