Nici la mine nu merge sa downloadez jocul cu cont pe UK
Poate se va rezolva zilele acestea. Asa a fost si cu Fable 3 si puna la urma a mers si din Romania. Daca nu am sa folosesc un VPN de UK dar incerc sa evit ca poate ma baneaza.
Pffffff... Ce grafica are Crackdown. Un joc mai prost ca asta nu puteau sa bage? Cred ca AC2 va fi singurul joc decent din tot programul. Mai bine ne-ar fi dat Assassin's Creed 1 in loc de Crackdown.
Ideea lor, cand s-au gandit sa faca acest program a fost aceasta "Sa le dam niste jocuri cat mai proaste pe care nu le cumpara nimeni".
Din cate imi aduc aminte (l-am jucat cand a aparut), este cel shaded, iar pentru 2007 era demential. Te distrezi in joculetul ala.
Eu zic sa incercati sa-l luati de pe xbox.com. Macar sa apara ca "purchased", in caz ca scot blocarea pe regiuni dupa ce expira oferta. Eu asa am facut la Fable 3
Inainte sa va chinuiti sa luati un joc ca acela, uitati-va la niste gameplay, sa vedeti ca nu-i nimic de el. Dar nu poti pune cuvintele "gratis" si "bun" in aceeasi propozitie.
Frate.Daca nu iti place nu il lua.Este gratuit si este chiar un joc bun.Esti exact un "super-mega@gamer" din aceia care catalogheaza jocurile dupa grafica.Povestea, gameplayul si doza de fun nu mai conteaza.Grafica sa fie.Sincer, daca ai de gand sa ne tii noua filozofii ca e vechi jocul sau ca are grafica de Mario, imi pare rau dar esti in locul nepotrivit.
N-am spus ca trebuie sa fie cineva de acord cu mine. Dar nu cred ca le-a cerut cineva sa dea jocuri din 2007.
Ar fi trebuit sa faca altfel, dupa parerea mea. Si anume, inainte de a incepe programul acesta, ar fi trebuit sa faca un pool pentru fiecare luna. Asa toti "auritii" de pe XBL aveau sansa se a-si vota jocul preferat din pool-ul respectiv pentru acea luna. Sau nu neaparat 'inainte' de a incepe programul, ci de exemplu de pe 30 pe 31 iulie (ultimele zile din AC2), sau chiar o saptamana. Asa cred ca majoritatea membrilor gold erau mai multumiti. Dar din moment ce nu eu controlez Microsoft-ul, luna viitoare va puteti astepta la jocul pe care l-am pus in attachments.
Nu stiu daca BAN-ul lui Crackdown mai este in vigoare in Germania (insa aparent este, USK a refuzat clasificarea, detalii aici) insa problema noastra cu descarcarea acestuia s-ar putea sa aiba legatura chiar cu faptul ca "iesim" in internet prin Germania, motiv pentru care cam tot ce e indisponibil la ei devine, automat, indisponibil si la noi.
Pe de alta parte, multi din regiuni cu Live suportat si Crackdown disponibil au probleme in a-l descarca, poate ca va fi asa cum a fost si cu Fable, peste cateva zile va fi disponibil. Oricum, oferta e valabila pana pe 15 august.
By ImakeDragonStew in forum Microsoft Xbox One
By Daniel in forum Microsoft Xbox 360
By calin_kalf in forum Microsoft Xbox 360
By Zombozo in forum Console News
Bookmarks