Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 4 of 4

Thread: Live

1. #1 SP
    Junior Member d1zzye's Avatar

Live

Salut baieti

As dori sa imi cumpar un xbox360 weekendul asta, din altex, varianta 250 cu mw3 inclus.

Asta o sa fie prima data cand pun mana pe o consola, si as dori sa stiu daca este vre-o setare anume pe care trebuie sa fac cand ma inregistrez pe xbox live, fiindca am citit ca Live nu suporta tara noastra. Si unde / cum se face plata pentru asta? Primesc ceva trial gratis sau?

As mai dori sa stiu cam in cat timp o sa ma obisnuiesc cu controllerul. Am folosit mausu pana acum, banuiesc ca o sa fie cam ciudat. Voua cat v-a durat?

De asemenea, as dori sa stiu daca e posibil sa ma joc (mw3 in special) cu americani, sau sistemul ne aranjeaza pe regiuni / tari? As dori sa imi iau o casca bluetooth, ce ziceti, merita sau nici nu o sa il folosesc?

Multumesc mult

2. #2 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Cand te inregistrezi la tara poti trece US sau UK, depinde de preferinte... US au ofertele in dolari iar UK in lire; US au alte servicii decat UK (spre exemplu la US ai Netflix iar la UK ai Sky). Atunci cand iti cere o adresa intrii pe FakeNameGenerator si o copiezi de acolo.
    Primele 3 conturi create pe consola au cate 1 luna trial de LIVE fiecare gratuita.
    Poti cumpara LIVE Gold direct din dashboard-ul consolei cu PayPal sau alte metode de plata sau un cod de pe site-urile ce se ocupa cu vanzari de genul asta.

In CoD parca sistemul te introduce in lobby-uri cu cei care au ping-ul cat mai mic iar asta depinde de provider-ul tau de internet si regiunea in care te aflii dar in cele mai multe cazuri te baga cu cei mai apropiati de tara in care te aflii. O sa intalnesti si americani si englezi dar mai rar, o sa intalnesti multi germani (cel putin d-astia intalnesc eu cel mai mult in MW3 pentru ca am inteles ca "tevile" de la RDS trec pe acolo).

Cu controller-ul o sa fie foarte tare, iti va parea ciudat la inceput dar daca continui sa joci chiar daca nu te pricepi si iei bataie, dupa o vreme o sa te obisnuiesti. Eu ma joc cu el de ~1 an cu pauze lungi iar in CoD am doar lvl 75 dar pot spune ca e un progres vizibil, imi e mai usor sa tintesc si sa ma uit in jur ca atunci cand am pus prima data mana pe el.

Casca cu bluetooth nu stiu cat de utila e decat atunci cand vorbesti foarte mult... eu as zice sa o folosesti pe cea standard pana te obisnuiesti unpic cu consola si dupa daca crezi ca ai nevoie de una o cumperi.

Bafta... asa eram si eu ca tine acum 1 an cand mi-am cumparat consola, crede-ma o sa fie cea mai buna achizitie pe care ai facut-o!

3. #3 SP
    Junior Member d1zzye's Avatar
    Mersi, rapsunsul era foarte detaliat, am dat comanda, sper sa-mi ajunga maine

4. #4 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.