Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 65

Thread: Gears of War

1. #41 SP
    Member Zaktan's Avatar
    As vrea sa il termin cu cineva Co-Op
    Nu l-am terminat niciodata

2. #42 SP
    Member cobain's Avatar
    Daca mai joaca careva gears of war 1 let me know.. ca ma bag si eu la un online.

3. #43 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaktan View Post
    As vrea sa il termin cu cineva Co-Op
    Nu l-am terminat niciodata
    Lemme know man cand ai chef sa bagam un co-op. L-am terminat pe hardcore si as vrea sa il fac si pe insane. Ne bagam?

4. #44 SP
    La un Gears 1 cand intrati si voi?

5. #45 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    La un Gears 1 cand intrati si voi?
    De ce ar juca cineva GOW1 cand exista GOW2?

6. #46 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Prietenii stiu de ce!

7. #47 SP
    Member mastakilla's Avatar
    te macina rau chestia asta ?

8. #48 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Taw, foarte multi jucatori de GoW, blameaza partea a doua a jocului pe partea de multiplayer. De ce? Nu stiu. Pentru ca multi blameaza partea de meciuri private unde totul tine de peeringul pe care il au cu ceilalti jucatori. De aceea am si renuntat la ideea de a juca pe privat. Acelasi lucru s-a intamplat si in 1 acum vreo 2 ani cand au inceput aceleasi discutii de acum si tot asa am renuntat de a juca pe privat.

9. #49 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    M-am blocat la RAAM ... Devine enervant.

10. #50 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Vrei sa il joci cu mine in coop?ultimu stagiu sa te ajut.

11. #51 SP
    Member slabunator's Avatar
    ajucat cineva si varianta de 360 si cea de pc cu padul 360?
    cum se comporta cea de pc cu padul comparativ cu cea de xbox?

12. #52 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    M-am blocat la RAAM ... Devine enervant.
    Daca ajuta cu ceva eu mam tot jucat cu el dintr-un capat al vagonului in celalt (cand se apropia de un capat o luam la fuga spre celalt) si miam descarcat mitraliera in el pana trimite krill aia dupa tine atuncea echipam sniperu si ii trageam un headshot o durat ceva da o cazut.

13. #53 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    ajucat cineva si varianta de 360 si cea de pc cu padul 360?
    cum se comporta cea de pc cu padul comparativ cu cea de xbox?
    ...diferențele sunt infime.

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    Daca ajuta cu ceva eu mam tot jucat cu el dintr-un capat al vagonului in celalt (cand se apropia de un capat o luam la fuga spre celalt) si miam descarcat mitraliera in el pana trimite krill aia dupa tine atuncea echipam sniperu si ii trageam un headshot o durat ceva da o cazut.
    Ma, sa stii ca m-am jucat si eu cu el acolo ...la fel, dar nu am rezistat prea mult ... oricum, se pare ca sunt momente cand vine foarte repede langa mine si momente cand se blocheaza in capatul trenului aiurea... Dar tot n-am apucat sa-i dau de "cap" ... Anyways, tipul asta cu liliecii lui cu tot, nu se lasa batut asa usor.

Nu pot juca Co-op deoarece nu am XboxLive GOLD ... Sau ? ...

15. #55 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Cand ajunge aproape Raam stai ascuns o sa te mai loveasca cu un glontz din cand in cand dar nimik life threatening, incet cu incet o sa inconjoare zidu ala de beton atunci repede sari peste si fugi in capatu celalt, cat timp stai "in the light" nu prea poate sa-ti faca nimic din cand in cand fii atent si la draciile alea ce zboara mai doboara din ele (ma refer la creaturiile alea calarite nu la krill).

16. #56 SP
    Tocmai l-am omorat din prima de data asta. Asa se intampla de obicei. Daca-l las 30 min , o zi ... pe urma cand pun mana pe el, imi iese din prima. Anyways, cam simplu jocul, e facut sa fie terminat de mai multe ori.

17. #57 SP
    Trebuia sa iei arcul si il rezolvai usor. Este singura arma care trece de Krill si il raneste. Toate sagetile din arc prinse cu active reload, il rezolvau pana sa ajunga la tine.

18. #58 SP
    Pai asta am si facut.

19. #59 SP
    @tray: Sa imi spui cand vrei sa jucam.

20. #60 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    @tray: Sa imi spui cand vrei sa jucam.
    in principiu cam oricand in afara de weekend.Cand poti sa intrii ma anunti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast