Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 39 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 ... LastLast
Results 701 to 720 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

  1. #701 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Lol ffocus, pe mine m-a pus ficamea sa sar in incinta Media Galaxy ca sa-i explic cum sa joace (am fost nevoit sa o fac numai de 2-3ori ce-i drept, s-a prins repede). Este dispozitivul cu cea mai usoara curba de invatare pe care l-am intilnit pina in prezent.
    Superba jucaria atit pentru copii cit si pentru noi, astia mai batrini.

  2. #702 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Este dispozitivul cu cea mai usoara curba de invatare pe care l-am intilnit pina in prezent.
    pai la ce jocuri complexe are...

    Acum, serios, am gasit un articol interesant legat de Kinect - Why You Shouldn't - Buy A Microsoft Kinect - Cheat Code Central

  3. #703 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    pai la ce jocuri complexe are...

    Acum, serios, am gasit un articol interesant legat de Kinect - Why You Shouldn't - Buy A Microsoft Kinect - Cheat Code Central
    Dar vai ...

  4. #704 SP
    Member okayo's Avatar
    @ emanuel. Departe de mine dorinta de a iti da un raspuns sau de a te faci sa pricepi. O vei face singur daca vei avea vreodata.
    In primul rand raspundeti singur la intrebarea: care-i procentul de Core gamers in procentul total de gameri (including family, children, etc). Ai sa intelegi atunci: Kinect nu e pentru hard-core asa cum nici Wii nu este. Cu toate astea consolele Wii candva se vindeau cel mai bine. Si da a existat Wii Fit dar acum exista si Fitness Evolved (cum probabil vor mai exista si multe alt ejocuri de fitnes). Intre a fasi pasi pe o placa si a face exercitii fizice ca la sala monitorizat de acel senzor care te penalizeaza cand nu faci ce trebuie raspunde tu ce ai alege?
    Si da am si Wii si Xbox si Kinect. si sa mor de nu ma inteleg la fel de bine cu toate jocurile pe ambele console.
    So what's the point? Vrei sa faci lumea sa inteleaga ce? Poate te afli impotriva curentului si nu pricepi :-)

  5. #705 SP
    Member emanuel's Avatar
    @ Okayo: and your point is...?
    topicul asta este despre Kinect. Eu am gasit un articol legat de el, si l-am postat aici. E cumva problema faptul ca articolul are o tenta negativa ? Atunci ar trebui schimbat titlul acestui topic cu "only positive comments allowed". Tie iti place kinect si l-ai cumparat, foarte bine, sa te joci sanatos. Eu am postat un articol ce prezinta o opinie diferita, atat. Daca te deranjeaza atat de tare acel articol, esti liber sa-l ignori, sau daca vrei, citeste-l si vino cu niste contraargumente, daca ti se pare prost scris.
    dar ca sa-ti raspund la intrebari: ai dreptate, wii se vinde cel mai bine. Si ? articolul respectiv nu contesta acest lucru, si nici eu nu am facut-o. Faptul ca un lucru se vinde bine nu inseamna neaparat ca e si bun.
    la intrebarea a doua: nici unul, nu ma pasioneaza asemenea "jocuri".
    Si eu am un wii, un xbox si un ps3 (si un ps2). Nu am kinect pt ca nu ma intereseaza.
    My point ? sa prezint un articol inteligent, bine scris, si care prezinta o opinie diferita.

