Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 22 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 430

Thread: Free Xbox Live Content Thread

1. #281 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Ai perfecta dreptate prin spusele tale, si stiu ca va suna imoral ce urmeaza sa zic, dar stii si tu cum este economia la noi in tara, asa ca orice portita de acest gen catre un joc, bucura ( aproape ) pe oricine.

Totusi, eu consider ca nu din cauza noastra ar putea avea de suferit developerii. Vreau sa-ti spun ca pe xbox360achievements.org ( site de cel putin 3-4 ori mai mare decat cg ), exista un thread similar si absolut toata lumea de acolo a profitat de jocurile gratuite din acea perioada, inclusiv oameni din UK si US ( crede-ma, am boostat cu ei si ii cunosc ), tari al caror numar de gameri ne face pe noi sa intram intr-un con de umbra. Daca lor nu le pasa, care au salariu de 10 ori mai mare decat mine, atunci eu de ce m-as simti frustrat facand asta ?

Pentru mine e o situatie comica totusi, romanul e tot roman pana la urma, si stim cat de pervers e. Ne-am gasit acum sa fim cinstiti si onesti cand toti ceilalti stau si profita.

2. #282 SP
    Member Viteza's Avatar
    Asta cu "si altii o fac" nu mi se pare o scuza buna , dincolo de asta in conditiile economiei actuale o sa vezi ca din ce in ce mai multi cumpara originale pe principiul, nu mai descarc 10 jocuri ca oricum nu am timp de toate, ci prefer sa cumpar unul pe luna si sa ma bucur din plin de el.

3. #283 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Hai ca asta e buna. Daca aia o fac, eu de ce sa nu o fac? Sa nu mai spun ca nimeni nu s-a legat de faptul ca o faceti ci de plangerile si acuzele catre MS ca va baneaza pentru asta. Pfff. Chiar ca suntem romani. Furam si pe urma tot noi cu gura mare ca ne-au prins si ne-au taxat. Si nu mai comparati nene alte tari cu Romania. Acolo au alte salarii, dar si alte taxe. Nu ai bani de hobby, nu il ai. Ca si cum mi-as lua un supercar si pe urma ma plang ca imi consuma mult si nu am bani de benzina.

4. #284 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Vroiam sa zic si eu sa fie curatat topicul si sa postez doar eu dar daca aparea in dreptul numelui meu toata lumea imi sarea in cap. Asa nu am mai discuta chestiile astea si as fi doar eu care updatez threadul. S-ar evita offtopicul si discutiile de genul : Vreau si eu contul!

5. #285 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu nu înțeleg de ce ii băgați pe cei care au profitat de un glitch în aceeași oala cu unul care n-a văzut disc original în viata lui și care își duce veacul consolistic pe torrente.

Da, mulți au încercat sa profite de pe urma glitch-ului, dar totuși vorbim de oameni care nu au consola modata și care poate acum au învățat ceva din toată treaba asta.

Lucrurile nu sunt în alb și negru, la fel cum nu primești aceeași pedeapsa dacă furi un mar din piață sau jefuiești o banca...

Despre ce înseamnă masurile astea pt fan base-ul MS, în condițiile actuale, nu mai are rost sa zic. Sony cred ca își freacă palmele. Probabil d-aia s-au potolit și MS relativ repede..

Let's agree to disagree.

6. #286 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Dar nu ma leg de ei pentru faptul ca se folosesc de nu stiu ce... ma leg de faptul ca apoi se plang ca sunt banati. Am fost destul de clar inca de la primul post.

7. #287 SP
    Nu ma refeream în mod special la ce ai scris tu, comentam asa în general legat de vibe-ul unor posturi de pe aici.

În fine, discuțiile de genul asta nu duc nicăieri, so.. Cine a scăpat de toata situația asta sa bage la cap și să-și aducă aminte la "ocazii" viitoare.

8. #288 SP
    Bine, bine. Haideti sa incetam cu offtopicul si sa il rugam pe Monky sa vina si sa faca curat pe aici. Daca s-ar putea sa postez numai eu in thread pentru a-l actualiza cand e ceva ar fi ideal.

9. #289 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Halo 3 is up, free for gold members.

10. #290 SP
    Junior Member virgil.luica's Avatar
    momentan merge doar cu VPN

11. #291 SP
    Member eneea's Avatar
    Perfect, presimt ca nici Halo 3 n-o sa mearga fara VPN, ca si Rainbow six...
    Multumim MS ca ne tepuiesti din nou

12. #292 SP
    Let the offtopic storm begin...

13. #293 SP
    Junior Member tazythereaper's Avatar
    sal...sunt nou si am multe intrebari...dar ma rezum deocamdata la una....si va rog sa-mi explice cineva...am gold 1 luna si sunt pe uk,de ce sau cum pot descarca un joc(halo 3) care apare free pt cei cu gold...multumesc!

14. #294 SP
    Member eneea's Avatar
    Pentru ca nu locuiesti in UK, si conform IP-ului tai tu locuiesti in romania si nu ai dreptul la jcourile astea free

15. #295 SP
    Junior Member tazythereaper's Avatar
    Multumesc pentru lamurire!
    pai nu ma avantajeaza cu nimic atunci faptul ca am "gold"...e degeaba...in afara de xbox live de unde descarci demo-uri altceva ce poti face?

16. #296 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

17. #297 SP
    Senior Member cashonly's Avatar

18. #298 SP
    Free with gold :

A World of Keflings - valabil incepand cu ziua de azi.
    Iron Brigade - va fi valabil in decursul acestei luni.

19. #299 SP
    WOW SUPER JOCURI LUNA ASTA!!!...

...not

20. #300 SP
    Iron Brigade va fi disponibil pentru download de pe 16 noiembrie pana pe 1 decembrie.

Si da, intr-adevar, M$ dezamageste si luna asta. In afara de AC 2, restul jocurilor din programul " free with gold " au fost niste batai de joc la adresa gamerilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 22 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast