Jocurile free pentru luna iunie sunt:
Dark souls - June 1 - 15
Charlie Murder - June 16-30
Super Street Fighter IV: Arcade Edition - June 16 - 30
Not bad
http://news.xbox.com/2014/05/games-june-games-with-gold
Jocurile free pentru luna iunie sunt:
Dark souls - June 1 - 15
Charlie Murder - June 16-30
Super Street Fighter IV: Arcade Edition - June 16 - 30
Not bad
http://news.xbox.com/2014/05/games-june-games-with-gold
Mda - pe cont de US Dark Souls e blocat. Era blocat si cand a fost la promo, deci slabe sanse sa il putem lua.
Ai incercat prin vpn de pe desktop? O sa incerc si eu cand ajung acasa. Foloseste hola unblocker, poate merge asa.
nu am incercat prin VPN, ca am mai luat asa, si apoi nu merg downloadate. iar sa bag consola prin VPN de pe desktop nu pot, fizic.
nu stiam de hola, o sa incerc sa vad ce sicum. multam!
Eu am luat Dark Souls fara VPN doar prin download normal. Io-l am si pe disc dar l-am luat si digital doar pt. test
UK am si eu...dar in mod normal n-ar trebui sa conteze :/ din cate stiu eu se ia dupa IP, nu?
Quick question, inca persista problema cu Dark Solus digital version incompatibila cu cea hard? Nu se poate face update din cate stiu la el si nu se poti juca saved games daca ai avut in prelabil hard copy. Merci anticipat
Cei care aveti cont de Uk, puteti detalia putin cum l-ati luat? connectat la vpn pe laptop si cu cablul din laptop in consola?
Eu am cont pe uk, ieri mi-am luat gold special pentru asta dar fara vpn imi da eroarea cu regiunea. Cum e mai bine sa fac?
Exact.
Dai drumul la VPN pe laptop (eu am folosit un IP de UK - via incloak), după care conectezi un cablu de rețea din laptop în consolă. (Control Panel -> Network and Internet -> Network and Sharing Center -> Change adapter settings -> click dreapta pe conexiunea ta de net -> sharing -> alegi Local Area Connection-ul care s-a creat în momentul în care ai conectat cablul de la laptop la Xbox.
Noroc!
Mersi, mi-a mers faza cu VPN-ul, am verificat pe consola ca am ip de UK dar tot nu mi-a mers. Se pare ca e din cauza ca jocul e region locked si eu am consola luata din SUA. Mda, nu stiam ca si jocurile downloadabile pot fi region locked.
Deci eu am consola adusa din afara, din cauza asta nu pot lua jocul? Lol, ce mizerie....
Bookmarks