  6. #706 SP
    Member okayo's Avatar
    Articolul nu e noutate (lucrurile care sunt acolo scrise s-au mai zis). Nu ai spatiu in casa nu-ti lua, nu sunt foarte multe jocuri, nu exista jocuri pentru gameri inraiti. Chestiile astea se cunosc. Viitorul va acoperi chestiile astea (vezi exemplu Nintendo 3DS, sunt la fel de putine jocuri)
    "Faptul ca un lucru se vinde bine nu inseamna neaparat ca e si bun." Corect. Nici produsele Bang &Oluffsen nu se vand la Obor dar sunt al naibi de calitativesi se vand la bucata si nu la kg pentru ca te costa cam 10000E un tv. Ideea e ca fiecare (inclusiv Wii despre care zici ca nu ar fi neaparat bun) din aceste console se bate pe o piata care te include si pe tine si pe mine: tu poate hard-core, eu casual. Kinect ca si Move ataca Wii la capitolul interactivitate, control si evident content. So,nu te raporta la situatia prezenta ci vezi iin viitor cam ce a facut Kinect pentru industria de gaming si nu numai. In 5 -10 ani pot bate pariu ca nu ai sa mai tii controlerul in mana nici la Wii si nici la PS3.
    Anyway articolul citat de tine e in totala opozitie cu ideeile pe care unul altul le-au gasit realizate pe baza tehnologiei din spatele Kinect si care au fost lately postate aici. Si nu ca ar fi un lucru rau dar sincer nu-i vad rostul caci lucrurile se stiu, se cunosc si in mare sunt outdated. Si daca ai citi macar primul coment ai vedea si cat de aiurea e sa vii cu un astfel de articol pe un site dupa atat vreme de la lansare... unu pentru ca intri intr-o discutie interminabila de genul PS3 vs Xbox vs Wii rulez si doi pentru ca sincer cine e unul sau altul sa-mi zica mie ce sa cumpar. Ai nevoie de cineva sa-ti zica ce sa cumperi sau poti lua o decizie singur informandu-te din mai multe locuri?
    Multam
    P.s- citeste comenturile la articol de amuzament.

  7. #707 SP
    Junior Member adrian82's Avatar
    Eee sa vedeti voi cum multi o sa-si cumpere kinect dupa ce va baga joace puternice parca imi si imaginez cum ar fi mai ales pe un tv 3d. Nu cred ca astia de la microsoft au lansat doar asa sa vada reactia oamenilor si doar ata , cu siguranta pregatesc ceva puternic , vom vedea in scurta vreme mai ales ca avanseaza rapid tehnologia.

  8. #708 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Dont hold your breath...

  9. #709 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by adrian82 View Post
    Eee sa vedeti voi cum multi o sa-si cumpere kinect dupa ce va baga joace puternice .
    nu ai sa vezi asa ceva pe kinect.

  10. #710 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    nu ai sa vezi asa ceva pe kinect.
    Ihi... ti-a spus bobul de tarata...


  11. #711 SP
    Member okayo's Avatar
    Emanuel.. esti frustrat rau cu kinectul asta.
    F.cktheWhat. Everybody e liber sa joace ce vrea. Comentarii de genul asta intra in categoria "never say never".
    Poti sa spui tu cu mana pe inima ca cel mai tare joc ever nu e posibil sa apara chiar pe Kinect?
    The future is a surprise insasi prin definitie.

  12. #712 SP
    Member emanuel's Avatar
    Okayo...nu stiu care din noi e mai frustrat, tinand cont de faptul ca nu suporti nici un comentariu negativ la adresa kinectului.
    Evident ca fiecare e liber sa joace ce vrea - dar nu prea vad ce legatura are asta cu postul meu.
    Afirmatia mea tine cont de urmatoarele date:
    1. jocurile aparute pana acum pe kinect - si a trecut jumatate de an
    2. jocurile anuntate - este o lista pe wikipedia.
    Nimic - si exista niste motive serioase pt care producatorii nu se ingramadesc sa scoata jocuri pt kinect, desi se vinde asa de bine:
    - precizia: la kinect este slaba, din aceasta cauza sunt doar jocuri simple, pt ca pt miscarile complexe kinect-ul nu are precizia necesara
    - tehnologia are anumite limite - nu este adecvata la multe genuri: inchipuie-ti cum ai juca Gears of war, Street Fighter IV, Mario, Fifa 2011, sau Fable cu kinect-ul. Pt simulatoare de dans este excelent, dar pt restul...

    Astea-s motivele pt care am facut afirmatia de mai sus, si pt care consider ca Adrian poate astepta mult si bine "joace puternice".

    @ Dj mo: iti place bobul meu de tarata ? apropo, imi place cum apare in filmuletul tau ..."input emulator" sa nu-mi spui ca foloseste un laptop si homebrew.

  13. #713 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Cred ca se discuta despre kinect si despre ce poate. Daca ala este un mod, chiar nu conteaza. Tot ce conteaza este ca acel aparat, denumit kinect, poate.

