Mai are cineva un cod de 2 zile? Raman dator!
Am câştigat un abonament xbox live gold pe trei zile la skittles si imi da eroare .cum pot sa-l folosesc??
@mihaitza0007 Pai te duci in Dashboard, apesi pe butonul de ghid (gogoasa colorata) si te duci in meniul din stanga. La capatul listei, in jos, ai optiunea de Redeem Code. Bagi codul acolo si gata
@g33org33 Si eu vreau un Xbox One. Haide sa cersim amandoi poate avem mai mult succes. Aduc si eu chitara, canti tu o manea si scoatem de un cod de Gold si o consola pentru mine.
crezi ca daca era asa usor mai postam aici.am incercat in toate felurile dar imi da eroare si de pe pc. si de pe xbox. am cont pe uk
Pfff, nu am idee. Si eu am avut un cod de la Skittles si respectivul caruia i l-am dat l-a activat. Probabil s-a incheiat promotia si nu mai sunt active, desi, ma indoiesc...
nu s-a incheiat astazi am mai castigat unul pe 3 zile si tot asa nu il pot folosi. am citit ca si altii sunt in situatia mea
Free Call of Duty Advanced Warfare Limited Edition Exoskeleton Avatar Suit
Get a code for a male or female avatar.
Exclusive Avatar: Sentinel Task Force Exoskeleton
Salut pentru cine doreste sa cumpere abonamente live la un pret mult mai mic decat cel din magazinele noastre intrati pe acest site e italian dar puteti alege ce limba doriti sa se afiseze totul https://www.xbox-live.com/it/creare-un-account/ sunt super ok plata prin pay pal,credit card sau transfer bancar eu sincer platesc cu cardul normal prin skrill si primiti codul in maxim 5 min de la confirmare platii prin emai sau pe site la contu vostru la coduri cumparate eu il folosesc de 2 ani si n-am intampinat nici o problema sunt foarte seriosi sper sa va ajute.![]()
Mai are cineva vreun cod de 2 zile?
Astept PM, daca se poate. (as fi dat si eu un BF4 multiplayer ca baietii seara asta, ca am racit din pacate)
Unde mai pui si ca azi e ziua mea :X
Cel mai usor mod de a obtine coduri de 48h este sa participati la joculetul asta : https://www.facebook.com/DoritosMX?s...50974005045494
Trebuie sa va pice de 3 x Xbox Live pe ecran, pentru a ajunge in postura de a raspunde la una din urmatoarele intrebari :
CUNTO TIEMPO DURA
UN SEXENIO PRESIDENCIAL?
Answer - 6 AOS
----------------------------------------*---------------------------
DE QU COLOR ES EL JERSEY
DE LA SELECCIN ARGENTINA DE FTBOL?
Answer - BLANCO CON AZUL
Q: Qu particularidad tiene
Answer - Habla
Q: Cuntos pies tiene un ciempis?
Answer - 100
Q: CUNTOS CRCULOS ROJOS
TIENE LA BANDERA DE JAPN?
Answer - 1 ROJO
Imediat ce ati raspuns corect la intrebare, codul va va aparea pe ecran.
Limita este de 3 spin-uri pe zi. Insa va puteti crea cate conturi de facebook doriti si sa incercati sa obtineti cat mai multe coduri.
De unde tot faceti rost de coduri? Ce e asa mare secret? La aia cu doritos am incercat de pe 4 conturi si nimic.![]()
Este la Skitless. Cumperi bomboaze dinalea si iti pica un cod unde il bagi pe site. 3 zile parca
eu la Skitless am luat 2 coduri la vreo 20 de pungi cumparate si la doritos am luat pana acum 6 coduri e ok. multumim JamiroQuai
Bookmarks