Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 46 of 46

Thread: Microsoft debaneaza consolele

1. #41 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Degeaba, cat timp va fi usor (si cu riscuri nesemnificative) sa piratezi o gramada de oameni vor pirata. Pe un alt forum zicea un user ca nu e prost sa dea banii pe jocuri, prefera sa aibe computer performant (asta la sugestia mea ca in loc de core i7 si placa high end poate sa-si cumpere un i5 si placa mid-end si de restul banilor licenta la sistemul de operare si jocuri originale).

Iar la romani se pare ca asta se extinde peste tot, oameni care stau in chirie in garsoniere mici, dar au X6 sau Q7 proprietate personala. Trebuie sa existe un echilibru in toate, eu unul prefer sa-mi iau GTX560, nu GTX580, dar sa am sistemul de operare original, programele si jocurile originale. Culmea e ca in final tot eu ies in castig, deoarece ma joc la fel de bine pe GTX560 (GTX580 e overkill) si GTX580 se devalorizeaza foarte rapid, in schimb jocurile imi raman in colectie si nu pierd chiar asa mult din valoare

Eu inca mai sper ca viitoare generatie de console sa nu se poata moda, dar stiu ca sansele sunt mici. Si cateodata ma gandesc ca poate chiar producatorii vor asta, e ciudat sa scoti hardware asa de complex, sa faci minunatii de jocuri (ca Uncharted 1,2 sau Killzone 2,3) si sa nu poti opri pirateria.

2. #42 SP
    Junior Member serban_bogdan's Avatar
    Salutare tuturor

Am si eu un slim cu hdd de 250 gb pe care l-am modat dar dupa o luna l-am demodat deoarece am considerat ca e mai bine sa folosesc consola fara nici un gand de banare. Vreau sa va intreb daca exista vre-un risc daca am demodato si intru pe live.

Ms

3. #43 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by serban_bogdan View Post
    Salutare tuturor

Am si eu un slim cu hdd de 250 gb pe care l-am modat dar dupa o luna l-am demodat deoarece am considerat ca e mai bine sa folosesc consola fara nici un gand de banare. Vreau sa va intreb daca exista vre-un risc daca am demodato si intru pe live.

Ms
    ai jucat vreun joc de pe verbatim?

4. #44 SP
    Junior Member serban_bogdan's Avatar
    Da. Am jucat, dar niciodata nu am intrat pe live.

5. #45 SP
    Member raptorscream's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Degeaba, cat timp va fi usor (si cu riscuri nesemnificative) sa piratezi o gramada de oameni vor pirata. Pe un alt forum zicea un user ca nu e prost sa dea banii pe jocuri, prefera sa aibe computer performant (asta la sugestia mea ca in loc de core i7 si placa high end poate sa-si cumpere un i5 si placa mid-end si de restul banilor licenta la sistemul de operare si jocuri originale).

Iar la romani se pare ca asta se extinde peste tot, oameni care stau in chirie in garsoniere mici, dar au X6 sau Q7 proprietate personala. Trebuie sa existe un echilibru in toate, eu unul prefer sa-mi iau GTX560, nu GTX580, dar sa am sistemul de operare original, programele si jocurile originale. Culmea e ca in final tot eu ies in castig, deoarece ma joc la fel de bine pe GTX560 (GTX580 e overkill) si GTX580 se devalorizeaza foarte rapid, in schimb jocurile imi raman in colectie si nu pierd chiar asa mult din valoare

Eu inca mai sper ca viitoare generatie de console sa nu se poata moda, dar stiu ca sansele sunt mici. Si cateodata ma gandesc ca poate chiar producatorii vor asta, e ciudat sa scoti hardware asa de complex, sa faci minunatii de jocuri (ca Uncharted 1,2 sau Killzone 2,3) si sa nu poti opri pirateria.
    la faza cu bagatu banilor in pc pt gaming, dupa mn e deja o prostie de mult, mai ales la ce jocuri apar in ultima vreme care sa fie 'exclusive', C&C RA4 (parca) porcarie si face de ras seria, la Starcraft 2 le'a luat ceva ani sa il faca si tot nu e gata ca il scot pe bucati, diablo 3 tot nu a aparut si poate scot o chestie d'aia gen gt5 ca dupa ## ani de dezvoltare nimic care sa justifice timpul acordat (nu incepeti cu alea 1000 de masini ca e prosteala pe fata), iar in privinta pirateriei va aprindeti prea rau. pirateria nu e buna, ok, da' poate unii care's mai hardcore gamers si vor sa joace si totusi nu au banii necesari pt a le cumpara (nu mai ziceti de tv hd si consola cumparata ca garantat 90% le au luate in rate pe 2-3 ani), si oricum chiar daca (nu) sunt bani, unele jocuri chiar merita cumparate pt colectie cum se zicea
    Dupa mine pt piraterie sa fie ceva de genu, vrei moca joci sp cu buguri, lipsa de updateuri s.a.m.d., mai vrei si mp cu updateuri pt jocuri platesti pt mp (nu ma refer la live/psn) cum a facut EA, THQ si cine a mai implementata treaba cu online pass

... just my 2 cents ...

6. #46 SP
    Member Privatul's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ai jucat vreun joc de pe verbatim?

Nu exista riscuri. Cand ai intrat pe live ai primit BAN

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3