Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Alan Wake: American Nightmare

1. #21 SP
    UberDude Honord's Avatar

2. #22 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Azi sau maine apare?

3. #23 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Pe 22.

4. #24 SP
    Junior Member 60 FPS's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    22 Feb - 1200 ms points
    Merge sa cumperi Microsoft Points cu PayPal de pe xbox.com fara sa ai probleme cu cartea de credit sau e recomandat sa ne luam de pe site-uri care vand coduri prepaid?

5. #25 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Mai bine cumperi coduri prepaid si este si mai ieftin.

6. #26 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    "Thanks for buying Alan Wake�'s American Nightmare!
    Your game will appear in My Games on your Xbox 360 console when the download is complete."

A aparut si un riviu:

http://www.ign.com/videos/2012/02/17...e-video-review

7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum vi se pare jocul ?

Ca mecanica si grafica, este la fel ca originalul, atmosfera nu prea mai exista, in mod clar nu mai are feeling-ul acela constant de frica/suspans, povestea este interesanta, imi plac noile arme (in special nail gun-ul si uzzi) dar nu-mi place cum "calatoreste" din locatie in locatie. Ar fi trebuit macar sa ne dea o masina si un drum, sa mai omoram cativa omuleti intre timp.

8. #28 SP
    L-am luat si eu in seara asta, dar nu am intrat inca in el, deocamdata sunt ocupat cu Uncharted. De maine intru puternic pe el. Sincer nu ma astept la o super poveste, il iau impacat ca este un arcade in principal, dar imi era dor de Alan si de "darkness".

9. #29 SP
    Member luciteck's Avatar
    Azi l-am cumparat si eu. Imi place, atmosfera eu consider ca a ramas, un nou fir narativ, ceva arme noi, + modul arcade in care trebuie sa rezisti valurilor de inamici pana la rasaritul soarelui f misto.

10. #30 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    L-am cumparat si eu aseara dar se joaca sotia momentan, din ce vad din dialoguri etc pare mai mult un side "thing" care nu se ia atat de in serios ca originalul, grafic mi se pare mult mai ok, fiind mult mai intunecat lanterna aia face "minuni" cu mediul inconjurator, coloana sonora f. buna ca de obicei, sunt curios cat de lung e.

11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Guys, nu mai am jocul full, il pot juca fara el?

12. #32 SP
    Da, nu este DLC, este stand alone arcade game.

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Super, azi-maine il iau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2