Hai sa facem niste pronosticuri la jocurile pe care o sa le dea gratuit pe luna viitoare pe Xbox 360.
Fiecare poate sa "parieza" pe doua jocuri.
Incep eu:
FAR CRY 3
RESIDENT EVIL 4
Dada, stiu cao sa dea si un arcade...dar eu vreau unul din astea
Hai sa facem niste pronosticuri la jocurile pe care o sa le dea gratuit pe luna viitoare pe Xbox 360.
Fiecare poate sa "parieza" pe doua jocuri.
Incep eu:
FAR CRY 3
RESIDENT EVIL 4
Dada, stiu cao sa dea si un arcade...dar eu vreau unul din astea
Poate ceva de la Rockstar? GTA IV, RDR sau Mafia 2 / LA Noire. Observ ca jocurile date au aproximativ aceaiasi publisher (Square Enix pt. Hitman, Lara Croft, Sleeping Dogs) apoi Microsoft pt. Gears, Fable 3, Halo si Ubisoft (Dust, Rainbow 6). Nu vad nici un joc de la EA sau Rockstar dat free in ultimul an. Apoi am observat ca se dau jocuri care in general in lunile anterioare au avut promotii destul de mari (gen Dark Soul care a fost la promo 2,99 lire).
Eu as zice ca o sa dea tot din zona asta de jocuri care au fost la promotii in ultimul an in zona 3-5 lire. Bully, Midnight Club, Resident Evil 5. Dar sa selectez unul singur sau 2 e cam greu...
Resident Evil 5
sau
Halo 4
On Xbox 360, starting Tuesday, July 1st, Gotham City Imposters (normally US $14.99) will be free for Xbox Live Gold members through July 15th.
Then on July 16th, Xbox Live Gold Members can download BattleBlock Theater (normally US $14.99) for free through July 31st.
BattleBlock Theatre îl am. E amuzant, dar m-am plictisit destul de repede... Mi s-a părut mult mai bun Castle Crashers de la același studio.
Iar Gotham Imposters am iubit trial-ul, dar nu m-am încumetat să dau atâția bani pe el...
Microsoft has revealed the new Games with Gold for July, which include Guacamelee! Super Turbo Championship Edition on Xbox One and Gotham City Impostors on Xbox 360.
ma gandeam sa diversificam putin...adica le putem mentine pe cele originale si sa mai adaugam unul (adica sa avem 3), sau sa ne schimbam optiunile cu alte doua jocuri.
Ce ziceti?
De accord:
- Far Cry 2
- Resident Evil 5 si un arcade la alegere... In cel mai prost caz vom primii 2 arcade-uri ca luna asta, si nici macar nu sunt cele mai bune, as fi vrut un Splosion Man, un Castle Crashers, sau altceva mai tare decat Gotham City si alalalt..
Pai Leo alege unul
FAR CRY 3
RESIDENT EVIL 4
NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT
Primesti jumatate de punct si daca nimeresti franciza
Primesc 10 puncte daca macar nimeresc publisher-ul...nu am eu norocul asta. Ma astept la un joc de kko pe August!
Bookmarks