Tocmai mi-am schimbat gamertag-ul - din anotherchild94 in AlexandruN2. (only 800 MSP)
Mai mult exclusivitati xbox , Gears of war 1,2,3 , splinter cell conviction etc . . Pt jocurile multiplatform folosesc PS3-ul . Pe PSN am mereu lista plina de friends si gasesc cu cine sa joc aproape tot ce vreau eu .....Incerc sa-mi gasesc cativa oameni cu care sa ma joc si pe xbox . Cine se joaca aproape mereu noaptea de pe la 10 pana spre dimineata ....add me
Dupa vreo 2-3 ani de PS3 si fff multi bani "bagati" in consola celor de la SONY , nu pot sa zic decat ca-mi place si xbox-ul mult de tot![]()
Va astept la Bad company 2.Black ops nu mai joc(vreau sa il vand) si restul au fost jucate in magazinul de unde mi-am luat consola![]()
SSF4AE, SFIII3rd, MVC3, MK, Forza4. Sunt praf la majoritatea, dar imi place competitia![]()
Salut, sunt nou pe forum dar si in domeniul consolelor
Doar ce mi-am cumparat astazi un xbox360 Slim impreuna cu Gears of War 3 si am zis sa imi fac ceva prieteni asa ca am ajuns aici
Ce jocuri mi-ati putea recomanda pentru multiplayer (in general prefer FPS, racing si sport dar sunt deschis la sugestii)
Bookmarks