Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Halo story

1. #1 SP
    Senior Member Madk91's Avatar

Halo story

Vreau sa incep un proiect pentru vacanta de vara , un costum *real size* al lui MasterChief.Si vreau sa inteleg povestea...
    Am jucat nitel Halo pe PC...si acum halo 3 pe xbox 360(dar dupa misiunea 4 nu mai citeste discul)...asa ca Halo 2 nu am avut ocazia sa il joc.
    Poate cineva va rog frumos sa imi rezume povestea din trilogia Halo.
    Multumesc.

2. #2 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poate daca iti cumperi jocul original l-ar citi
    cat despre poveste o poti gasi aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_(video_game) citesti ce scrie la Plot la fiecare joc. Iti urez bafta cu costumul, chiar as vrea sa vad ce o sa iasa . Ce materiale o sa folosesti?

3. #3 SP
    O sa folosesc -PaperCraft (google)
    -vata de sticla
    -hartie cartonata
    -velcro
    In orice caz vreau sa il fac *lite*...sa nu stau cu 4 tone pe mine...l-as face cu aluminiu pe deasupra...dar nu se merita...mai bine iau spuma de mare
    O sa urmez un tutorial gasit pe web.

*jocul original o sa il cumpar de cum am bani disponibili...(sa fiu sincer e 10 ron un Dvd dual layer....decat 5 dvd-uri dalea...mai bine unu' secondhand )
    Multumesc de link...desi speram sa imi explice cineva pe scurt.

4. #4 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    *jocul original o sa il cumpar de cum am bani disponibili...(sa fiu sincer e 10 ron un Dvd dual layer....decat 5 dvd-uri dalea...mai bine unu' secondhand )
    Nu cred ca ai nimerit forum-ul care trebuie. Aici noi ne chinuim sa ne cumparam jocurile originale, nu sa le tragem "la kil" de pe torente. Motivele pentru care piratezi chiar nu ne intereseaza, nu ti-am cerut sa le explici. http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ prevede clar ca nu incurajam pirateria si nici nu o prea agream.

5. #5 SP
    Scuze de confuzie...Era doar o parere.
    Nu promovez pirateria.- Rog frumos un Mod. sa stearga din ultimul post fraza cu asterisc la inceput.-multumesc.

6. #6 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cumva o sa folosesti acest ghid, de curiozitate? http://www.consolegames.ro/forum/f8-...r-under-100-a/

7. #7 SP
    Am vazut si ghidul ala...dar nu..nu voi folosi tot ce zice tipa...voi face o mare parte din costum dupa ghidurile lor...
    Insa in loc de vata de sticla(care e naspa) voi incerca sa gasesc un inlocuitor...probabil spuma poliuretanica care e ushoara sau un material usor si moderabil. O sa ma ajute si tatal meu deci nu o sa fie mare problema.
    Am adunat deja 80% din materialele necesare...mai trebuie sa aleg un inlocuitor pentru spuma...si atat .
    Origami fac de cand sunt mic- papercraft nu o sa fie o mare diferenta.
    Paint-ul pentru armura va fi Rosu-Caramiziu-Gri.

Pana cand incep proiectului cu costumul...voi incerca sa fac din hartie o figurina cu MC(papercraft).S-ar putea chiar pana in weekend sa o termin si sa pun si poze cu "Creatia"
    *Kilometru de post-sper ca nu va plictisesc -Keep Cool!

8. #8 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ma tenta si pe mine realizarea unui costum ca cel din ghid dar ma depasa total. Cand termini sa nu uiti sa postezi aici .

9. #9 SP
    Am gasit tot ce e nevoie pentru costum
    Pentru "umplutura" voi folosi spuma ignifuga.
    Cat despre statueta MC...m-am chinuit 4 ore...ca sa fac Assault Riffle-ul...maine ma apuc de cap....
    Arma are 15 cm(se vede mai mica pt ca o tin stramb)...deci practic Figurina va avea peste 40 cm
    Attached Images Attached Images img_0018.jpg

10. #10 SP
    Update!(nu a mers butonul de edit)
    Am lucrat ca prostu 9 ore numa' la picioarele astea...am terminat si casca (nu e finisata).
    Mii de scuze ca nu am indreptat poza...se intelege oricum!
    Attached Images Attached Images img_0019.jpg

11. #11 SP
    Member octav's Avatar
    te felicit pt ce faci....geniale picioarele si assault riffle-ul

12. #12 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Update!(nu a mers butonul de edit)
    Am lucrat ca prostu 9 ore numa' la picioarele astea...am terminat si casca (nu e finisata).
    Mii de scuze ca nu am indreptat poza...se intelege oricum!
    Stai ca nu prea inteleg,tu faci o figurina sau un costum in care poti umbla?

13. #13 SP
    Scrie in posturile anterioare : Costumul il voi face in vacanta...pana atunci mai exersez facand papercraft cu o Figurina MC.
    Sper ca am clarificat -o zi buna.
    PS:Astazi am luat pauza ...maine voi termina si jumatatea cealalta...duminica ultimele finisaje(sper)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.