Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 5 of 5

Thread: Ce Xbox sau PS merge pe televizorul meu ?

1. #1 SP
    Junior Member EuSuntChuckNorr's Avatar

Ce Xbox sau PS merge pe televizorul meu ?

Salut !
    As vrea sa imi iau o consola de jocuri ( XBOX sau PlayStation) , dar problema este urmatoarea :
    Nu stiu care ar merge pentru televizorul meu
    Panasonic TX 25PX100 , dat fiind faptul ca nu este nici cu plasma ...
    Ati putea sa imi spuneti va rog daca ar merge vreo consola pentru televizorul meu si daca da , care ar fi ?
    Multumesc .

2. #2 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Eu zic sa iti iei ce vrei, merge orice consola

3. #3 SP
    Junior Member EuSuntChuckNorr's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Eu zic sa iti iei ce vrei, merge orice consola
    Inclusiv cele next gen ?

4. #4 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    televizorul tau are intrare RCA (Audio video)? cea cu trei mufe, una galbena ptr video si doua (rosie+alba) pentru audio?

daca da, va functiona fara probleme orice consola PS3 sau 4, Xbox 360 sau One. Daca are doar intrare scart, si atunci folosind un adaptor Scart-RCA poti folosi orice consola, dar in situatia cu adaptor trebuie sa ai grija sa cumperi ceva de calitate

5. #5 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Sa-ti cumperi o consola next gen si sa te joci pe tv-ul ala,ar fi prostia secolului.Nu ai cum te bucuri cu adevarat de calitatea imaginii pe tv-ul ala(nici macar cu un ps3 sau 360).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.