Nu exista Elite? Serios? Si atunci revizia de mai jos ce-i? Un fake? Imaginea este preluata de pe wikipedia.
Vizavi de kinect intr-adevar nu e nicaieri specificat faptul ca va include sau nu acel adaptor, cel mai probabil il va include, se stie doar ca cei ce nu au XBOX360s vor fi nevoiti sa alimenteze separat jucarica.
Consola Xbox 360 se numeste, iar modelul se numeste elite, nu consola! Au declarat la E3 ca va contine acel adaptor!
Din cate am vazut la E3, Kinect face exact ce facea in 2002 Eye Toy pe Playstation 2.
Nu e o inovatie in domeniu, Sony a facut de mult asta.
Pana si jocurile de Kinect sunt o copie la rezolutie mare a celor de EyeToy.
Mai tare cred ca va fi Playstation Move, care practic combina o camera Kinect cu un controler de Wii (precizie dubla).
Stuffwelike.com shows us why Kinect is not good enough for DDR,
Move and wii shows the best at launch party.
nasol kinect'ul asta ,este conceput pentru astia care stau la casa ,va dati seama eu care stau la bloc (etaj) sa incep sa alerg prin casa sau sa topai,eventual ma apuc sa caut un schimb de apartamente poate gasesc ceva la parter
![]()
kinect functioneaza numai impreuna cu LIVE? eu am o consola modata si as vrea sa stiu daca merita sa ma complic ci kinect sau mai bine imi iau PS MOVE pe ps3 ????
Bookmarks