  14. #714 SP
    Member emanuel's Avatar
    normal ca are importanta, pt ca se discuta daca vor aparea sau nu jocuri tari pe kinect - filmuletul tau e irelevant. Iar filmuletul nu e deloc relevant in privinta puterii kinect-ului - nu se poate observa precizia, si mai ales cum te vei simti dupa 2 ore de dat din maini.

  15. #715 SP
    Member okayo's Avatar
    Well Emanuel.
    First. Nu vorbi despre ceva pe care-l ai si nu-i stii capacitatile.
    Eu am jucat asa: Sports, Adventure, DAnce si Fitness
    In fiecare din ele exista parti accurate ca si lag-uri. In adventure spre ex. de multe ori imi interpreteaza aiurea miscarile dar asta tine de mai multi factori: lumina, prezenta unui alt jucator(in mare parte un copil care nu oaca in spatiul lui), spatiu, etc. In schimb cand fac fitness(asta insemnand singur) si nu execut o miscare cum trebuie ma taxeaza si vorbesc destul de serios cand zic ca miscare mea (caci apar si eu pe ecran in paralel cu instructorul) se vede cat se poate de accurate. Poate ca este unul din cele mai precise jocuri.
    Ideea e urmatoarea: kinect asa cum e el acum nu este inceputul si sfarsitul. Poti lua in calcul update-uri (de sistem), eventual kinect 2 si tot asa. E doar primul pas. Viitorul inseamna evolutie. Azi nu a inghetat si gata, asta e tot.
    Si revenind la jocurile pe care le-ai numit Gears si Fable nu am jucat, nu stiu.
    Ptr Street fighter exista ceva similar si se numeste Fighters Uncaged si chiar Kinect Sports care poate fi dus mai departe. La nivel fighting crede-ma nu mi se pare greu de adaptat doar ca e mai dificl la a lua in calcul multe combouri, dar daca te gandesti la K1 fighting e abordabil. La fel si pentru Fifa inceputurile sunt in Kinect sports. Mai basic, dar sunt. Uita-te la Fifa de acum 100 de ani si ai sa vezi cum era, asa e si Kinect acum la inceput de drum.
    Mario (fiind proprietar Nintendo) nu ai sa-l vezi pe Xbox dar chiar si daca ar fi eu vad ca e cel mai simplu de realizat pentru ca la sarituri se intampla ca la Joyride (dai din maini si conduci masina, respectiv bagi speed). De fapt si exista un joc cu Sonic, echivalent Mario sa-i zicem ptr. Xbox.
    Shootere dupa cum ai vazut in filmuletul anterior se pot aborda. Am vazut chiar si jocuri de strategie care cu controlerul erau sincer cam aiurea de jucat (din punctul meu de vedere).
    La nivel de content poarta e deschisa. ramane ca produicatorii de jocuri sa vada daca e rentabil sa faca jocuri avansate ptr kinect sau nu. daca e profitabil? Caci de asta depinde de profit. Iar faptul ca Forza Motorsport scoate joc ptr Kinect, Starwars Force Unleashed la fel eu zic ca sunt inceputuri promitatoare.
    Remeber: Never say never.

    ---------- Post added 28-04-2011 at 02:57 PM ----------

    Un review la Fitness evolved care iti zice si de bune si de rele. Exercitiile incep de la un anumit moment sa fie mult mai rapide, intr-atat incat daca ai gresit ceva ai pierdut ritmul si efectiv nu te mai sincronizezi cu instructorul pierzand astfel puncte. Atunci se vede clar cat este de accurate si cat nu. Iar eu vad faza ce tine de acuratete influentata de mai multi factori dar in principal de lumina: una puternica (cum ar fi razele soarelui) dau senzorul peste cap, lumina din spate si puternica la fel, nepozitionarea in zona cea mai buna, pozitia senzorului, etc. Practic ar trebui sa-ti aloci un spatiu potrivit si apoi sa cauti o solutie de iluminare cat mai buna pentru ca partile corpului sa fie perfect vizibile (lucru pe care marea majoritate nu le-am face pentru ca jocul nu inseamna sedinta de foto-shooting)

