Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 51 of 51

Thread: Cupa sau campionat Fifa 13

1. #41 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Se pare ca nu are cine sa organizeze cine vrea sa tina evidenta la meciuri si sa faca clasamentul echipelor ????????

2. #42 SP
    Junior Member Villy's Avatar

Re: Cupa sau campionat Fifa 13

Daca suntem peste 8 eu zic sa facem cupa nu campionat si sa facem grupe de cate 4. Fiecare grupa ar trebuii sa aiba cate un coordonator care sa tina evidenta grupelor iar primii 2 sa se califice mai departe. Eu ma ofer sa fiu coordonatorul unei grupe daca.sunteti de acord cu ideea mea

Premiul competitiei ar putea consta in coinsuri pt ut de la fiecare jucator.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

3. #43 SP
    Si asa merge...macar sa jucam cumva....

4. #44 SP
    Junior Member Villy's Avatar

Re: Cupa sau campionat Fifa 13

Din cate vad suntem decat noi doi care ne implicam deci imi e greu sa cred ca vom realiza ceva.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

5. #45 SP
    Junior Member psk_peskru's Avatar
    salut, sunt nou pe xbox live, eu am consola modata si fifa 13 scris cu Ihas si trecut prin abgx,, e safe sa intru cu el pe live? daca da, ma alatur si eu campionatului....

6. #46 SP
    Eu am pe cineva care joaca pe live cu ea modata si inca nu a luat ban pe live dar nust ce sa-ti zic este riscant sa iei ban si nu o sa mai pooti sa intri pe live cu consola ta....

7. #47 SP
    Junior Member psk_peskru's Avatar
    se mai organizeaza campionatul?

8. #48 SP
    Pei daca nu se baga nimeni sa faca clasamentul etc.....

9. #49 SP
    Daca ai timp sa faci tu liga si meciurile baga te eu nu am timp..... lasa mi nr sa vb

10. #50 SP
    Junior Member sergiuvl's Avatar
    Ma bag si eu la fifa ! GT : SergiuVL

11. #51 SP
    Silviu baga id si jucam

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3