Baieti va rog mult de tot sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac, sunt intr-o dilema mai mare ca mine! Deci am asa: ultimul model de PS3 80Gb, 2 controlere dulashock 3 cu vibratii, toate cablurile aferente, 1 cablu HDMI ce se achizitioneaza separat, un joc Fifa09, mai am vreo 5 jocuri originale cumparate de pe PSN, cutie si garantie 1 an pe numele meu cam din toamna anu trecut. Bun, ce vreau eu: sa schimb consola mea pe un XBOX 360. Am vorbit cu omul si el vrea sa-mi dea: varianta ELITE cu tot ce vine la ea, 1 controler negru + 1 alb, mi-a spus ca imi da si hdd de 120 Gb numai sa-l aduca de la un prieten (acuma de ce nu-l avea in consola nu stiu, mai zicea ca mai are un xbox360 pro modat si ca se joaca pe amandoua, nu stiu), are garantie tot cam de cand am eu pe numele lui dar nu stiu exact cat e garantia...trebuie sa se uite. Cablaraie, cutie si garantie. Elitul nu e modat dar mi-a zis ca are dvd LITEON, de unde stia el ca e LITEON de vreme ce nu a modat-o si implicit nu a desfacut-o? Doar Pro-ul e modat, imi da care vreau eu. Nu le-a postat la vanzare niciodata doar ca a vazut anuntul meu pe net si s-a gandit sa schimbe un Xbox. Deci tot ce v-am scris merge 1 la 1 + de asta el sta in Bacau, eu in Tg.Mures si i-am zis ca ma duc pana la el dar imi plateste el drumul (100 ron) si a fost deacord, deocamdata atat am scos de la el sa zic asasi a fost de acord, poate prea de acord si de asta mi-e frica. Urmeaza ca azi dupa masa sa isi puna un webcam sa vad tot ce are sa ma mai edific. Eu va intreb pe voi: iti poti da seama cumva daca un XBOX a dat RROD inainte, sau daca a fost macar desfacuta? Cum? Si nu in ultimul rand se merita? Tin sa precizez ca imi doresc tare sa iau un XBOX pt ca nu fac fata achizitiei jocurilor. Va rog mult sa ma ajutati!

si a fost de acord, poate prea de acord si de asta mi-e frica. Urmeaza ca azi dupa masa sa isi puna un webcam sa vad tot ce are sa ma mai edific. Eu va intreb pe voi: iti poti da seama cumva daca un XBOX a dat RROD inainte, sau daca a fost macar desfacuta? Cum? Si nu in ultimul rand se merita? Tin sa precizez ca imi doresc tare sa iau un XBOX pt ca nu fac fata achizitiei jocurilor. Va rog mult sa ma ajutati!

poti face afaceri cu el fara probleme.

Bookmarks