Add Shen021 sunt relativ nou pe aici (ma refer la Xbox 360) il am de o saptamana si nu prea am apucat sa joc multe... joc de obicei online Bad Company 2 sau Halo Reach care vrea add me i'll be glad to accept.
Add Shen021 sunt relativ nou pe aici (ma refer la Xbox 360) il am de o saptamana si nu prea am apucat sa joc multe... joc de obicei online Bad Company 2 sau Halo Reach care vrea add me i'll be glad to accept.
Nu merge RonanN1. Am bagat mai intai linkul Sign In, apoi decat id-ul.. ceva nu merge bine.
Merci
test
Lol, nu merge. Doar la tine nu merge, am testat acum cu al meu.
Nu e cumva GT făcut offline?
De doua zile mi-am luat 360, am doar doua Halo si Serious Sam, dar dupa ce mai iau ceva jocuri, ma bag si eu la campionate si nebunii
Nu am decat 4 jocuri, dintre care unul pure si atman lego. Tin sa te contrazic un pic. Un joc il cmperi cnd gasesti un pret bun la el nu cand l-ai terminat pe celalalt (parerea mea)
P.S. Cine vrea sa ma adauge in lista de prieteni este binevenit (eu am trimis la cateva persoane dar vad ca nu mi-a dat nimeni accept )
folosesc numai jocuri originale,abia mi-am cumparat noul slim de 250 gb pachet halo reach si fable 3
Bookmarks