  16. #716 SP
    Member emanuel's Avatar
    binenteles ca pot vorbi, nu-i nevoie sa ma droghez ca sa cunosc efectele heroinei.
    Nici unul din jocurile tale nu necesita un control complex sau foarte precis - compara cu situatia dintr-un shooter (unde ai nevoie de precizie). Oricum, legat de precizie nu o spun eu, o spun specialistii.
    Cat despre evolutie: pt a creste precizia trebuie crescut costul, iar costul actual al kinect-ului deja e foarte mare - aproape cat un wii. In proiectul original Kinect avea precizie mai mare, dar costa dublu, motiv pt care a fost downgradat. Este un cerc vicios - vrei precizie - cresti pretul.
    Despre fighters unchaged - Fighters Uncaged for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic - nu mi se pare prea promitator.
    cat despre jocul cu sonic - daca te referi la asta - http://www.metacritic.com/game/xbox-...ic-free-riders - iar nu e promitator.
    Sa vedem cu va fi FM pe kinect. Nu spun ca nu va fi niciodata, dar la ora actuala, bazat pe tendinte si oferte - cum spunea si Kragod - "don't hold your breath"

  17. #717 SP
    Member okayo's Avatar
    Pai vezi incepi deja sa vezi nuante.
    La ora actuala nu inseamna in viitor... caci exact ca la orice produs evolutia si perfectiune tehnologica vine cu timpul. Oamenii cumpara la inceput sustinand astfel costul tehnologiei existente(pentru care cineva a finantat in trecut pentru a o face disponibila) dar punand bazele pentru tehnologia viitoare. Fara cumparatura nu se sustine progresul viitor. Si din experienta pe masura dezvoltarii, tehnologia se ieftineste in principiu. Vezi costul unui 1mb de ram la inceputuri (cand mai fiecare aveam maxim 2 mega) si vezi costul 1G de ram acum.
    In cazul unui shooter poti lua in calcul chiar folosirea unei arme de plastic ca la wii. Anyway eu cred ca posibilitatile exista, sunt demult testate si utilizabile cu un grad mare de acuratete pentru a fi sesizate de om. Depinde doar de costuri.
    Despre Fighters nu am zis ca e un joc bun sau rau ci am zis ca exista inceput pentru un asemenea gen de joc. E o diferenta.
    Anyway, nu ramane fixat in prezentul incert si vezi asa ca o idee un posibil viitor in care poate o sa ai doua Kinecturi care reimpreuna iti vor face o imagine 3D a ta in tv-ul 3D si care cu un al 3-lea senzor iti vor capta pozitia armei din dotare cu care magelaresti armatele de zombi pe care le vezi cu cei doi ochi prin ochelarii 3D sau poate fara ochelari.
    What I mean is controlerul tinut in maini si actionat doar prin joystickuri candva isi va da si ultima suflare.

    ---------- Post added 29-04-2011 at 01:57 PM ----------

    VR Fruit Ninja Game Hack Makes Slashing Fruit Even More Fun | Ubergizmo

  18. #718 SP
    Member okayo's Avatar

  19. #719 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

  20. #720 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Kinect Sales Reach 10 Million Units Worldwide - VGChartz
    bravo microsoft

    ---------- Post added 24-05-2011 at 11:10 PM ----------

    Zombie Studios making Unreal Engine 3 shooter for Kinect | VG247
    Internet detective Superannuation has discovered that Zombie Studios is apparently working on a unannounced rail-based “Zero Person Shooter” for Kinect.
    Two resumes were stumbled upon regarding the game – one of an C++ Programmer and another of a Lead Game/Level Designer, both of which mention the project.
    The unnamed C++ programmer’s resume states that the project has been in development for five months now and is a single player only title.
    The second resume, which is of a guy named Richard Dormer just states that he is working as the Lead Game/Level Designer for the game, which he cites as being a “To be announced console title” for Xbox 360 Kinect made using UE3.
    Expect this to be announced during Microsoft’s E3 conference and yes, they’ve already started teasing about their conference at the event.
    Kinect shooter. This will be interesting

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 39 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 9 Last Post: 03-06-2010, 16:08
  2. Natal se lanseaza in Octombrie By erik95 in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 13-05-2010, 21:49
  3. Replies: 25 Last Post: 27-03-2010, 18:37
  4. Cercetari pentru Natal 2 By zNowkid in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 22-03-2010, 21:27
  5. Zvon: detalii despre lansarea Project Natal By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 17 Last Post: 17-11-2009, 10:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts