i-am dat si eu de pe calculator si a acceptat sa se puna in pending, sa vedem ce o sa zica consola cand ajung acasa.
E superb world cup 2014. Daca o sa am 250 de lei o sa mil iau e frumos jocul, se merita sa dai bani pe el.
Free Xbox 360 games, Saints Row 4, Limbo, Walking Dead Etc... (faceti asta pe riscul vostru, sunt sanse ca M$ sa va poata bana):
Steps:
1: Create a new Microsoft account/gamer tag using Xbox.com
2: Change your region to Latvia ( IMPORTANT )
3: Proceed to finish making the account.
4: Recover it on your 360.
5: Use your 360 to search and purchase the games so it doesn't ask for your credit card info.
6: Here is a list of the games so far I know you can get for free.
Saints Row IV + DLC
Blackgate Deluxe Ed.
Skydive
Constant C
Far Cry Calssic
Limbo
Spelunky + DLC
Deadlight
Sacred Citadel + DLC
Halo: Spartan Assault
The Walking Dead EP1/EP2
Zombie Driver HD
Enjoy your free games.
* nu am descoperit eu, am aflat de pe un alt forum romanesc de la userul "iry"
nu am incercat, intre timp au rezolvat glitch-ul.
dar stiu sigur ca a functionat. pacat, unele jocuri erau bune.
Au avut erori de Marketplace zilele trecute, era de asteptat sa apara noi useri cu jocuri moka, dar asta s-a mai intamplat si la transformarea MS Points in moneda locala asa cu au fost si console banate pentru folosirea glich-ului. Personal recomand la lume sa stea in banca lor, nu merita sa te alegi cu consola banata pentru cateva jocuri !
M-am abtinut chiar daca stiam de glitch. Doar Saints Row 4 ma interesa dar prefer sa nu-l joc acum decat sa iau ban pana in 2099.
gratis cu gold:
Deadlight - Xbox.com
Dust : an elysian tale va fi free luna viitoare prin Games with Gold. Sursa : Worthplaying | 'Dust: An Elysian Tail' To Be Free Via Xbox Live Games with Gold in May
Dust: An Elysian Tail și Saints Row: The Third vor fi jocurile gratis din această lună!![]()
By ImakeDragonStew in forum Microsoft Xbox One
By Daniel in forum Microsoft Xbox 360
By calin_kalf in forum Microsoft Xbox 360
By Zombozo in forum Console News
Bookmarks