Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 46

Thread: Microsoft debaneaza consolele

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mamutu View Post
    pacat ca nu au lasat ,definitiv debanarea .mai castigau zeci de miloane de dolari .ei pierd nu cei banati
    Sunt si eu curios cum castigau ei zecile de milioane... Nu-mi spune ca unul care pirateaza in draci ar fi platit Live Gold-ul sau ar fi cumparat addons & stuff de pe Xbox Live?

2. #22 SP
    Junior Member Cocorul's Avatar
    in tarile sarace gen Romania, da
    in SUA/UK cele banate au fost demult puse la naftalina

3. #23 SP
    Junior Member mamutu's Avatar
    da castigau prin faptul, ca sa ai live sa joci trebuia cumparat live ,microsoft ce pierdea? nimic gaura data este la producatori de jocuri -si chiar si un pirat nu cumpara jocul dar tot ia niste puncte si cumpara ceva .putina gandire si iese banul chiat si de la pirati

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Scuza-ma mamutu, dar asta deja nu mai e piraterie... asta e culmea (nesimtire selectiva s-ar putea numi). Adica ai bani de puncte, de Live, de consola, de Kinect, de televizor FullHD, dar nu ai de jocuri? Come on... Vorba unuia: "Pai ori suntem pirati, ori nu mai suntem?"

5. #25 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Bine Mamutu...ce puncte ia piratul?? Sa fim seriosi....lasa, sa joace SP, nu e nici o problema...

6. #26 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Scuza-ma mamutu, dar asta deja nu mai e piraterie... asta e culmea (nesimtire selectiva s-ar putea numi). Adica ai bani de puncte, de Live, de consola, de Kinect, de televizor FullHD, dar nu ai de jocuri? Come on... Vorba unuia: "Pai ori suntem pirati, ori nu mai suntem?"
    Pai cand e asa usor sa furi piratezi, de ce sa n-o faci, nu ? Am si eu cateva cunostinte care gandesc asa. Recent i-am zis la cineva ca am luat niste jocuri foarte ieftine (jocuri excelent de PC cu 20 lei si de XBOX 360 si PS3 cu 25 lei) si mi-a zis ca nu merita, cum sa dai bani pe jocuri cand le poti lua gratis ?

Normal ca tipul avea acasa TV de 107 cm, full hd, a dat peste 4.000 lei cand l-a cumparat, are si calculator puternic si PS3 (normal ca modat). Dar nu are nici macar un joc original si ma considera fraier ca eu imi cumpar o gramada de jocuri originale.

Imi doresc enorm ca urmatoarea generatie de console sa fie imuna la modari si piraterii, dar stiu ca e cam imposibil asta... Din pacate multi oameni n-o sa cumpere jocuri sau programe/filme/muzica decat daca-s obligati.

7. #27 SP
    Junior Member Were's Avatar
    Foarte mare dreptate are RaverX !
    Si daca tot sa fie imune consolele, sa nu fie nici un pret incredibil de mare la new release-uri....

8. #28 SP
    Member emanuel's Avatar
    crezi ca e o coincidenta faptul jocurile de xbox 360 sunt cele mai ieftine ? sau de ce jocurile de pc sunt mult mai ieftine decat cele de console ?
    Daca viitoarele console nu se vor mai moda, asteapta-te la o crestere substantiala a preturilor la jocuri.
    Lumea tuna si fulgera impotriva pirateriei, fara sa isi dea seama ca inclusiv cei care "joaca doar originale" au de castigat de pe urma piratilor - jocuri la preturi decente.

9. #29 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Noroc cu piratii ca altfel ipotecam casa sa-mi iau o consola sau cateva jocuri.

10. #30 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Aiureală, probabil au luat această decizie dubioasă deoarece aveau jumătate din numarul consolelor v�ndute banate și s-au g�ndit să le mai ofere o șansă cu speranța de a schimba graficul jocurilor v�ndute... ur�tă decizie, mi se pare imoral.

11. #31 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    Aiureală, probabil au luat această decizie dubioasă deoarece aveau jumătate din numarul consolelor v�ndute banate și s-au g�ndit să le mai ofere o șansă cu speranța de a schimba graficul jocurilor v�ndute... ur�tă decizie, mi se pare imoral.
    Consolele au fost rebanate.

12. #32 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    Noroc cu piratii ca altfel ipotecam casa sa-mi iau o consola sau cateva jocuri.
    Daca te duci la munca o sa ti le permiti pe ambele

13. #33 SP
    Banned Venom's Avatar
    Pai nu mai ai bani de jocuri ca trebuie sa-ti platesti ratele pentru ce-ai enumerat.

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Daca te duci la munca o sa ti le permiti pe ambele
    Nu stiam ca se plateste asa bine prin Romania.

14. #34 SP
    \ tudyniuz's Avatar

.

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Pai nu mai ai bani de jocuri ca trebuie sa-ti platesti ratele pentru ce-ai enumerat.
    Daca nu iti permiti piese pentru un Mercedes ce faci? Il cumperi doar ca sa vada lumea ca ai Mercedes? Sa te dai mare? Nu. Daca nu ai bani de jocuri mi se pare normal nici sa nu cumperi consola.

15. #35 SP
    Member emanuel's Avatar
    eh, ce comparatie ai facut si tu... sunt curios daca TU nu ai avea bani (de jocuri), ti s-ar mai parea la fel de normal ?

16. #36 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Toti am piratat la un moment dat. Dar odata ajuns la un anumit grad de maturitate iti dai seama ca pirateria nu e normala si iti dai seama ca valoarea unui obiect original e mai mare. Si nu vorbesc de partea materiala. Fiecare face ce vrea, dar lipsa banilor nu e motiv pentru piraterie. Daca ai bani de consola plus accesorii ai bani si de jocuri. Doar ca esti nesimtit si nu mai vrei sa dai bani pe ele. Asta e altceva.

17. #37 SP
    Member emanuel's Avatar
    Aici sunt de acord cu tine .

18. #38 SP
    Junior Member Luparu's Avatar
    ... Nu-mi spune ca unul care pirateaza in draci ar fi platit Live Gold-ul sau ar fi cumparat addons & stuff de pe Xbox Live?
    Cunosc eu pe cineva ...

19. #39 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Nu-mi spune ca unul care pirateaza in draci ar fi platit Live Gold-ul sau ar fi cumparat addons & stuff de pe Xbox Live?
    Eu am 2 "prieteni" �n lista care au console modate, dar cumpără Gold şi MicrosoftPoints. (sau.. cel puţin aşa susţin ei)

20. #40 SP
    Member mastakilla's Avatar
    paii.....e ceva normal ,decat sa-si cumpere 3 jocuri mai bine isi cumpara kinect si are si jocuri, decat sa-si cumpere 10 jocuri mai bine isi cumpara tv full-hd si plateste si live pt microsoft din maruntisul care ramane, nu plateste jocuri dar microsoft tot se scoate cu un abonamenti +kinect + o consola, vandute, la fel si cu tv-ul cumparat ,e bine si asa,fiecare se descurca cum poate si pe barba lui ,nu?.....dar romanului ii place sa se uite in farfuria vecinului mmm..asta are taitei de casa frate si eu am dat banii pe taitei de la billa ,da tu ajuti producatorii de taitei si el ajuta producatorii de masini pentru tocat taitei,toti tre sa traim si sa ne descurcam,da ,ideal ar fi fost sa putem toti si sa ne cumparam de toate ...dar asta e ,nu trebuie sa se justifice nimeni nimanui decat organelor competente

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast