Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 39 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

1. #301 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pai, face ce nu face nici Move nici Wii ... din cate am inteles.
    ...adică te plictisește de mori?

2. #302 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, sa nu incepeti PS3 vs Xbox 360 vs Wii iar... ca ne suparam. Eu zic sa asteptam sa testam noi cu manuta noastra ce si cum e, si dupa sa dam verdicte.

3. #303 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hai sa fim seriosi, ca nu e dracul chiar atat de negru. Un webcam bun (cu tracking motion) este tot in jur de 500 RON (vezi aici: Logitech QuickCam Sphere AF Camera WEB - PC Garage). In plus, e totusi pret de lansare... ce vroiati, sa sara din start cu pret mic ? Ati mai vazut firme mari sa-si lanseze "super hiturile" la preturi mici ? Normal ca nu... si in plus, trebuie sa si aiba de unde sa scada pana scoate concurenta ceva
    Tin sa te contrazic, cred ca ai uitat de PS EYE care e cea mai ieftina camera cu motion traking, 199ron si care o face mult mai bine decit multe alte camere mult mai scumpe, si nu, nu are nici o legatura cu faptul ca am PS3. Ceea ce spun am testat personal, pentru ca am avut Logitech Sphere.

Dar sa nu deviem, aici despre Natal discutam, si cum sint un sustinator al acestui proiect imi doresc ca Microsoft sa reuseasca cu ceea ce-si propun, numai sa nu o dea in balarii, "sa faca ce nu fac altii", ca ajungem cum spune RonanN1 sa ne plictisim.

Este oricum prematur sa discutam, asteptam sa se lanseze si sa-l testam, singura mea dezamagire pentru moment este dimensiunea dispozitivului, pe viitor sper sa mai lucreze la acest aspect.

LE for Dj Mo: Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun, sau poate-mi spui tu unde are motion traking Vision-ul. Din ce-mi aduc eu aminte avea doar un face maping, ce-ti facea portretul digital. Nu cred ca ma insel desi a trecut ceva timp de cind mi-am vindut Xbox-ul.

4. #304 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Tin sa te contrazic, cred ca ai uitat de PS EYE care e cea mai ieftina camera cu motion traking, 199ron
    Pai si Xbox Live Vision atunci ce este? Cea mai "gratis", tinand cont ca are pretul de 18.95 lire?

5. #305 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tin sa te contrazic, cred ca ai uitat de PS EYE care e cea mai ieftina camera cu motion traking
    Daca tu crezi ca trackingul la PS Eye e dat de camera... Eu zic sa te mai gandesti bine. E vorba de software, si atat. PlayStation Eye o simpla camera web, si nimic mai mult. Ba chiar una cu o rezolutie foarte slaba (640 x 480)...
    Ceea ce spun am testat personal, pentru ca am avut Logitech Sphere.
    Daca tu ai avut Logitech Sphere, eu inca am asa ceva, si o folosesc zilnic. Si tot nu vad asemanarea cu Natal (decat poate la partea de tracking, care btw, e foarte proasta la Logitech). Daca Sphere cu soft de 2 lei costa aproape 500 RON, imi imaginez ca daca Logitech ar adauga functii capabile sa interpreteze 48 de puncte ale skeletului uman, voice recognition, infrared... atunci probabil ca ar costa cel putin 1000 RON. Asa ca hai sa ne oprim cu comparatiile... ca nu-si au rostul. Cel putin pana ne vom juca cu Natal. Pentru ca pe-al meu Logitech Sphere sigur nu ma pot juca

6. #306 SP
    Din fericire nu este doar soft, desi e adevarat ca mare parte din treaba soft-ul o face. Si da Sphere-ul are cel mai prost sistem de motion traking, pentru ca e facut soft desi camera poate mult mai mult, nu am contestat capabilitatile acestui dispozitiv si nici nu l-am comparat cu Natal-ul.

Cam nimic din ce este pe piata nu poate fi comparat cu Natal-ul, va fi un dispozitiv de generatie noua si care sper eu va introduce o nou sistem de gaming si poate chiar de entertainment.

Cum spuneam sint un sustinator al acestui proiect chiar daca detin pentru moment doar PS3.

