Salutare. Dupa cum stiti versiunea pentru XBOX a jocului a fost lansata cu mici probleme. Daca instalam Disc-ul 2 ' PLAY ' pe HDD, va afecta performanta. A fost recomandat sa folosim un stick de 16GB nou, formatat si configurat pentru XBOX cu o viteza de citire de cel putin 15 MB. Am cateva nelamuriri...
1. Am editia speciala a jocului ( + DLC-ul Atomic Blimp ). Trebuie cumva sa am abonament GOLD, pentru a descarca addon-urile ? (Bonus Weapons, Ability Boost, Bonus Outfits, Atomic Blimp )...
2. Am un XBOX 360 Slim White Special Edition 4 GB cu un HDD de 320 GB luat de la un XBOX PHAT. Am instalat GTA V Disc-ul 1 ' Install ' pe HDD, apoi Disc-ul 2 ' Play ' pe un stick de 16 GB Sony Micro Vault Click USB 3.0, formatat si configurat pentru XBOX. Spune care are viteza de citire de pana la 82MB/s... normal pentru portul USB 3.0. Facand acest lucru am observat ca tot mi-a afectat performanta jocului. Chiar si prin simplu fapt ca "zbor" cu masina prin oras sau fac o plimbare, imi scade fps-ul.... poate imi spune cineva pas-cu-pas ce trebuie facut ? Oare o fi de la XBOX-ul meu sau de la HDD-ul luat de la XBOX PHAT ? Mentionez ca l-am cumparat acum 3 luni pe XBOX ( NOU ) dintr-un magazin ' X ' si i-am facut si update la dashboard 16230 ceva de genu'
multumesc si ROG SERIOZITATE![]()
Bookmarks