Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: CORA Pantelimon vinde XBOX 360 slim (4gbb integrat) la 749 ron

1. #21 SP
    Member Devergo's Avatar
    Upgraded to slim
    Mai aveau cateva bucati, asta va ramane "consola de camin" , multumiri lui BloodSamurai pentru pont!
    Attached Images Attached Images dev-426-.jpg dev-427-.jpg

2. #22 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Upgraded to slim
    Mai aveau cateva bucati, asta va ramane "consola de camin" , multumiri lui BloodSamurai pentru pont!

Misto ! Asa da , vreau cat mai multe poze, dar cu jocuri si filme. Ai grija va veni si sesiune (mai usor cu gamingul ).
    Ohh amintirile ma chinuiesc (parca asa era o melodie "funny" parca 3SudEst) jucam si eu cu colegii in camin seara la un pahar de vin sau bere (sau mai multe ) emulatoare NeoGeo si Cps1-2-3 si NFS in retea (cam 5 camere in care erau cate 3 Pcuri in fiecare).
    Sa incingi la greu consola !!!!!!!!

3. #23 SP
    Junior Member alexdante's Avatar
    intrebare: oferta este numai in Cora Pantelimon sau si in celelalte magazine Cora ?
    o alt aintrebare: se poate pune orice hard in locul celui de 4gb ?

multumesc

4. #24 SP
    Junior Member gehaste's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdante View Post
    intrebare: oferta este numai in Cora Pantelimon sau si in celelalte magazine Cora ?

multumesc
    Din cate stiu eu da,numai in Pantelimon.
    Banuiesc ca aveau multe ramase in stoc acolo(mai mult de 20 de bucati).

Si in materie de HDD pe care il poti pune...
    Fie pui HDD-urile vandute de microsoft(care costa mult in opinia mea) fie HDD-uri Western Digital care vor fi modificate cu un soft(operatiune foarte usoara,google/youtube it). Un HDD Western Digital de 250GB este 165ron pe emag.
    Iesi mult mai ieftin asa.Eu unul varianta 2 o voi alege.

O zi buna.

5. #25 SP
    Junior Member Fallen's Avatar

multumesc
    Cel de 4gb este memorie interna, nu-l poti scoate (ca te-ai referit la inlocuire).

6. #26 SP
    Junior Member alexdante's Avatar
    gata baieti...tocmai ce am achizitionat si eu o bucata xbox slim din cora pantelimon

pret 759 ron nu stiu cate bucati mai sunt dar grabiti-va cei ce doriti sa achizitionati

7. #27 SP
    Member kane86's Avatar
    Este si in Cora Militari dar la 799 RON. Astazi am fost.

8. #28 SP
    Member BloodSamurai's Avatar

multumesc
    Cum a spus Fallen si Gehaste : Memoria de 4 gb e interna (salvari-softul-poate si LIVeul {cred nu sunt sigur}) nu se scoate. Poti sa faci tu upgrade de Hdd (maxim parca 250gb , nu sunt sigur daca se poate mai mult , exemplu la xboxul classic se depasise mult ajungand chiar si la 2 Tb). Sigura parte mai neplacuta (dar NU GREA) e ca trebuie sa faci rost si de Caseul-carcasa slim a hdd-ului. Sigur gasesti si carcase la noi in RO dar si baietii meseriasi si de nota 10 de aici pot sa aduca din afara.

Xbox 360 SLIM HDD CASE SHELL for 250GB Hard Drive Disk,www.bzsale.com, #14547 (orientativ e linkul)

9. #29 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Nu e neaparata nevoie. Hardul sta ok si fara sa ii pui carcasa (la slim.
    Ideal ar fi sa ii pui niste buretei/distantiere ca sa nu se miste, insa daca nu te atingi de consola, e ok sa-l conectezi si fara carcasa.
    Trebuie doar sa nimeresti

Hdd mai mare de 250gb poti sa pui, numai ca tre sa pui .bin de 250gb (fiind cel mai mare), si evident, consola o sa vada numai 250gb din hdd

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2