7. #307 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    From what we have seen of Project Natal over the past year have been black units, one with a tripod attached to it that looked more like something from a Transformers movie than a gaming peripheral. But, Engadget got a close-up look at a sleeker more finished looking build of the device at D8. Said to be clearly marked as a developer unit, is this more likely what we should expect from the new motion controller from Microsoft?
    Project Natal has a new look at D8
    Attached Images Attached Images dsc0483.jpg dsc0486.jpg dsc0489.jpg dsc0491.jpg dsc0499.jpg dsc0501.jpg natald81.jpg natald86.jpg natald83.jpg natalwhite.jpg

8. #308 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Ar fi pacat sa nu existe si pe negru....

9. #309 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sper ca va exista si versiunea neagra... altfel... e bug-bye din partea mea...

10. #310 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Uitați și video-ul cu Natal-ul din poze...

Link

11. #311 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Damn cat poate sa turuie gagica. A tinuto vroe 1 minut despre xbox, cat de tare e, cum in ultimii 10 ani au invoat bla bla bla. Daca nu stiam ca video-ul este despre Natal il inchideam de mult.

12. #312 SP
    Senior Member Krusht's Avatar

13. #313 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    tot nu stim nici un pret . Se pare ca la E3 au de gand sa ofere mai multe detalii . Abea astept E3
    http://www.vg247.com/2010/06/03/rumo...l-dance-title/
    Ready for some more pre-E3 rumors? Well, you better be because they will be rampant until the event ends.
    The latest one has Harmonix working on a Natal dance game.

According to Game Informer, it’s heard that the developer has a Natal game based on dancing, and is licensing dance songs that would “seem a bit out of place” in Rock Band 3 – thus the reason for the dance theme to it.

14. #314 SP
    Ma bucur ca au mai lucrat la dimensiune si l-au adus in limite decente. Chiar sint curios de ce va fi.

15. #315 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

16. #316 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Ce am inteles din video : Daca ai de gand sa te joci pe natal,asigurate ca o faci numai in prezenta unor gameri ,nu de alta dar cineva care nu a auzit de jocuri/console o sa te considere nebun ca dai asa din maini prin casa

17. #317 SP
    Ce porcarie. Zici ca sunt pe Speed, astia.

18. #318 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca multi nu inteleg care este adevarata problema cu Natal-ul. Nu este neaparat faptul ca arati ca unul bagat in priza... ci faptul ca ai feedback zero. Sau in fine, aproape zero daca va satisface doar feedback-ul vizual si audio. Or incerca ei sa simuleze un Wii fara wiimote si nunchack, dar uita faptul ca la Wii cand lovesti o bila o simti (vibratii) si o auzi exact acolo unde ai lovit-o (sunet in wiimote)... ceea ce scade foarte mult din experienta.

Pe de alta parte, cu Natal vor scadea accidentele gen "controller infipt in plasma"...

Also, din pacate, cei care cred ca vor avea parte de experiente gen "Minority Report", cred ca vor avea o surpriza nu prea placuta... Dar, vom trai si vom vedea.

19. #319 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cred ca multi nu inteleg care este adevarata problema cu Natal-ul. Nu este neaparat faptul ca arati ca unul bagat in priza... ci faptul ca ai feedback zero. Sau in fine, aproape zero daca va satisface doar feedback-ul vizual si audio. Or incerca ei sa simuleze un Wii fara wiimote si nunchack, dar uita faptul ca la Wii cand lovesti o bila o simti (vibratii) si o auzi exact acolo unde ai lovit-o (sunet in wiimote)... ceea ce scade foarte mult din experienta.

Pe de alta parte, cu Natal vor scadea accidentele gen "controller infipt in plasma"...

Also, din pacate, cei care cred ca vor avea parte de experiente gen "Minority Report", cred ca vor avea o surpriza nu prea placuta... Dar, vom trai si vom vedea.
    So true, sustin ceea ce spui. Dar proiectul tot ramine interesant.

Poate ne dau niste motorase separate sa le punem pe degete sa simtim vibratiile . (joke)

20. #320 SP
    Problema mea... (momentan nu e ca nu am testato) ...

O sa functioneze pe intuneric ? ... Pot sa ma joc cu luminile stinse? ...

Si raspunsul logic la intrebarea asta: [..]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 39 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast