That sounds shady as ****...
[RUMOR] Xbox Live Games with Gold (March 2015) ~ DRM Gamecast
Tomb Raider
Bioshock Infinite
Tocmai ce am cumparat Bioshock.
Totusi nu cred sa fie adevarat, din cate stiu e un joc AAA si un Arcade
Nu stiu de ce nu intelegeti ca e pe bune oferta... Vedeti aici.
Bun asa. Atunci nu pot decât sa ii felicit pe cei de la Microsoft pentru ca oferă ceva într-adevăr bun pentru utilizatori. Bioshock Infinite o sa fie super. Tomb Raider l-am terminat de curând dar nu m-ar deranja sa îl rejoc.
Nu stiu daca ati post-ul lui Major Nelson Xbox 360 Owners: Start building your Xbox One Game Library for free - Xbox Live's Major Nelson
Din cate se pare, poti downloada jocurile Free with Gold de pe XONE din X360 dashboard.
Acum nu inteleg daca trebuie sa ai sau nu XONE ca treaba sa mearga (la birou)[COLOR="Silver"]
P.S. Tomb Raider merge fara probleme![]()
Merge si fara sa ai one, asa o sa-ti ramana in cont
---------- Post added 03-03-2015 at 18:24 ----------
This Week’s Deals with Gold
Bully Scholarship Edition Games On Demand 75%
L.A. Noire Games On Demand 75%
Midnight Club LA Games On Demand 75%
Max Payne 3 Games On Demand 75%
Red Dead Redemption Games On Demand 75%
Max Payne 3 Rockstar Pass Add-On 75%
The Amazing Spider-Man Games On Demand 63%
The Amazing Spider-Man 2 Games On Demand 60%
This Week’s Deals with Gold - Xbox Live's Major Nelson
Salut tuturor ! In legatura cu Tomb Raider , mi se descarca pana la 60-70% si dupa imi da '' Can't download Tomb Raider '' stie careva ce pot sa fac?Nu am mai intampinat, doar acuma.
salutare , imi puteti spune va rog daca sterg jocurile descarcate prin xbox live, le mai pot descarca free vreodata desi in games whit gold este alt joc descarcabil ? Mentionez ca am am o consola de 4gb + un stick de 16 gb si duc lipsa de spatiu. vreau sa-mi pun un hdd in cosola iar apoi sa le redescarc.
Jocurile iti raman in Download History odata date jos. Le poti re-downloada de cate ori vrei apoi.
Bioshock Infinite gratis cu GOLD:
BioShock Infinite
dap, confirm si eu, a fost nevoie sa-mi bag din nou cardul, l-am pus la download si apoi am scos cardul![]()
Nu vă,mai atașați cardul și apoi să-l,scoateți. Vă puteți trezi cu contul blocat și să fiți nevoiți să sunați la support, eventual să plătiți și o taxă pentru deblocare.
Eu nu-mi pun cardul pentru că nu vreau să-mi zică că folosesc un card din România și nu din UK. Ca metodă de plată am selectat paypal.
Bookmarks