Faza cu [live=gamertag][/ live] o folosesti daca vrei sa iti apara gamertag-ul tau, care este cel de pe xbox, adica danycoman16, in posturile de pe acest forum. Este doar setare pentru posturi, gamertag-ul tau este cel normal.
Faza cu [live=gamertag][/ live] o folosesti daca vrei sa iti apara gamertag-ul tau, care este cel de pe xbox, adica danycoman16, in posturile de pe acest forum. Este doar setare pentru posturi, gamertag-ul tau este cel normal.
cate conturi poti face pe o consola?
adica treaba asta cu o luna gratuit ar merge la nesfarsit ?
Sau poti sa pastrezi discutiile despre minunatul Kai pe thread-ul dedicat, vezi tu utilizatori de Live ca vin acolo sa spameze cum ca exista "alternativa" Live ?
Salut ...
Sunt nou posesor de XBOX si m-ar interesa crearea unui cont pe XBOX Live ..
Ma poate ajuta cineva ??
Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a-mi creea un cont . Am inteles ca trebuie pacalit sistemul intr-un fel pt a putea juca din Romania.
Astept raspuns
Salut, nu am stiut unde sa postez. Va rog pe cei care sunteti de o varsta mai frageda sa spun si nu numai, sa dati Add userului ADI 630, e fiul meu de 8+ ani, joaca de ceva timp. In lista lui avea 100 de prieteni, majoritatea din afara, dar el inca nu stie engleza, asa ca i-am curatat lista si am lasat doar din Ro si pe cei externi cu care joaca zilnic, sa poata comunica si el cu voi.
Ma gandesc ca nu sunt singurul pe aici, al carui copil joaca pe x360, pe live.Are un comportament exemplar, nu va speriati. Poate facem si un mini club al piticilor.
Multumesc.
Bookmarks